tyu Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει κανενας φοιτητής/απόφοιτος του ΤΕΙ Διοίκησης Κοινωνικών Συνεταιριστικών Επιχειρήσεων και Οργανώσεων στο Μεσολογγι? Το γεγονος οτι η συγκεκριμενη σχολη ΔΕΝ ειναι ενταγμενη στο οικονομικο επιμελητηριο τι σημαινει ακριβως? οτι δεν μπορεις να εργαστεις ως λογιστης για παραδειγμα,παρα μονο ως βοηθος του? Επισης,πως ειναι η φοιτητικη ζωη εκει? Υ.Γ Πολλα threads για το μεσολογγι βλεπω
cyber_katsarida Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, έχω μια απορία. κάτι σχολές "περίεργες" σαν και αυτή τις επιλέγετε συνειδητά ή απλά με τη λογική απ το ολότελα καλή και η παναγιώτενα; δεν έχω όρεξη για flame, μπορεί να είμαι εγώ άσχετος αλλά αυτό πάντα μου έκανε εντύπωση.
PETROS13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 απλά αφού δεν είναι στο επιμελητήριο δεν μπορείς να βγάλεις με το πτυχίο της σχολής αυτής άδεια για λογιστής. Φυσικά κάποια εταιρία μπορεί να σε πάρει για λογιστή και για ότι θες. το επιμελητήριο είναι μόνο και μόνο αν στο μέλλον θα κάνεις κάτι μόνος σου. Μεσολόγγι πριν από χρόνια είχε απλά καλή φοιτητική ζωή. Τώρα που έχουν μειωθεί οι φοιτητές έτσι και έτσι! Έχει φθηνή ζωή πάντως, και κλάμπ και καφετέριες και φαγάδικα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.