RottenLungs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Το τσίτα τι σημαίνει για το σύστημα που λειτουργεί;;;; Θα έχω πρόβλημα στην απόδοση , θα αυξάνονται οι ρυθμοί φθοράς του PSU , θα αυξάνονται οι πιθανότητες βλάβης του PSU ή όλα τα παραπάνω;;;;
karmen1983 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Σκέψου ένα αυτοκίνητο που το πας συνέχεια με πρώτη δευτέρα. Το δουλεύεις σε υψηλές στροφές συνέχεια και ένα ίδιο αυτοκίνητο όπου του αλλάζεις σωστά τις ταχύτητες και το δουλεύεις σε φυσιολογικές στροφές. Ποιο θα αντέξει περισσότερο λες; Προσωπικά δε θα το ρίσκαρα αν θες την γνώμη μου. Δε θα σου κάψει τίποτα, δεν είναι τροφοδοτικό που θα πάρει μαζί του και τίποτα άλλο απλά θα το έχεις με φορτίο συνέχεια.
RottenLungs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Έχεις ένα δίκιο και εγω κάπως έτσι το φανταζόμουν... Θα το δοκιμάσω όμως αφού στην χειρότερη θα έχω ένα καμμένο PSU σε κανα 1-2 χρόνια. Πραγματικά δεν συμφέρει να πουλάς τίποτα, το θέλουν σε τιμή κοροϊδίας και να τους το βάλεις και στο PC (που λέει ο λόγος). Προτιμώ να το κάψω (αφού βγάλει κάποια απο τα λεφτά που έδωσα) και να πάρω άλλο μετά...
karmen1983 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Πραγματικά δεν συμφέρει να πουλάς τίποτα, το θέλουν σε τιμή κοροϊδίας και να τους το βάλεις και στο PC. Προτιμώ να το κάψω και να πάρω άλλο μετά... Εβαλες αγγελία και είδες την γλύκα ε; Χμμμμ κάπως έτσι την έπαθα και εγώ με Noctua 5ημερών Απλά σκέφτεσαι και λες δε θα κάνω κανένα μάγκα
RottenLungs Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Γενικότερα μιλάω... Όσες φορές έχω βάλει αγγελία, το παζάρι πάει σύννεφο και σε κάνουν να νιώθεις και οτι τους χρωστάς... Τέσπα, θα δούμε στην πράξη τι θα παιχτεί με τις 2 κάρτες...
Millennium Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Off Topic. Για τις αγγελιες που λες υπαρχουν πολλοι εξυπνακηδες "εμποροι" που αγοραζουν σκοτωμενα και μεταπουλουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα