karmen1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Με 6970 i7 και μνήμη που έβαλες ε του κέρατα να μη το παίζεις στο φουλ...
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το vision studio δουλεύει σε χαμηλότερο ''τσεπατο'' κόστος και για αυτό δεν μπορεί να σου κόψει και πολλά.
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εντάξη δεν το ξέρω το μαγαζί... Ίσα ίσα έχει πολύ μεγάλη ποικιλία και καλές τιμές και την κάρτα γραφικών απο εκεί θα την πάρω. Να ρωτήσω και κάτι άλλο; Έστω οτι έχω πρόβλημα με την κάρτα γραφικών, υπάρχει κάποιος αντιπρόσωπος στην Αθήνα με service ώστε να μην χρειάζεται να την στέλνω Θεσσαλονίκη;;
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι το συγκεκριμένο δεν έχει άλλα καταστήματα στην Ελλάδα .(για την ώρα )
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όχι το συγκεκριμένο δεν έχει άλλα καταστήματα στην Ελλάδα .(για την ώρα ) Δεν οννοώ το Visio studio αλλα την Radeon. Πχ. το Samsung κινητό μου, αν πάθει κάτι θα το πάω στο service της Samsung. Την Radeon μπορώ να την πάω μόνο στο κατάστημα που την αγόρασα;;; Την εγγύηση δεν την δίνει το κατάστημα (σπάνια βέβαια τα μεγάλα βάζουν και δικιά τους) αλλα η εταιρεία που την κατασκευάζει. Edit: Κατάλαβα, αυτό που λέω είναι επιστημονική φαντασία. Ε τότε μάλλον θα πρέπει να πηγαίνω σε κανα service εφω κοντά να μου βγάλουν πρώτα το πρόβλημα και μετά αν φταίει η κάρτα να την στέλνω Θεσσαλονίκη. ΑΣ ελπίσουμε να μην μου φάνε τα λεφτά τα courier!!!!!!!!!!!!!
RottenLungs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά άλλες τρείς ερωτήσεις (επειδή τελικά θα την κάνω τοην αγορά), στο κουτί πρέπει να βάλω και άλλα ανεμιστηράκια ή τα έχει όλα πάνω και δεν χρειάζονται επιπλέον;;;; Επίσης εκείνο το volume που έχει απάνω είναι για να ριθμίζεις την ταχύτητα των ανεμιστήρων ή είναι κάτι άλλο;;;;; Επίσης η mobo ου δεν έχει firewire. Το e-sata πρέπει να το ξεκλειδώσω με κάποιον τρόπο στον εξωτερικό σκληρό δίσκο ή θα δουλεύει κανονικά;;;; Κάτι είχα ακούσει οτι δεν είναι τόσο απλό. Δεν θα αντέξω να μεταφέρω αρχεία με USB σύνδεση. Η CPU cooler είναι εντάξη και για μελλοντικό OC;;; Παίζει να πειραματιστώ κάποια στιγμή με πολύ αργά και σταθερά βήματα, γιαυτό ρωτάω. Υ.Γ. Με λίγη δυσκολία βρέθηκε χορηγός, ο οποίος όμως θα με ξεζουμίσει για τον επόμενο χρόνο... Τι να κάνεις, όυμως... Υ.Γ.2 Ότι άλλες παρατηρήσεις έχετε να κάνετε, πείτε τες πρίν κάνω την παραγγελία. Γίνομαι κουραστικός αλλα ευχαριστώ και πάλι.
RottenLungs Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για πείτε ρε παλικάρια (και κυρίες)... Όλοι για ποτό βγήκατε;;; Καλα επειδή βγαίνω κι εγώ. Τα λέμε αύριο.
rafail1994 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Ανεμιστήρες έχει το κουτί μέσα οπότε για την ώρα δεν θα χρειαστείς κάποιον άλλο . Από όσο ξέρω το συνδέεις το e-sata επάνω στην μητρική και δουλεύει κανονικά . Καλή είναι η ψήκτρα απλώς εάν θέλεις κάλο Overclock πας σε κάποια corsair λύση μετά σε υδροψυξη η σε καμιά notcua απο αεροψυξη . Ποιος είναι ο χορηγός ;
RottenLungs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα η mobo που έχω τώρα έχει έξοδο e-sata αλλα αν συνδέσω τον εξωτερικό, νέκρα. Οπότε ή φταίει η mobo ή πρέπει να κάνω κάτι με τον σκληρό. Κάντε πρόταση απο Msystem για ψύχτρα που να κάνει για OC. Άμα το budget φτάνει θα την πάρω. Ο χορηγός είναι η αδελφή μου. Καλή κοπέλα και θα τις τα ξοφλήσω σε 12 δόσεις χωρίς επιτόκιο.
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Να σου πω την αλήθεια έχει πολύ καιρό που χρησιμοποιείσαι e-sata οπότε δεν θυμάμαι τι είχα κάνει ακριβός . Για ψήκτρα από υδροψυξη δες αυτήν
pano Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Εμένα η mobo που έχω τώρα έχει έξοδο e-sata αλλα αν συνδέσω τον εξωτερικό, νέκρα. Οπότε ή φταίει η mobo ή πρέπει να κάνω κάτι με τον σκληρό. Τον δίσκο τον συνδέεις προτού ''ανάψεις'' τον υπολογιστή;
Arctic Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 (επεξεργασμένο) Η καλύτερη ψύκτρα είναι αυτή. Αν όμως σε πειράζει ο όγκος(είναι μεγάλη...πολύ μεγάλη) τότε πάρε τη corsair. Αν δε σε πειράζει ο όγκος αλλά σε πειράζει ότι δεν είναι από Msystems ζήτα τους αν μπορούν να τη παραγγείλουν. Αν και το OK Computer είναι Αθήνα Edit: Άκυρο... είναι μη διαθέσιμο. Ρώτα πάντως το Msystems Επεξ/σία 4 Σεπτεμβρίου 2011 από Arctic
VasPolys Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Να πω και εγω κατι...Αφου θελεις σχεδιαστικα προγραμματα γιατι να μην πας σε μια nvidia καρτα γραφικων πρακτικα πιστευω οτι θα εισαι καλυτερα.... gtx 570 gtx580
RottenLungs Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Τον δίσκο τον συνδέεις προτού ''ανάψεις'' τον υπολογιστή; Μια φορά το είχα δοκιμάσει και δεν θυμάμαι να σου πώ την αλήθεια. Πότε πρέπει να το συνδέω;;; Πρίν τον ανοίξω; Η ψύχτρα πολυ ακριβή. Θα πάρω αυτήν που είχα πεί εξ'αρχής και μόλις αρχίσω να πειραματίζομαι θα πάρω καμια απο αυτές που λέτε.
rafail1994 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Επίσης μπορείς να πας σε μια από αυτές της δυο . Corsair Air Series A70 Xigmatek Gaia SD1283
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα