RottenLungs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά την XFX 6970 δεν την βρίσκω... Απο τις άλλες εταιρίες, ποια να πάρω;;;; Την ASUS, την MSI, την Sapphire... Απο τα reviews βλέπω πως η MSI είναι κλάσης ανώτερη. ΙΣχύει ;;;;
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Οσον αναφορα της επιδοσεις μπαρουφες ειναι αφου ειναι το ιδιο chip σε ολες εκτος και εαν ειναι η o/c εκδοση . Για μενα παρε την asus που ειναι ποιο φτηνη απο ολλες
RottenLungs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι αλλα το σύστημα ψύξης της MSI δεν νομίζεις οτι αξίζει τα παραπάνω λεφτά. Η κάρτα γραφικών γίνεται εύκολα OC (και σε αυτήν που έχω τώρα το έχω κάνει) και οπότε η καλή ψύξη και η αθόρυβη λειτουργία της MSI θα μου χρησιμεύσουν.Και σε ένα review που διάβασα έλεγε οτι έχει και κάτι προγράμματα η MSI που το κάνουν πολυ πιο εύκολο.
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το ίδιο σύστημα ψύξης έχουν έκτος και εάν λες για αυτήν. Προσωπικά δεν ξέρω εάν αξίζει τα 50Ε παραπάνω για καλύτερη ψύξη
RottenLungs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Το ίδιο σύστημα ψύξης έχουν έκτος και εάν λες για αυτήν. Προσωπικά δεν ξέρω εάν αξίζει τα 50Ε παραπάνω για καλύτερη ψύξη Ναι αυτήν λέω. Δεν ξέρω μωρέ, θα διαβάσω άλλα λίγα reviews και θα δώ.
pano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Πότε πρέπει να το συνδέω;;; Πρίν τον ανοίξω; Ναι.
RottenLungs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι. Οκ θα το δοκιμάσω και θα σου πώ. Ευχαριστώ boy
RottenLungs Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Λοιπόν την παραγγελία την έκανα. Τελικά για κάρτα έβαλα την ASUS ATI Radeon HD6970 DirectCU II 2GB DDR5 PCI-E Dual DVI Quad DP για την οποία είδα κάποια reviews που τις είχαν πολυ καλή βαθμολογία. Έχει και δύο ψύχτρες απάνω, οπότε καλύτερη ψύξη. Παιδιά λογικά δεν παίζει να μην χωράει στο κουτί, ε;;; Σε ένα review πρότινε καλύτερα Full case. Λέτε να έχω πρόβλημα;;
RottenLungs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης την άλλη βδομάδα θα αγοράσω και άλλους 2 σκληρούς δίκσους και λέω να πάρω αυτούς. Επειδή είναι green μπορώ να τους βάζω και σε μία western digital "θήκη" (που ηδη έχω απο τον εξωτερικό WD) και να τους χρησιμοποιώ και σαν εξωτερικούς σε ειδικές περιπτώσεις. Ξέρετε τπτ κακό για τους green;;; Επίσης πως γίνεται και ο Sata II και ο Sata III να έχουν την ίδια τιμή;;; Δεν είναι παράλογο;;; Πάρτε link Υ.Γ. Απαντήστε μου και στην παραπάνω καταχώρηση μου άμα το γνωρίζετε..
Arctic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το sata2 με sata3 στους μηχανικούς δίσκους δε παίζει ρόλο αφού οι ταχύτητες που έχουν είναι μικρότερες από τις ταχύτητες που μπορεί να προσφέρει το sata2. Περισσότερο είναι μαρκετινγκ. Για το άλλο δεν ξέρω. Λογικά χωράει αλλά στο review θα το είπε για καλύτερο airflow
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Ρε παιδιά απο την motherboard μου προεξέχει ένα καλώδιο USB 3. Τι είναι αυτό, σε τι χρησιμεύει;;;;;; Δυστυχώς μου λείπει η GPU και οι RAM για να τον βάλω μπρός. Και μάλλον θα έρθουν αύριο...
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Από πού προεξέχει ; Πάνω στην μητρική είναι ;
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Προεξέχει απο πίσω και άμα ανοίξεις το PC, βλέπεις οτι βγαίνει απο την mobo. Αρσενικό, όχι θυλικό... Edit: Ακόμα πιο άκυρο. Τελικά δεν βγαίνει απο την mobo (χωρίς φακό δεν φαινόταν οτι απλά πήγαινε πίσω απο την mobo) αλλα καταλήγει σε θυλικό στο μπροστινό πάνελ του κουτιού. Τι μ@λακία είναι αυτή ρε παιδιά. Μήπως δεν μου έχει συνδέσει κάτι το παλικάρι που το έστησε;;;; Άντε γεια... ΑΠο ότι κατάλαβα πρέπει να συνδέσω το πίσω που προεξέχει σε ένα θυλικό USB 3. Μα καλά το front panel το συνδέουν με το back panel του κουτιού με αυτόν τον τρόπο. Περίεργο, δεν θα έπρεπε να είναι απευθείας η σύνδεση με την motherboard.
rafail1994 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Καλά κατάλαβα οπότε Σύνδεσε το στης θηλυκές πίσω θύρες της μητρικής για να δουλεύει το usb3 απο το front panel
RottenLungs Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το κουτί έχει 2 Χ 200mm και ένα 120mm... Φτάνουν αυτοί για ψύξη;;;; Στην πόρτα δεν έχει ούτε έναν ενώ έχει θέσεις για 4ρεις. Εγω λέω να βάλω 4 Χ 120mm στην πόρτα. Έβλεπα κάτι reviews και παρά το γεγονός οτι δεν είναι ακριβός σε τιμή ο Case Cooler Xigmatek XLF XLF-F1254 12 x 12 cm Black κέρδιζε κατα κράτος κάπους που είχαν την τετραπλάσια τιμή και ο θόρυβος του σε load είναι 20 db (ενω οι ακριβοί ήταν στα 18,5 db). Τι λέτε γιαυτό το fan; Έχετε να προτίνετε κανα άλλο; Επίσης το front panel έχει ένα volume για να ρυθμίζεις την ταχύτητα των ανεμιστήρων. Άμα βάλω τους ανεμιστήρες πάνω, πρέπει να κάνω κα΄τι συγκεκριμένο ώστε να ελέγχονται απο το volume;;; Κάτι άλλο. Ο 200mm ο πάνω βάζει άερα. Ο 120 mm ο πίσω βάζει αέρα και 200mm ο μπροστά βγάζει αέρα. Στο πλάι άμα βάλω τους τέσσερει 120 mm να του βάλω να βάζουν αέρα ή όχι;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα