aris73 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα, εχω ενα λαπτοπ HP dv9000. Μολις εκκινουσε εμπαινα στα Windows Vista και μετα απο 10-15 λεπτα κολλουσε: κινουνταν το mouse και δεν εμπαινα σε καποιο προγραμμα ουτε καν στην εναρξη με αποτελεσμα να βγαζω το καλωδιο για να κανω επανεκκινηση. Το ιδιο γινοταν και σε Safe Mode. Αναγκαστικα να πατησω F11 και να μπω στο Recovery Manager οπου εγκατεστησα τις εργοστασιακες ρυθμισεις αλλα παλι δεν ειδα βελτιωση. Εξακολουθει να κολλαει και καμια φορα η οθονη ειναι μαυρη. θελω να πιστευω οτι δεν ειναι καρτα γραφικων Υπαρχει καποιο προγραμμα μεσω DVD ή CD να τρεξω και να διαγνωσει το προβλημα;. Καμια προταση ή ιδεα; Ευχαριστω.
chriss01 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 καταρχην βαλε το speedfan και δες θερμοκρασιες και κατα δευτερον τι καρτα γραφικων εχει
aris73 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Ο μαστορας λεει οτι ειναι η καρτα γραφικων. Δεν αξιζει να φτιαχτει. Ευχαριστω για τον χρονο σας.
papars Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Πριν λίγο καιρό πλήρωσα και μου έφτιαξαν ένα sony vaio vgn-fz11s με ψυχρές στο bga chip. Μου στοίχισε 120 ευρώ. Η βλακεία μου ήταν που είχα πετάξει την απόδειξη αγοράς, γιατί η sony έδινε 4 χρόνια εγγύηση για το συγκεκριμένο πρόβλημα και το δικό μου ήταν στον 3 Δες μήπως υπάρχει κάτι ανάλογο από την HP. Επίσης σίγουρα είναι vga; Σε εμένα εμφάνιζε διάφορα χρώματα και γραμμές αλλά ποτέ δεν κόλλαγε.
touristas1985 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2011 καλα και εγω ειχα πληρωσει 120 για ενα fs με nvidia 7600gt αλλα παντα θα χαλασει ξανα...το θεμα ειναι ποτε.1 χρονο κρατησε εμενα.Οπως ειναι οι τιμες πλεον στα λαπτοπ δεν πιστευω οτι αξιζει τον κοπο η επισκευη.
GReddyRx7 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Ο μαστορας λεει οτι ειναι η καρτα γραφικων. Δεν αξιζει να φτιαχτει. Ευχαριστω για τον χρονο σας. Το πουλάς μήπως?
rfc Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Το προβλημα με την μαυρη οθονη το εχω λυσει μονιμα στη σειρα DV, με extra ψυξη στο nvidia chipset να ξερετε. Απο το Μαιο δε μου ξαναμαυρισε ποτε, ουτε καν το καλοκαιρι στους καυσωνες Εχω το dv6000 και το εχω δοκιμασει και σε ενα dv3000 πελατη. Ολα οκ και σε αυτον.
aris73 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Εγκατεστησα Ubuntu. Η θερμοκρασια της Nvidia ειναι: 60-61 oC. Η θερμοκρασια του σκληρου ειναι: 49 οC. Με βαση τις παραπανω τμες δικαιολογειται το "παγωμα" της οθονης λογω προβληματος στην καρτα γραφικων; Εχω παραγγειλει βαση usb και ειμαι περιεργος να δω τις θερμοκρασιες και φυσικα αν ξανακολλησει.
touristas1985 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2011 δε παιζει τοσο ρολο η θερμοκρασια...ειναι προβληματικες οι καρτες αυτες ολες...εμενα μου εκανε προβληματα ακομα και με 51 θερμοκρασια.Οι αυξομοιωσεις θερμοκρασιας ειναι το κυριο προβλημα
aris73 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2011 Σημερα παρελαβα βαση usb με δυο ανεμιστηρες. Το μηχανημα δουλευει απο τις 17:00. Η θερμοκρασια εφτασε στην καρτα γραφικων στους 60 οC και στον δισκο στους 47 οC ΧΩΡΙΣ να "παγωσει"!. Τα σχολια σας ευπροσδεκτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.