Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Tα FPS πως τα βλέπεις; Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς η ορολογία και τι κάνει αλλά υπάρχει μία παπαριά(επιστημονικός όρος ^_^ ^_^ ) που σου δείχνει συνέχεια ένα στάνταρ νούμερο, ή μπορεί να έχεις ορίσει από τη console του παιχνιδιού max FPS τα 60 και να μη πάει παραπάνω, και για τα δύο γίνεται να τα ρυθμίσεις(μπορεί πάλι να είναι βαρύ παιχνίδι).

Ακόμα και με την 24άρα Dell δε θα έχεις πρόβλημα, όπως είπε και η Καρμεν

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μα 6970 έχω και τώρα. Η ερώτηση μου ήταν αν πρέπει να βάλω την ίδια, gigabyte 6970 OC2 ή ,πορώ να βάλω όποια 6970 βρώ. (Γιατι σε ένα χρόνο μπορεί να μην βρώ αυτή που αγόρασα τώρα)

Arctic λογικά κατα τα Χριστούγεννα θα πάω σε Dell IPS panel 24''... Εκεί θα δώ διαφορά. Ρε παιδί άκου μία πιο απλή ερώτηση. Παίζω τώρα ένα παιχνίδι και τα έχω όλα Ultra και βγάζω average FPS 60. Με 2 κάρτες μπορεί να βγάλω 110 ή θα βγάζω κανα 70;;;;

Όποια 6970 βρεις απλά να χεις υπόψιν ότι οι 2 κάρτες θα συγχρονιστούν στα clocks.

Ανάλογα το παιχνίδι πάντα , συνήθως κυμαίνεται από 1.6x-1.9x το scaling. Δηλαδή στην περίπτωση που έθεσες γύρω στα 95-115 fps από τα 60. Αν και εγώ που τρέχω τώρα 2 μήνες περίπου με SLI και παίζω κυρίως τελευταία games το scaling κυμαίνεται από 1.8x και άνω. Πολλές φορές πλησιάζει και το 100%. Βέβαια μπορεί να πέσεις και στην περίπτωση να μη σου δουλεύει καθόλου η 2η κάρτα , αλλά πλέον πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει αρκετά οι τεχνολογίες αυτές και δεν είναι πολύ πιθανό.

Δημοσ.

Tα FPS πως τα βλέπεις; Δεν ξέρω πως είναι ακριβώς η ορολογία και τι κάνει αλλά υπάρχει μία παπαριά(επιστημονικός όρος ^_^ ^_^ ) που σου δείχνει συνέχεια ένα στάνταρ νούμερο, ή μπορεί να έχεις ορίσει από τη console του παιχνιδιού max FPS τα 60 και να μη πάει παραπάνω, και για τα δύο γίνεται να τα ρυθμίσεις(μπορεί πάλι να είναι βαρύ παιχνίδι).

Ακόμα και με την 24άρα Dell δε θα έχεις πρόβλημα, όπως είπε και η Καρμεν

Με το FRAPS καθώς παίζω σου δείχνει στο πάνω αριστερό μέρος τα FPS. Για εξήγα τι εννοείς... Γιατι να βάλω max FPS 60, όσο περισσότερο τ΄σοσο καλύτερα δεν είναι. Το νόημα έχει να βάλω 60 άν μπορεί να πιάσει πάνω απο 80 ή 100;;;;

Όποια 6970 βρεις απλά να χεις υπόψιν ότι οι 2 κάρτες θα συγχρονιστούν στα clocks.

Ανάλογα το παιχνίδι πάντα , συνήθως κυμαίνεται από 1.6x-1.9x το scaling. Δηλαδή στην περίπτωση που έθεσες γύρω στα 95-115 fps από τα 60. Αν και εγώ που τρέχω τώρα 2 μήνες περίπου με SLI και παίζω κυρίως τελευταία games το scaling κυμαίνεται από 1.8x και άνω. Πολλές φορές πλησιάζει και το 100%. Βέβαια μπορεί να πέσεις και στην περίπτωση να μη σου δουλεύει καθόλου η 2η κάρτα , αλλά πλέον πιστεύω ότι έχουν ωριμάσει αρκετά οι τεχνολογίες αυτές και δεν είναι πολύ πιθανό.

1.8x είναι τέλειο.... Άρα γιατι μου λένε τα παιδιά οτι αν δεν έχεις 27ρα δεν βλέπεις διαφορά. Το witcher 2 είναι ένα βαρύ παιχνίδι και γιαυτό το φέρνω σαν παράδειγμα. Άμα βάλω 2ρη θα μπορώ να το παίζω με όλα στα φούλ και να έχω κανα 80 FPS;;;; Απλή είναι η ερώτηση ρε παιδιά;;;;;;

Δημοσ.

Με το FRAPS καθώς παίζω σου δείχνει στο πάνω αριστερό μέρος τα FPS. Για εξήγα τι εννοείς... Γιατι να βάλω max FPS 60, όσο περισσότερο τ΄σοσο καλύτερα δεν είναι. Το νόημα έχει να βάλω 60 άν μπορεί να πιάσει πάνω απο 80 ή 100;;;;

Βάζεις όριο πρώτον για να μην έχεις ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια τα FPS , δηλαδή αν από τα 120 FPS παίσεις στα 60 όταν π.χ. μπεις σε μια μάχη , τότε φαίνεται η διαφορά. Ο 2ος λόγος είναι το λεγόμενο tearing , το οποίο συμβαίνει όταν τα fps ξεπερνούν το hz της οθόνης , ένα σπάσιμο της εικόνας , το οποίο μερικούς δεν πολυενοχλεί , άλλους ( και εμένα) τους ενοχλεί αρκετά

Δημοσ.

1.8x είναι τέλειο.... Άρα γιατι μου λένε τα παιδιά οτι αν δεν έχεις 27ρα δεν βλέπεις διαφορά. Το witcher 2 είναι ένα βαρύ παιχνίδι και γιαυτό το φέρνω σαν παράδειγμα. Άμα βάλω 2ρη θα μπορώ να το παίζω με όλα στα φούλ και να έχω κανα 80 FPS;;;; Απλή είναι η ερώτηση ρε παιδιά;;;;;;

Και η απάντησή μου ήταν απλή... Επαιζα και παίζω το crysis 2 στο full και πριν την 2η και μετά την 2η... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές σε smoothness ΔΕΝ είχα και ΔΕΝ έχω. Ομαλά κυλούσε ομαλά κυλάει.

Στην ανάλυση που παίζεις ΔΕΝ αξίζουν τα extra χρήματα...

Δημοσ.

Και η απάντησή μου ήταν απλή... Επαιζα και παίζω το crysis 2 στο full και πριν την 2η και μετά την 2η... ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ διαφορές σε smoothness ΔΕΝ είχα και ΔΕΝ έχω. Ομαλά κυλούσε ομαλά κυλάει.

Στην ανάλυση που παίζεις ΔΕΝ αξίζουν τα extra χρήματα...

Ναι άλλο αυτό karmen... Το δικό σου παράδειγμα είναι ακράια περίπτωση και δεν μπορείς να την γενικέυεις. Εφόσον εσύ τα παίζει όλα ήδη στο φούλ είναι λογικό η διαφορά να είναι μικρή. Κάποιος,μ όπως εγω δεν τα παίζω όλα στα φούλ γιατι κάτω απο vaerage 60 FPS με ενοχλεί και ζαλίζομαι. Όταν αναφέρομαι σε FPS εννοώ μέσο. Και στις μάχες δεν πέφτει και πάρα πολυ. Το Witcher 2 με high custom ρυθμίσεις κυμαίνεται στο 80ρη και στην μάχη κανα 65-70... Το Two Worlds 2 πάνω απο 100 σε όλες τις φάσεις με όλα στα φούλ. Εννοείται οτι είναι ανάλογα το απιχνίδι...

Ποιο είναι το πρόγραμμα που κρατάς σταθερά τα FPS;;;;; Καλό ακούγεται... Και άμα το κρατάς σταθερό 70 μκαι εκείνο θέλει σε μία δύσκολη σκηνή να πέσει κάτω απο 70, τι γίνεται;;;;;

Δημοσ.

Ubersampling στο Witcher 2 δεν ανοίγεις ούτε με 3 κάρτες ! Όλα τα άλλα full.

Επίσης το smooth είναι υποκειμενικό από άνθρωπο σε άνθρωπο.

Συγκεκριμένα Crysis 2 + dx11 + ultra settings + High res textures σε μια κάρτα 560 ti δεν παίζει απλά για μένα . Η 6970 είναι σίγουρα πιο δυνατή αλλά και πάλι smooth για μένα δεν είναι. Με δυο κάρτες παίζει όπως πρέπει.

Γενικά κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά κριτήρια όσον αφορά τα fps και την ποιότητα εικόνας

Δημοσ.

Καλα μωρές άμα την πάρω σε κανα 8μηνο στα 150-200 € δεν θα με χαλάσει ότι και να κερδίσω. Για πές για το πρόγραμμα, γιατι τα παιχνίδια δεν νομίζω να σου δίνουν αυτήν την δυνατότητα και απάντα μου μία και στο τι γίνεται να το παιχνίδι θέλει να πέσει σε λιγότερα απο αυτά τα FPS που του έχεις ορίσει.

Υ.Γ. karmen δεν ήθελα να σε τσαντίσω, ίσα ίσα με έχει βοηθήσει αρκετά και σου έχω μεγάλη συμπάθεια.

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω ότι έχουμε ξεφύγει γενικώς μου φαίνεται. Είναι δυνατόν σε ανάλυση 1920χ1080 να βάζουμε 2 6970 δηλαδή μία 6990 στο περίπου ρε παιδιά για να παίζουμε;

fixxer29 όταν είπα ότι δεν κόλλαγε δεν κόλλαγε... Δεν έχανα σκηνή δεν έχανα τίποτα και ναι με την μία...

Θες να τα δώσεις δώσε τα και έλα να μου πεις μετά τις διαφορές που είδες... Τέλος αν η κάρτα σου δε τα παίζει στο φούλ και έχεις τα θέματα που έχεις γύρνα την πίσω και πάρε άλλη...

Δημοσ.

Δεν είναι κάποιο ξεχωριστό πρόγραμμα , ενεργοποίησε απλά το Vsync στα παιχνίδια που παίζεις από τα video options. Αν κάποιο παιχνίδι δε το χει μπορείς να το κάνεις απ΄το control panel της κάρτας γραφικών.

Αν δε μπορεί να βγάλει 60 fps στο συγκεκριμένο σημείο απλά βγάζει λιγότερα , δεν συμβαίνει κάτι :rolleyes:

Ξαναλέω ότι το smooth διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο. Κουβέντα κάνουμε.

έχω δει Crysis 2 σε 6970 και προσωπικά για μένα δεν ήταν smooth , σε άλλον μπορεί να φαίνεται μια χαρά , δεν αντιλέγω..

Για δυο 6970 σε 1080p , μάλλον είναι Overkill ,για δυο 560 ti δεν είναι

Δημοσ.

Και σε εμένα μία χαρά παίζει με την 6950 (flashed) όλα ultra σε 1080!

Το witcher όλα full με 6950;;;; Δεν παίζει.

@ karmen Να γυρίσω πίσω μια κάρτα που δεν έχει πρόβλημα;;; Με ποια δικαιολογία και ποια να πάρω δλδ;;;; Δεν σε πιάνω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα πήρες. Τέσπα γ@ματο, ούτες η άλλος δεν πέρνω κάρτα, κουβέντα κάνουμε.

Φιλάκια (παίζω cod και με πετάξανε έξω γιατι δεν έκανα response)

Δημοσ.

Δε τα πήρα και αν ο γραπτός λόγος δείχνει άλλο δεν ήταν σεληνίασμα... Απλά σου εξηγώ ότι έχεις μία κάρτα που κανονικά έπρεπε να κάνει και γκαϊφέ... Από την αρχή είχες διάφορα προβλήματα. Για το γαμώτο και για την ιδέα γύρνα την πίσω. Κύριοι δεν είμαι ικανοποιημένος. Κάνει αυτό και αυτό. Αυτό θα το έκανες άνετα μέσα στο DOA τώρα δε ξέρω και πόσες μέρες έχουν περάσει. Ημουν Κρήτη όταν είχα ποστάρει στο θέμα σου κάποια στιγμή, οπότε έχουν περάσει μέρες...

Προσπαθώ απλά να σου σώσω κάποια λεφτά να μην τα σκορπίσεις. Αυτό και τίποτα άλλο...

Δημοσ.

Την 'εχω ακριβώς 9 μέρες. Το vision studio δεν νομίζω πως έχει DOA αλλα δεν μπορώ να την στείλω Θεσσαλονίκη αν δεν είμαι σίγουρος. Ούτες ή άλλος αν έχει πρόβλημα το DOA δεν παίζει κανέναν ρόλο. Πάντως το 3D Mark 11 δεν έδειχνε βαθμολογία κάτω απο το αναμενόμενο και τα άλλα benchmark ια χαρά αποτελέσματα είχαν. Το θέμα που είχα είναι αυτό που είπα με τα γράμματα αλλα μπορεί να είναι καθαρά ψυχολογικό. Εννοώ οτι επειδή το PC είναι καινούριο, το ψυρίζω πολύ και το ένα και το άλλο μου βρωμάνε. Τι να σου πώ ρε σι;;;

Να την πάω σε κανένα άλλο μαγαζί να μου την ελέγξει;;; Και που ξέρω οτι αυτοί δεν θα μου κάνουν καμια μαλακία. Είναι να εμπιστεύεσαι σε ξένους 350 €;;;;;

Λοιπόν ξαναμπαίνω για cod

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...