fixxxer29 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Απο Msystem τα ακόλουθα: mobo : Asus P8Z68-V PRO 179.99 cpu : Intel Core I7-2600K Box 282.99 cpu cooler : Arctic Cooling Freezer 13 High Performance CPU Cooler 31.00 psu : Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified (CMPSU-650TXV2EU) 93.98 ssd : Corsair 120GB Force Series 3 2.5¨ SATA III Bundled Desktop Kit 204.99 case : Corsair Graphite Series 600T Mid-Tower Case 171.99 και απο Vision Studio: hdd : Samsung Spinpoint F3 1TB 51.81 ram : Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP 49.25 gpu : XFX Radeon HD6970 2GB 343.42 και απο You mouse : Logitech G500 56.93 ΣΥΝΟΛΟ: 1466.35 Euro ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΜΏΜΕΣ. ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ... Πολύ καλό το σύστημα. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις ένα πιο δυνατό τροφοδοτικό σε περίπτωση που στο μέλλον θέλεις να βάλεις αλλη μια 6970
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλό το σύστημα. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις ένα πιο δυνατό τροφοδοτικό σε περίπτωση που στο μέλλον θέλεις να βάλεις αλλη μια 6970 Δεν θα εχει πρόβλημα . RottenLungs Βαλε μόνο τον ssd που σου πρότεινα
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ καλό το σύστημα. Το μόνο που θα σου πρότεινα είναι να βάλεις ένα πιο δυνατό τροφοδοτικό σε περίπτωση που στο μέλλον θέλεις να βάλεις αλλη μια 6970 Ε δεν νομίζω να βάλω δύο πάνω. Οι επόμενες αγορές θα είναι σκληροί δίσκοι. Γύρω στα 5-6 ΤΒ (4ΤΒ εσωτερικούς και άλλα 2 ΤΒ εξωτερικούς). Και μια Οθόνη Dell Ultrasharp thn 23" Δεν θα εχει πρόβλημα . RottenLungs Βαλε μόνο τον ssd που σου πρότεινα Αααα εγω τον άλλαξα για καλύτερο. Χειρότερος είναι αυτός που επέλεξα;;;
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλός είναι και ο corsair απλώς εγώ ποιο πολύ στους ssd εμπιστεύομαι τους Crucial ,Samsung. Για σκληρό δίσκο δες αυτον
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Καλός είναι και ο corsair απλώς εγώ ποιο πολύ στους ssd εμπιστεύομαι τους Crucial ,Samsung. Για σκληρό δίσκο δες αυτον Εννοείς για όταν θα πάρω μετά επιπρόσθετους εσωτερικούς ή για τώρα. Ε μωρέ θα την βγάλω για κανα 2μήνο με το 1 ΤΒ και μετά θα χώσω κι άλλου. Πέρσι έχασα σταδιακά 4 ΤΒ αρχεία λόγω προβληματική motherboars, μάλλον. Ευτυχώς όλα τα είχα και back - up (γιαυτό κυρίως θέλω τόσα ΤΒ, γιατι τα θέλω όλα τουλάχιστον Χ2, κάποια και Χ3 ).
rafail1994 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Για μετά .. Να σου πω κάτι σαν συμβουλή . Χρειάζεσαι 6tb όπως είπες εγώ σου λέω να πάρεις άλλα 6tb και να τα έχεις σε raid ώστε εάν χαλάσει κάποιος σκληρός δίσκος θα έχεις όλα τα αρχεία ξανά οπότε δεν χάνεις ούτε kb . Ειδικά εάν αυτό είναι η δουλεία σου πρέπει να το κανείς εγώ προσωπικά το βρίσκω πολύ σημαντικό .Ακόμη και σε κάποιους μηχανικούς κτλ που το είχα προτείνει και δεν ήθελαν επειδή τους έβγαινε ποιο ακριβά την πάτησαν μια φορά και τρεχαν μετά. edit:Τωρα είδα και τα υπόλοιπα οπότε είσαι της ίδια άποψης
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Άμα περιμένω να βγούν οι επεξεργαστές τις AMD, μπάς και πέσει η τιμή του intel: 1. Πόσο θα πέσει η τιμή;;; 2. Παίζει μετά να μην βρίσκω κάποια απο τα πράγματα της λίστας και να ξαναψάχνω απο την αρχή;;; υ.γ. Ρε γαμώτο μετά την έρευνα αγοράς, άντε να περιμένεις την γ@μημέ... την αγορά. υ.γ.2 Έχει κανείς να τσοντάρει τίποτα, τώρα που γνωριστήκαμε.
karmen1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 1. Άγνωστο 2. Άγνωστο Απλά κανε υπομονή. Έτσι κ αλλιώς τώρα no money no honey.
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Εσένα Karmen1983 ποια είναι η γνώμη σου για το σύστημα. Λεφτά υπάρχουν μωρέ, απο την μία δεν θέλω να βιαστώ, απο την άλλη πάντα ήμουν μεγάλος φάν της intel οπότε δεν θέλω να αλλάξω brand (και ενώ έχω φτιάξει συνολικά 4 PC - σε φίλους, γκόμενες κτλ - Με την βοήθεια σας πάντα, ΠΟΤΕ δεν έχω βάλει AMD). Οπότε ο μόνος λόγος για να περιμένω είναι να πέσει λίγο η τιμή των intel . Θα δώ κουμπαρά και θα σκεφτώ. Ευχαριστώ πάντως παλικάρια και κοπέλες.
karmen1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αν κ από κινητό μια χαρά βλέπω τις επιλογές σου. Τώρα για το θέμα Intel or amd. Και εγώ Intel είχα και εχω αλλά έκανα τη μετάβασή για δοκιμη και να τσεκαρω κανένα μπουλη. Πάντως αν είναι να πας τώρα σε pc ναι κοιτάς προς Intel μεριά. Οι μπουλιδες ελπίζουμε να βγουν μέσα στο μήνα αλλά δε ξέρω κατά πόσο θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και στις προσδοκίες μας.
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Έστειλα ένα mail στο Msystem για να μου κάνουν καμια προσφορά με εκπτωσούλα... Η παραγγελία σε αυτούς είναι πανω απο 1000ρικο άρα θα πρέπει να κάνουν καλή προσφορά, άμα κόψου 100 Euro πουλα, το πήρα την Δευτέρα... Καλα μιλάμε μίλησα με Vision Studio και λέει οτι προσφορές κάνουν απο 1500 Euro και πάνω. Απίστευτο, καλα δεν βλέπουν οτι έχουμε οικονομική κρίση. Εδω παπούτισια αγοράζεις και σου κόβει κάτι στο ταμείο... Άντε γεια
karmen1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αν σου κάνουν καλή τιμουλα δε το συζητάμε από που θα το πάρεις. BTW μεταφέρθηκαν σε νέο κτίριο Φραντζη 30 το κάνανε κουκλι...
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Λογικά Δευτέρα - Τρίτη θα έχω λάβει μία απάντηση και θα ενημερώσω. Άκυρο το επόμενο αλλα για να σας ευχαριστήσω πάρτε ένα τραγουδάκι (άμα σας αρέσει ακούστε όλη την playlist μου): http://www.youtube.com/watch?v=_Waqn0jBG58&list=PLCB632824963D5811&index=9&feature=plpp
karmen1983 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Αν μπορούσα να το έβλεπα από το insomnia app καλά θα ήτανε Merci πάντως
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδιά τι λέτε το Skyrim θα το παίζω στα φούλ με αυτό το PC ή μπα;;;; Είμαι μεγάλος λάτρης των Elder of scrolls απο μικρό παιδάκι και θέλω να απολαύσω το καινούριο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα