RottenLungs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά τίποτα δεν παίζει. Έτσι είναι η κάρτα γραφικών. Στο catalyst Control Center τα έχω βάλει σχεδόν όλα στο τέρμα για όσο το δυνατόν καλύτερη performance. Δεν είπα οτι δεν έχει καλή απόδοση, απλά δεν έχει αυτήν που περίμενα, έχω βάλει βαρβάτα παιχνίδια και τα παίζει κανονικά, το 3DMark 11 βγάζει την βαθμολογία που πρέπει κτλ. Εγω πάντα έπερνα nvidia και απο την εμπειρία μου θεωρώ οτι ανεξάρτητα απο την απόδοση στα παιχνίδια, η nvidia έχει πιο όμορφα γραφικά. Τώρα αυτό το πρόβλημα που λέω δεν ξέρω πως να το εξηγήσω καλύτερα και δυστυχώς δεν μπορώ να ανεβάσω τόσο μεγάλης ποιότητας φωτογραφία για να δείτε. Είναι λετομέρεια και είναι πολυ δύσκολο να φανεί. Ίσως με κάποιους επόμενους drivers να μην υπάρχει κάτι τέτοιο. Να πώ και την αλήθεια, ψιλοχέστηκα κιόλας. Πολυ σημασία έδωσα στο PC και έχω ΣΧΕΔΟΝ χάσει 2 βδομάδες (μία για το ψάξιμο και μία για το φτιάξιμο) απο την ζωή προσπαθώντας να τον κάνω να δουλέψει. Ε τώρα δουλεύει οπότε πραγματικά χέστηκα για το πώς είναι γραμματάκια. Ποτέ δεν είχα την εντύπωση οτι θα δώσω κάποια λεφτά και θα έχω το υπερμηχάνημα που θα τα παίζει όλα στα Ultra. Εγω απλά θέλω να απολαμβάνω την εκάστοτε εμπειρία. Με το KMplayer δεν μπορώ πλέον να δώ σειρές, δεν ξέρω παιδιά αλλα το FPS δεν παλεύεται, οπότε έβαλα το VLC. Τώρα νομίζω πως είναι κυριλλέ αλλα η ποιότητα είναι λίγο χαμηλότερη. Αυτό το είχα πει και εγώ κάποια στιγμή πρόσφατα αλλά το πήρα πίσω... Κάτι άλλο παίζει και πρέπει να ψαχτείς... Ρε karmen1983 όλο κάτι παίζει. Εσείς που έχετε γνώσεις θα μου πείτε τι να κάνω. Όλα τα έχω κάνει. Τι άλλο θέλει για να βρείς το γ@μοπρόβληξμα της κάρτας;;; 1400 € τον πέρνεις;;;;
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 RottenLungs ποτέ δεν είχα ΑΤΙ κάρτες και πριν καιρό είχα την ίδια άποψη με σένα. Εδωσα τα κέρατα μου σε ένα μηχάνημα και δε το είχα χαρεί ούτε λεπτό. Είχα λαλήσει στα φορμάτ... Η κάρτα μου δεν έφταιγε αλλά έφταιγε αρχικά ένας driver τον οποίο βρήκαμε και αλλάξαμε και μετά άλλαξα το bios και ηρέμησα... Ντάξει οκ και εγώ μαζί σου για τις nvidia αλλά όταν σκαλώσει ένα pc δε ξέρεις τι μπορεί ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ να φταίει... Με την κάρτα σου δε πιστεύω να έχεις θέμα απεικόνισης σε καμία περίπτωση. Βάλε πιο παλιούς drivers πχ ίσως βοηθήσει αυτό. Ειλικρινά δεν ξέρω προς τα που να κινηθείς απλά είναι κάτι που εσύ θα το βρεις με κάποιες δοκιμές και καθαρό μυαλό. Από την άλλη θα μου πεις και γιατί να δοκιμάσω αλλο driver; Για να τον βγάλει στο Site τον έχει τεστάρει η μαμά. Αν ήταν έτσι δεν θα είχαμε και τα θέματα με τις nvidia και τους drivers πριν καιρό.
RottenLungs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Ο driver ου έχω βάλει είναι un-official o 11.9 και τον έχω κατεβάσει απο το guru3D γιατι αν θυμάσια δεν μου έμπαινε ο official 11.8... Ωραία θα δοκιμάσω μία τον 11.7 και θα δώ. Τώρα πχ. παίζω το Two World II με όλα Full και βγάζει μέσο όρο 100 FPS. Όχι και άσχημα και έχει πολυ ωραία γραφικά... Υ.Γ. Εκτός απο drivers πρέπει να κάνω και τίποτα άλλο install. Κάτι controllers που λέει κτλ. τι κάνουν;;;;
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Για δωσε λιγο αυτες τις ρυθμισεις στον catalyst
RottenLungs Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εγω όλα αυτά τα έχω τέρμα, εκτό απο Anti-Aliasing mode. Και το κουτάκι επιλεγμένο το έχω. Άμα τα μειώσω, θα δώ διαφορά;;;; Δεν νομίζω, ίσως να αυξηθεί κάπως το performance και να πέσει λίγο η quality. Ρε boy οι ρυθμίσεις που μου λές να κάνω είναι οι default. Εννοείται οτι το πρόβλημα το είχα και πρίν αλλάξω τις ρυθμίσεις στο catalyst. Υ.Γ. Τι είναι το Physics Score P8044 P8800 Μήπως το 3DMark 11 είναι λίγο του καναΠΕΟΣ... Πρίν μου έβγαζε το physics πολυ πάνω απο το average αντίστοιχου συστήματος, τώρα το έβγαλε πολυ κάτω. Τι να πείς;;;;
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Στο 3dmark11 το physics νομιζω οτι εχει να κανει με τον επεξεργαστη.εκεινο το τεστ με τις μπαλες δεν ειναι?που σερνεται?
RottenLungs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ε και την μία λέει το ένα και την άλλη το άλλο. Δεν άλλαξα επεξεργαστή... Τέσπα... Τώρα τρέχω τις μνήμες μου στα 1600 και είναι μέχρι τώρα stable... Ρε παιδιά στο command rate τι βάζουμε;;; Στο site της kingston δεν λέει. Εγω το άφησα στο auto και νομίζω οτι το βάζει στο 1.
RottenLungs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά παίζει κατα το επόμενο καλοκαιράκι να ποάρω άλλη μία ίδια. Τώρα κάποιες γενικές πληροφορίες για να δώ αν αξίζει η σκέψη... Απλα δεν το έχω ξανακάνει και δεν έχω ιδέα, τι κερδίζεις απο το crossfire;;;; Τα γραφικά θα βελτιωθούν;;; Επίσης η κάρτα γραφικώ πρέπει να είναι ΑΚΡΙΒΩ ίδια. πχ. μία άλλη 6970 δεν κάνει;;;;
karmen1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις μνήμες στο 1Τ λογικά... Για το cf... Μπορείς να βάλεις 6970 μαζί με την 6950 αλλά είναι κρίμα. Τι εννοώ... Θα τις κλοκάρεις μαζί και η 6970 θα μένει πίσω λόγω της 6950... Αλλά ναι μπορείς να το κάνεις... Ομως σε τι ανάλυση παίζεις και θες 2η κάρτα?
Arctic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Κάνει αλλά στις αναλύσεις που είσαι είναι περιττή. Edit: Η απ' αυτήν είναι γρήγορη
RottenLungs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μα 6970 έχω και τώρα. Η ερώτηση μου ήταν αν πρέπει να βάλω την ίδια, gigabyte 6970 OC2 ή ,πορώ να βάλω όποια 6970 βρώ. (Γιατι σε ένα χρόνο μπορεί να μην βρώ αυτή που αγόρασα τώρα) Arctic λογικά κατα τα Χριστούγεννα θα πάω σε Dell IPS panel 24''... Εκεί θα δώ διαφορά. Ρε παιδί άκου μία πιο απλή ερώτηση. Παίζω τώρα ένα παιχνίδι και τα έχω όλα Ultra και βγάζω average FPS 60. Με 2 κάρτες μπορεί να βγάλω 110 ή θα βγάζω κανα 70;;;;
karmen1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μα 6970 έχω και τώρα. Η ερώτηση μου ήταν αν πρέπει να βάλω την ίδια, gigabyte 6970 OC2 ή ,πορώ να βάλω όποια 6970 βρώ. (Γιατι σε ένα χρόνο μπορεί να μην βρώ αυτή που αγόρασα τώρα) Arctic λογικά κατα τα Χριστούγεννα θα πάω σε Dell IPS panel 24''... Εκεί θα δώ διαφορά. Ρε παιδί άκου μία πιο απλή ερώτηση. Παίζω τώρα ένα παιχνίδι και τα έχω όλα Ultra και βγάζω average FPS 60. Με 2 κάρτες μπορεί να βγάλω 110 ή θα βγάζω κανα 70;;;; Ε μου ξέφυγε Οχι δεν είναι απαραίτητο να είναι Gigabyte η μία και Gigabyte η άλλη... Ούτε με την 24άρα dell που αν δεν κάνω λάθος έχει 1920χ1200 θα χρειάζεσαι δεύτερη κάρτα για να παίξεις... Αν μιλούσαμε για την 27άρα dell ή για 3 οθόνες ναι θα ήταν απαραίτητη η δεύτερη...
RottenLungs Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Σεα αυτό που ρώτησα <<Παίζω τώρα ένα παιχνίδι και τα έχω όλα Ultra και βγάζω average FPS 60. Με 2 κάρτες μπορεί να βγάλω 110 ή θα βγάζω κανα 70;;;;>>;;;; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πάρω 27ρα απλα με ενδιαφέρει καλύτερη απόδοση. Και λέω αφού σε κανα 8μηνο οι 6970 θα είναι αρκετά φθηνές, να δώ αν αξίζει. Οπότε άμα δεν έχω 27αρα δεν θα δώ καμία διαφορά;;;; Αυτό μου λέτε;;;;
karmen1983 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι όπως και εγώ δεν είδα ουσιαστικές διαφορές με 2 κάρτες σε ανάλυση 1920χ1080...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα