Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To 650άρι corsair έχεις ε;

Κοίτα το δικό μου καίει 520W Περίπου αλλά δε στο συνιστώ να τις βάλεις στο 650άρι

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αυτό έχω <<Corsair Enthusiast Series TX650 V2>>.Λες να βρώ να το πουλήσω και να πάρω κανα 750W...

Δηλαδή πιστεύεις οτι σε Full load το ρεύμα δεν θα φτάνει;;;

Edit:

Σκατά... Το είχα καταλάβει οτι έκανα μαλακία με το PSU... Αλλα ήταν αργά...

Την βδομάδα που έρχεται θα παίξω ένα σύστημα σε ρουλέτα. Άμα πιάσει θα βγάλω ένα 300ρι... Τότε πάω για PSU... Thx Karmen

Δημοσ.

Απλα άμα πάρω άλλο τροφοδοτικό λυποάμαι αυτό που έχω ήδη γιατι είναι ολοκαίνουριο. Τι μ@λάκας που είμαι... Τέσπα, άμα δεν λειτουργούν σωστά οι δύο κάρτες παίζει να μου παιχτεί καμια μαλακία ή απλά θα κλείει το PC;;;;

Δημοσ.

Δε θα πάθει τίποτα.

Το πιθανότερο είναι να τις σηκώνει. Απλά δε θα έχει το efficiency που θα είχε αν ήταν σε 50% load. Μικρή η διαφορά φυσικά.

Δημοσ.

H Karmen δεν μου το προτίνει... Λέει να πάω σε μεγαλύτερο. Το γράφει παραπάνω. Όπως είπα δεν καίγομαι καθόλου, η 2η κάρτα δεν είναι δικιά μοπυ. ΑΜΑ κάποιος αγοράσει το PSU μου στα 70€ τότε το αλλάζω και πέρνω μεγαλύτερο. Να ΠΑΡΩ άλλο και να πετάξω τα 82€ που είχα σκασει πρν 2 μ'ήνες ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ. Δεν είμαι τόσο μ@λάκας ώστε να πετάξω τόσα λεφτά.

Υ.Γ. Υπάρχει περίπτωση να το πουλήσω στο ίδιο το Msystem απο όπου και το πήρα και με συμπλήρωμα κάποιων € να πάρω άλλο;;; (αυτούς σίγουρα τους συμφέρει γιατι μπορούν να το βάλουν σε σύνθεση PC σαν καινούριο) Λέτε να τους το προτίνω ή ΘΑ με βρίσουν;;;;

Δημοσ.

RottenLungs σου είπα πόσο καίει το δικό σου σε full load. Θα είσαι οριακά αλλά θα τις σηκώσει. Βέβαια αν το κάνεις με αυτό το psu θα είναι εις γνώσιν σου το ζόρισμα που θα τραβάει

Δημοσ.

RottenLungs σου είπα πόσο καίει το δικό σου σε full load. Θα είσαι οριακά αλλά θα τις σηκώσει. Βέβαια αν το κάνεις με αυτό το psu θα είναι εις γνώσιν σου το ζόρισμα που θα τραβάει

Οπότε με ένα 750ρι της ίδιας μάρκας θα είμαι κύριος και άνετος;;; Ή καλύτερα θα ήταν σε 850w... Σκέφτομαι να clocάρω και επεξεργαστή μέσα στον χρόνο.

Δημοσ.

Ωραία άρα γλιτώνουμε και 20€... Μακάρι να πουληθεί το PSU μου για να πάω στο 750ρι αλλιώς θα την αφήσω την κάρτα (ε δεν θέλω να τον ζορίζω).

Δημοσ.

Παιδιά σε 2-3 μαγαζιά που μίλησα (το έπαιξα και καλά οτι θέλω την τάδε σύνθεση και το συζήταγα face to face αρκετή ώρα) μου είπαν οτι το τροφοδοτικό μου τις σηκώνει 100% τις 2 Χ 6970... Οπότε θα το τολμήσω και λογικά θα είμαι κύριος... thnx Πάντως για τις συμβουλές.

Δημοσ.

RottenLungs δε σου είπαμε ότι δε θα τις σηκώσει αλλά θα έχεις το Psu στη τσίτα. Δεν είναι και ότι καλύτερο...

Good luck Πάντως

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...