RottenLungs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ΚΑι σε ένα άλλο θέμα που έγραφα για το overclocking που ήθελα να κάνω στο PC ανέφερα τα προβλήματα και ένα παλικάρι μου είπε τα παρακάτω. Θα τα ξανακάνω όλα αυτά απο την αρχή και μετά θα ξαναγράψω αυτά που θα δώ. Αν θες, πες μας αναλυτικά τα βήματα εγκατάστασης του software κομματιού στο pc. Πιο συγκεκριμένα, - έκανες clean install τα windows ? με το που τελείωσε η εγκατάσταση, έκανες όλα τα windows updates? Αμέσως μετά, πέρασες κατά σειρά προτεραιότητας (βασικό αυτό) - τους τελευταίους Intel chipset drivers, -τον πιο πρόσφατο Intel RST driver, -το τελευταίο DirectX redistributable package, -τους πιο ενημερωμένους video drivers, -και τέλος όλους τους υπόλοιπους οδηγούς για, lan, usb3,κλπ. - Υπάρχουν θαυμαστικά από μη αναγνωρισμένες συσκευές στον Device Manager? Ανέβασε και μερικά ss από τα Memory Bandwidth & το Cache and Memory Benchmark της AIDA64 Extreme Edition να δούμε τι νούμερα βγάζει.
VasPolys Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 To καλωδιο της οθονης σε ποιο απο τα δυο φισακια το εχεις βαλει?
RottenLungs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εννοείς σε ποια απο τις δύο DVI ;;; Σε αυτήν που δίπλα τις έχει και τις HDMI... Το έχω δοκιμάσει και στις δύο. Άμα το έβαζα στην απο κάτω, έβγαζε η οθόνη πιξελάκια που αναβόσβηναν.
VasPolys Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο ηθελα να πω...το ειχα παθει μια φορα γι αυτο ειπα να στο προτεινω...
RottenLungs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν τα έκανα όλα απο την αρχή τα install (windows, drivers direct x κτλ)... Όπως αναμενόταν, τα ίδια αποτελέσματα. Θα βάλω και φωτογραφίες για να καταλάβαιτε ακριβώς τι εννοώ. Θα κατεβάσω και το core clock ακόμα πιο χαμηλά απο τα εργοστασιακά... Λοιπόν όλα αυτά που έλεγες τα έκανα (Αν και τελικά τα είχα κάνει όλα και πρίν με την ίδια σειρά κιόλας). Έκανα και το benchmark, πάρε εικόνα: Λοιπόν για πές μου τι άλλο πρέπει να κάνω και τι βλέπεις απο το benchmark. Edit: Για πείτε ρε παιδιά τι να κάνω;;;; Να την στείλω πίσω;;;; Θα βάλω και κάποιες φωτογραφίες για να καταλάβαιτε τι εννοώ.. Καλα τώρα παίζει να είναι και χειρότερα απο πρίν. Edit2: Έβαλα το Witcher 2 στα MEDIUM και όλη η εικόνα ήταν σαν σπασμένη, με γραμμές κτλ. Προσπαθώ να βγάλω φωτογραφίες... Επίσης στα καλα καθούμενα κόλλησε και όλο το PC. Edit3: Λοιπόν τα FPS που έπιανε το witcher 2 ήταν απο 5 με 6 και οι φωτογραφίες είναι οι ακόλουθες Link Θα ρίξω κι άλλο το core clock. Η μαμα το έχει στα 900 θα το πάω στα 800 να δώ τι θα παιχτεί. Πάλι τα ίδια, απλα με καλύτερα FPS... Πάρτε εικόνες να χαρούν τα μάτια σας. Link
haris013 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 οντως κανει νερα η καρτα...μαλλον για αντικατασταση πας
RottenLungs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Ξανα έκανα clean install τον 11.7 αυτήν την φορά και πάλι τα ίδια. Επίσης μετά το καινούριο install των windows τρώω κολλήματα χειρότερα. Λέτε εκτός απο κάρτα να έχω και κανα άλλο θέμα τώρα. Πρίν λίγο μου κόλλησε η οθόνη μόνο (πληκρολόγιο - ποντίκη λειτουργούσαν οπότε νομίχω οτι οφείλεται στην κάρτα). Κάτι άλλο τώρα. Όταν μου ήρθε η κάρτα την πλακέτα της δεν την λές πεντακάθαρη. Ούτε ζελατίνες είχε, ούτε τίποτα όπως συνήθως. Λέτε να ήταν χρησιμοποιημένη;;;; Αύριο τους πέρνω τηλ. να τους ενημερώσω και την στέλνω με ACS πρωϊ πρωΐ. Τι να απαιτήσω απο το κατάστημα. Αντικατάσταση με άλλη, ε; Τρείς μέρες την έχω, δεν πρόκειται να περιμένω να την φτιάξουν κτλ. Λογικό δεν είναι αυτό πο0υ λέω ή δεν στέκι στην αγορά;;;;; Edit: Ας αφήσω το παιχνίδι στην άκρη. Ακόμα και το γεγονός οτι τα περιγράμματα των εικονιδίων και των γραμμάτων στο browser δεν λεία, δεν υποδεικνύει οτι υπάρχει πρόβλημα;;;
RottenLungs Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν για το θέμα της κάρτας γραφικών θα φτιάξω topic στο αντίστοιχο τμήμα... Γιατι έχω πιάσει και το συζητάω σε διάφορα Topics και δεν θα βγεί άκρη.
orotoi Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Έστω οτι έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Αθήνα με service ώστε να μην χρειάζεται να την στέλνω Θεσσαλονίκη;; Δε μελέταγες τπτ άλλο και συ! Δεν πέτυχα το τοπικ που χεις ανοίξει για την κάρτα μόνο.. αλλά μιας και θα πας για αλλαγή σκέψου σοβαρά για nvidia αφου θες να δουλεύεις και κάποια επαγγελματικά προγράμματα.
RottenLungs Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2011 Τελικά δεν ήταν θέμα κάρτας γραφικών. Ήταν ένας συνδιασμός unstable OC της CPU ( το οποίο δεν πείραξα εγώ ποτέ... Εϊχε γίνει απο μόνο του ή απο το μαγαζί που τον έλεγξε 30%..) και προβληματικού SSD. Βέβαια και απο την κέρτα γραφικών δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με την απόφοση της. Περίμενα περισσότερα, βλέπεις πρώτη φορά ATI και δεν ήξερα τι να περιμένω. Αυτό που με εκινευρίζει ποιο πολυ απόλα είναι το οτι τα γράμματα και τα περιγράμματα αντικειμένων δεν είναι λεία. Είναι κάτι το οποίο το αντιλαμβάνεσαι συνέχεια (ακόμα και απο τους υπότιτλους). Αυτό δεν το είχε ούτε καν η nvidia 8800 GTC που είχα πάρει πρίν 4 χρόνια. Αλλα εντάξη θα το συνηθίσω. Υ.Γ. Το έχω φτιάξει απο τον controller. Nvidia 4ever, αυτό έχω να πώ σε όσους θα φτιάξουν PC. Εγω αν μπορούσα θα την άλλαζα με μία 570.
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Καποια ρυθμιση θα εχεις κανει εσυ και δεν θα δειχνει σωστα τους χαρακτηρες.Φανταζομαι εννοεις οτι δεν τους δειχνει σωστα στον browser ετσι?
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Υ.Γ. Το έχω φτιάξει απο τον controller. Nvidia 4ever, αυτό έχω να πώ σε όσους θα φτιάξουν PC. Εγω αν μπορούσα θα την άλλαζα με μία 570. Αυτό το είχα πει και εγώ κάποια στιγμή πρόσφατα αλλά το πήρα πίσω... Κάτι άλλο παίζει και πρέπει να ψαχτείς...
Thanos1972 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτό το είχα πει και εγώ κάποια στιγμή πρόσφατα αλλά το πήρα πίσω... Κάτι άλλο παίζει και πρέπει να ψαχτείς... Εσυ παλι....για πες γιατι το ειχες πει αυτο?επειδη δεν εφτανε στα 950 ο πυρηνας????χαχαχα
karmen1983 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Εσυ παλι....για πες γιατι το ειχες πει αυτο?επειδη δεν εφτανε στα 950 ο πυρηνας????χαχαχα Γιατί έτρωγα γκρι οθόνες γε A και γι' αυτό http://www.insomnia.gr/topic/413662-solved-6950-to-6970-%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/page__p__4144122#entry4144122
orotoi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2011 και γω υπέρ της nvidia είμαι (για cudo-λόγους ;-ρ) αλλά μάλλον κάτι άλλο παίζει. Δε νομίζω να είναι θέμα κάρτας αυτό.. (απο πλευράς δυνατοτήτων εννοώ..)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα