Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το μισό PC σχεδόν θα είναι απο vision. Τα βασικά τα πήρα απο πλάισιο. Ξέρεις τι παίζει αν θα έχω πρόβλημα με κάποιο part απο vision;;;; Θα το στέλνω με courier για να το δούν κτλ;;;;;

Δημοσ.

Οκ οπότε θα σου πω ακριβός .

Ναι το στέλνεις με courier το βλέπουν επικοινωνούν μαζί σου και πράττουν ανάλογα με την περίπτωση .

edit:Μια χαρά τα έχεις κάνει . ;)

Από μένα έχεις το ok απλώς σου βγαίνει αρκετά ποιο ακριβά έτσι

edit2: Γιατί δεν παίρνεις την 6950;;

Δημοσ.

Ε 1472 Euro μου βγαίνει... Τώρα για 72 Euro παραπάνω δεν με νοιάζει. Θα σκάσω κάποια προστάτζα και τα άλλα δόσεις, οπότε μικρή η διαφορά...

Ευχαριστώ αδελφέ

Δημοσ.

Δες λιγο και το edit απο πανω :P

Ε 1472 Euro μου βγαίνει... Τώρα για 72 Euro παραπάνω δεν με νοιάζει. Θα σκάσω κάποια προστάτζα και τα άλλα δόσεις, οπότε μικρή η διαφορά...

Ευχαριστώ αδελφέ

Edit: Ε μωρέ ήθελα να όσο πιο δυνατή κάρτα γραφικών αντέχει η τσέπη μου. Δηλαδή αν άντεχε η τσέπη μου θα έπερνα και δεύτερη 6970 να τρέχουν μαζί.

Εντάξει απλώς επειδή αυτήν που σου έβαλα πρέπει να ξεκλειδώνει κιόλας για αυτό .

Οκ εαν δεν έχεις πρόβλημα προχώρα από μένα να δούμε τι θα πουν και τα άλλα παιδιά .

Να σε καλά B)

Δημοσ.

Ε μωρέ θέλω να πάρω όσο πιο δυνατή κάρτα γραφικών αντέχει η τσέπη μου. Δηλαδή αν άντεχε η τσέπη μου θα έπερνα και δεύτερη 6970 να τρέχουν μαζί.

Δημοσ.

Από εμένα πάλι δεν το έχεις:)

Για ένα λόγο. Η μητρική έχει μισό Ζ68 chipset. Δεν υποστηρίζει τα γραφικά του επεξεργαστή, όπως δεν έχει και Virtu Technology. Το πλαίσιο δεν έχει κάποια φθηνή με αυτά τα χαρακτηριστικά. Αυτή που επέλεξες είναι καλύτερη σε κάποια πράγματα όσο και περιττή.

Δεν έχω το χρόνο να ψάξω μία με firewire και virtu για την ώρα, αλλά θα το ψάξω όταν μπορέσω.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς είναι που ζητάω παιδιά. Στην λεπτομέρεια εγω δεν μπορώ να το ψάξω. Ένα firewire το θέλω οποσδήποτε και η μητρική θέλω να αγοραστεί απο το plaisio.

Αυτό που λές για την mobo πως το κατάλαβες. Εννοώ ποιο είναι αυτό το χαρακτηριτικό που αναφέρετε σε αυτό που λές.

Αυτή εδώ πως σου φαίνεται;;; MSI Z68A-GD80-B3 (s1155, Z68, DDR3) (Αλλα είναι μεταχειρισμένη - Σκατά)

Έχει και e-Sata που για να πώ την αλήθεια, το θέλω πιο πολύ απο το firewire. Έχω εξωτερικό δίσκο 2 ΤΒ με e-Sata

Ε δεν έχει το plaisio πράγματα ρε πούστη.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τσαντίστηκα με το plaisio, τις τιμές και την ποικιλία του.

Λοιπόν βλάλτε πράγματα και απο άλλα μαγαζιά. ΤΟ ΜΟΝΟ που θέλω είναι το το CASE - ΜΟΒΟ - CPU - CPU cooler να αγοραστούν απο ίδιο μαγαζί (και να είναι Αθήνα το συγκεκριμένο) για να μου τα στήσουνε εκείνοι. Δεν ξέρω μόνος μου να βάλω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απο Msystem τα ακόλουθα:

mobo : Asus P8Z68-V PRO 179.99

cpu : Intel Core I7-2600K Box 282.99

cpu cooler : Arctic Cooling Freezer 13 High Performance CPU Cooler 31.00

psu : Corsair Enthusiast Series TX650 V2 650W 80+ Bronze Certified (CMPSU-650TXV2EU) 93.98

ssd : Corsair 120GB Force Series 3 2.5¨ SATA III Bundled Desktop Kit 204.99

case : Corsair Graphite Series 600T Mid-Tower Case 171.99

mouse : Logitech G500 59.99

και απο Vision Studio:

hdd : Samsung Spinpoint F3 1TB 51.81

ram : Kingston 8GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM (Kit of 2) XMP 49.25

gpu : XFX Radeon HD6970 2GB 343.42

ΣΥΝΟΛΟ: 1469.41 Euro

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΓΜΏΜΕΣ. ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΑΓΑΖΙΑ ΜΟΝΟ...

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

γιατι να δωσεις 80 ευρω παραπανω για μια καρτα που αν ανεβασεις την 6950 θα ειναι παλι στα ιδια ρολογια?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...