rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Φτάνουν για το πλάι μην πάρεις ''μικρούς'' πάρε εναν 200mm . Νομίζω μόνο έναν μπορείς να χειριστείς
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 @rafail1994 είσαι ο άνθρωπος μου. Μόνο εσύ μου απαντάς πλέον. Γιατι λές έναν 200mm ακόμα και όχι 4 X 120mm ;;; Το λές απο άποψη οικονομίας ή απο άποψη απόδοσης;;
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Από άποψη απόδοσης δεν είναι 100% σίγουρο ότι θα δεις και μεγάλη διάφορα ανάμεσα σε 4X 120mm με εναν 200mm. Το λέω από άποψη θορύβου ποιο πολύ και από άποψη οικονομίας .Απο απόδοση όπως ειπα μπορεί να μην δεις και μεγάλη με τον 200mm μιας και θα είναι 4X οι μικροί. Ότι μπορώ κάνω και εγώ
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ θα σε ακούσω τότε. Μάλλον θα πάω σε αυτόν. Antec Big Boy 200 Αυτόν λές να τον βάλω να βάζει ή να βγάζει αέρα;;; Λογικά να βάζει έ;; Όλοι που έχει μέσα βάζουν αέρα εκτός απο το 200mm τον μπροστινό.
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Να βάζει αέρα . Κάτσε ο μπροστινός βγάζει ; Και ο πάνω και ο πίσω βάζουν ; Δες για κανένα coolermaste που είναι ποιο αθόρυβοι
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 μ@λακίες λέω... ανάποδα τα είπα. Ο μπροστά βάζει και ο πάνω - πίσω βγάζουν. (μπέρδεψα τις κούρμπες) Οκ thanks.
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ωραία είπα μήπως έκανε καμιά @@@ αυτός που το έστησε
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Coolermaster 200mm και πάνω στα ελληνικά καταστήματα δεν βρήκα. Εϊδα και κάτι video στο youtube για τον Big Boy και κάνει πολύ φασαρία, οπότε τον βγάζω off. Τώρα ρε γαμώτο είμαι ανάμεσα σε έναν γαμάτο αλλα άγνωστης μάρκας (δεν βρήκα ούτε ένα review στο net) και ένα πιο μέτριο γνωστής μάρκας. Εσείς (βασικά rafail) ποιον θα επιλέγατε;;; Tacen Aura Pro 25 Side Panel 250mm versus Case Cooler Xigmatek XLF-F2006 20 x 20 cm Blue
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ο Tacen ειναι αρκετα ποιο αθορυβος απο τον αλλον
RottenLungs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Γενικότερα η απόδοση της κάρτας δεν με έχει αφήσει ικανοποιημένο (για τα λεφτά που έσκασα). Βέβαια ίσως να παίζει άλλο πρόβλημα και να μην το έχω βρεί ακόμα. Αλλα 360 € και να βγάζει τέτοια FPS. Τώρα πρίν λίγο έβλεπα μία σειρά σε 720p και διέκρινα μία μή ομαλότητα στην εικονα ανα περιόδους, ίσως να φταίει ο Renderer, τι να πώ; Ούτε μία βδομάδα δεν την έχω την κάρτα γραφικών. Ξέρετε αν μπορώ να την αλλάξω απο το κατάστημα που την πήρα. Όταν θα τους πάρω τηλ. τι μου προτίνεται να τους πώ;;;; Οτι δεν έχει καλή απόδοση;;; Να αναφέρω οτι ο official driver της ATI δεν μπορεί να μπεί ή δεν παίζει ρόλο;;; Edit: Ρε παιδιά θα τρελαθώ. Στα πάντα, σχήματα, γράμματα κτλ. οι γραμμές τους δεν είναι λείες. Βλέπεις το περίγραμμα και είναι λές και το έχεις δουλέψει στο paint. Κάτι παίζει δεν γίνεται να τα βλέπω τόσο άσχημα. Ας μου πεί κάποιο παιδί που έχει την 6970 για να καταλάβω αν η δικιά μου έχει το πρόβλημα ή όχι.
haris013 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 πως δεν παιζει ρολο?δηλαδη δεν εχεις βαλει τους drivers της καρτας(το ccc)?εισαι με τα γραφικα που ποινουν τα windows 7?
RottenLungs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Εχω βάλει τον ATI Catalyst 11.9 RCx γιατι δεν μπορούσα με τπτ να βάλω τον 11.8... Αυτός που έχω βάλει είναι πιο καινούριος (unofficial) και τον έχω κατεβάσει απο το Guru3D (που είναι απο τα πολυ γνωστά site στον χώρο) Και αν συνδέσω το καλώδιο της οθόνης στην 2η έξοδο της DVI της κάρτας γραφικών. Σε όλη την οθόνη αναβοσβήνουν μικρά πιξελάκια. Υ.Γ. Όλα αυτά χωρίς OC.
rafail1994 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Για κατέβασε της τα ρολόγια και ξανά κάνε δοκιμές γιατί 99% πρέπει να έχει πρόβλημα μιας και είναι η oc έκδοση
RottenLungs Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Τώρα την έχω στα ρολόγια της που ήταν αρχικά. Σϊγουρα έχει πρόβλημα ρε. Ακόμα και στο browsing με ενοχλεί στα μάτια.
rafail1994 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Κατέβασε την ποιο κάτω απο το κανονικό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα