Προς το περιεχόμενο

tv tuner mpeg4

dpetka2001

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Θα ήθελα παρακαλώ τα φώτα σας όσον αφορά για αγορά κάρτας

τηλεόρασης για υπολογιστή που να υποστηρίζει και τα ψηφιακά κανάλια. Υπάρχει

διαφορά ανάμεσα στην επιλογή μεταξύ pci και usb όσον αφορά τις επιδόσεις,ίσως

παρεμβολές από το εσωτερικό του υπολογιστή(λογικά νομίζω περισσότερο την pci θα

επηρεάζει αυτό) και τη λήψη? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Θεσσαλονίκη αλλά τι σχέση έχει αυτό?

ποιανεις καλα απο εκει που μενεις τα ψηφιακα mpeg-4

το λεω γιατι εγω πηρα ενα στα χερια μου και μενω αθηνα αλλα τα ψηφιακα στην Αθηνα εκπεμποντε μονο απο Υμμητο και εγω δεν τον βλεπω και ποιανω υποχρεοτηκα απο παρνηθα και και δεν ποιανω ψηφιακα αλλα δεν εχω προβλημα γιατι ποιανω καμπανα αρα εσυ θα εισαι comple λες ;

Δημοσ.

Η μια τηλεόραση που έχουμε που μπορεί να παίξει ψηφιακά κανάλια πιάνει μια χαρά.

Άρα δε φαντάζομαι να έχω πρόβλημα. Καμιά πρόταση?

Δημοσ.

Η μια τηλεόραση που έχουμε που μπορεί να παίξει ψηφιακά κανάλια πιάνει μια χαρά.

Άρα δε φαντάζομαι να έχω πρόβλημα. Καμιά πρόταση?

δεσ να εχει ραδιο ;

δεσ να εχει ραδιο ;

η καρτα σου δες να εχει ραδιο μεσα ;

Δημοσ.

μπα δεν είναι απαραίτητο...

α μεχρι ποσα δεινης ;

θες να το παρεις απο καποιο συγγεκριμενω καταστημα ή αν σου το φερουν σπιτι ;

Δημοσ.

Δεν έχει σημασία που είναι usb δλδ? Έχεις ακούσει τπτ σε σχέση με τις αντίστοιχες

pci?

Έχω ένα Pinnacle 340e και ένα 330e. Και τα δύο είναι usb. Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στην λειτουργία τους, αν και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την cpu (και gpu, ανάλογα το codec) του pc. Με ένα νορμάλ σημερινό computer βλέπεις άνετα ακόμα και HD εκπομπές.

Για θέαση η καλύτερη λύση είναι το windows media center ή εναλλακτικά το Next-PVR που είναι freeware και χρησιμοποιεί είτε το ffdshow είτε hardware acceleration (ή όποιο άλλο codec έχεις εγκατεστημένο, εγώ προτιμώ το Microsoft DTV-DVD video decoder).

Δημοσ.

να ρωτήσω κι εγω.. θέλω ένα tv tuner όσο πιο φθηνό που να δουλεύει σε xp. δε με πειράζει αν είναι κινέζικο ή ταιβανέζικο ή δε ξέρω εγώ τι..το μόνο που με νοιάζει είναι να συνδέεται με την κεραία του σπιτιού.. (το κλασσικό στρογγυλό καλώδιο) με usb για να βλέπω από το νετμπουκ. βρήκα στο ebay κάποια και με 5$. έχετε να προτείνετε κάποιο;

Δημοσ.

α μεχρι ποσα δεινης ;

θες να το παρεις απο καποιο συγγεκριμενω καταστημα ή αν σου το φερουν σπιτι ;

Μέχρι 30-50€ φαντάζομαι. Τώρα αν είναι κάτι που πραγματικά αξίζει και

είναι πιο πάνω στην τιμή θα το σκεφτώ.

Έχω ένα Pinnacle 340e και ένα 330e. Και τα δύο είναι usb. Δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση στην λειτουργία τους, αν και αυτό έχει να κάνει κυρίως με την cpu (και gpu, ανάλογα το codec) του pc. Με ένα νορμάλ σημερινό computer βλέπεις άνετα ακόμα και HD εκπομπές.

Για θέαση η καλύτερη λύση είναι το windows media center ή εναλλακτικά το Next-PVR που είναι freeware και χρησιμοποιεί είτε το ffdshow είτε hardware acceleration (ή όποιο άλλο codec έχεις εγκατεστημένο, εγώ προτιμώ το Microsoft DTV-DVD video decoder).

Θα μπορούσες να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες όσον αφορά το ρόλο των εγκατεστημένων codec και να εκμεταλλεύεται το hardware accelaration? Η gpu που έχω είναι 8600gt και για ταινίες χρησιμοποιώ το kmplayer+coreavc για να εκμεταλλευτώ το cuda της gpu μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Δημοσ.

Θα μπορούσες να δώσεις παραπάνω λεπτομέρειες όσον αφορά το ρόλο των εγκατεστημένων codec και να εκμεταλλεύεται το hardware accelaration? Η gpu που έχω είναι 8600gt και για ταινίες χρησιμοποιώ το kmplayer+coreavc για να εκμεταλλευτώ το cuda της gpu μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Να πω καταρχάς ότι έχω amd 5700, έναν 4core phenom ii και win7 ultimate 64bit.

Το codec της microsoft ήταν προεγκατεστημένο στο λειτουργικό. Σίγουρα εκμεταλλεύεται την gpu στην αναπαραγωγή γι αυτό και βλέπω cpu usage στο 5% το πολύ.

Το ffdshow είναι καθαρά software decoder με αποτέλεσμα να πηγαίνει το cpu usage στο 20-25%. Με τις default ρυθμίσεις (έχει πολλές το άτιμο!) έχει σαφώς χειρότερο οπτικό αποτέλεσμα από το microsoft codec (το οποίο είναι πραγματικά άψογο), ιδίως σε σκηνές με γρήγορη κίνηση.

Εσύ αφού είσαι ευχαριστημένος από το coreavc, λογικά θα σε καλύψει ο συνδυασμός N-PVR+coreavc.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...