Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το witcher όλα full με 6950;;;; Δεν παίζει.

@ karmen Να γυρίσω πίσω μια κάρτα που δεν έχει πρόβλημα;;; Με ποια δικαιολογία και ποια να πάρω δλδ;;;; Δεν σε πιάνω και δεν μπορώ να καταλάβω γιατι τα πήρες. Τέσπα γ@ματο, ούτες η άλλος δεν πέρνω κάρτα, κουβέντα κάνουμε.

Φιλάκια (παίζω cod και με πετάξανε έξω γιατι δεν έκανα response)

Για το crysis μιλούσαμε..το witcher δεν το έχω καν (αυτό είναι αλλο θέμα όμως)

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για το crysis μιλούσαμε..το witcher δεν το έχω καν (αυτό είναι αλλο θέμα όμως)

Καλα απίστευτο παιχνιδάκι το witcher...Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο απο το πρώτο... Το crysis δεν το αντέχω και γιαυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλα άμα είναι καλό για tets τότε να το βάλω.

Δημοσ.

Καλα απίστευτο παιχνιδάκι το witcher...Βέβαια δεν ξέρω αν ήταν καλύτερο απο το πρώτο... Το crysis δεν το αντέχω και γιαυτό δεν το έχω δοκιμάσει. Αλλα άμα είναι καλό για tets τότε να το βάλω.

Εγώ είμαι αλλεργικός σε αυτά τα παιχνίδια...τεσπα..αλλο ειναι το θέμα μας..νομίζω με μία καρτούλα είσαι κομπλέ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε insomniacs όλο κοιμάστε... Για πείτε τίποτα για το PC (να απασχολείσω το μυαλό μου), ο κολλητός μου γ@μ@ (οπότε δεν μπορώ να μιλήσω με κάποιον αυτήν την στιγμή)..., η κοπέλα μου μάλλον θα με χωρίσει αύριο (να την πάρω να πούμε τι;;; ) και δεν με πέρνει ο ύπνος πρίν τις 8. Τι θα κάνω 5 ώρες;;;; Επίσης ήδη έχει αρχίσει να τελειώνει το Gin και το πίνω και χωρίς πάγο γιατι με έχουν γ@μήσει οι αμυγδαλές μου.

Υ.Γ. Επίσης αύριο γυρνάει η ΜΑΝΑ μου απο διακοπες (ποιος την ακούει;;;; Λείπει 3 μήνες και μου φαίνεται σαν 3 μέρες)

Υ.Γ.2 Απο τότε που έφτιαξα το PC όλα στραβά μου πάνε....:mad:

Υ.Γ.3

http://www.youtube.com/watch?v=xMVTKOoy1uk&NR=1

Ποιος θα μου μάθε8ι να χωρεύω σαν τον Leeroy;;;;

http://www.youtube.com/watch?v=WY87o9IZXWg

http://www.youtube.com/watch?v=eEfw5-iePfo

Επεξ/σία από RottenLungs
Δημοσ.

Μια μέρα έλλειψα και με πεθυμήσατε;;;;

Συνέλευση σήμερα (την πήραμε) και τώρα αράζω με την κοπελιά.

Γιατι να μην ζώ, το χθεσινό βράδυ για μένα είναι καθημερινότητα, ρουτίνα. Μουσικούλα, ποτό, τσιγάρα κτλ. Απλα χθές έτυχε να είμαι μόνος μου και αναζήτησα συντροφιά στο insomnia...

Φιλάκια παιδιά

Δημοσ.

Να ρωτήσω και κάτι άλλο.H GPU πέρνει ρεύμα κατευθείαν απο το τροφοδοτικό (πως μπορώ να ελέγξω οτι πέρνει το σωστό ρέυμα;;;;;*), όμως είναι επίσης και πάνω στην motherboard..η mobo στέλνει καθόλου ρεύμα στην GPU;;; Αν ναί πως ξέρω οτι στέλνει το σωστό;;;;;

Υ.Γ. Αν πέταξα μπαρούφες συγχωρέστε με.

* Δεν έχω συνδέσει την GPU με τα καλώδια που έχει μέσα το κουτί αλλα με καλώδια που έρχονταν κατευθείαν απο το τροφοδοτικό. Η διαφορά ήταν οτι τα του κουτιού είναι λίγο διαφορετικά απο αυτά που τα έζω συνδέσει, δλδ, στο 8pin λείπει 1pin και στο 6pin λείπει πάλι 1in ενώ σε αυτά που την έχω συνδέσει είναι ένα κανονικό 8pin και ένα κανονικό 6pin.Παίζει ρόλο, μήπως της στέλνω κάτι παραπάνω και την μπουκώνω;

Δημοσ.

Ναι τραβάει ρεύμα και απο τη motherboard. Πως να δεις οτι παίρνει το σωστό ρεύμα δε ξέρω, ίσως με κανα GPU-Z, δε θυμάμαι αν δείχνει κάτι τέτοιο ή αν παίζει κανα άλλο utility να το δείχνει.

Τα utils της gigabyte.. δε νομίζω να σε βοηθήσουν κάπου..

πάω να φτιάξω καφέ.. ήρθε η ώρα να κάνω δουλειά που αποφεύγω συστηματικά εδώ και αρκετές μέρες :-/

Δημοσ.

Τελικά γράψτε λάθος για αυτό που έλεγα για το KMplayer (με OpenGL 3D texture surface Video Renderer το τρέχω) και τα κολλήματα. Δοκίμασα ταινίες τεράστια αρχεία, καθώς και Blu-Ray disk 40GB - The Lord Of The Rings - (PowerDVD 10) και όλα μια χαρά. Τέλεια εικόνα, χωρίς λαγκαρίσματα...

Λογικά θα έφταιγαν εκείνα τα αρχεία και όχι το πρόγραμμα ή το hardware. Βέβαια και εκείνα HD 720p ήταν αλλα μάλλον κάτι θα έπαιζε. Ωραία χάρηκα τώρα γιατι το γουστάρω πολύ το KMplayer και τόοοοοοοοοοοοοοσα χρόνια το είχα συνηθίσει.

Y.Γ. Καλα πόσο κοιμήσι είναι το tree of life;;;; Επειδή νυστάζω (πως το έπαθα - ε βοήθησε λίγο η ταινία) το έβγαλα στο μισάωρο και θα το δώ αύριο. Ξεκίνησε ωραία αλλα μετά το πήγε στους δυνοσαύρους, τι να πείς.

Δημοσ.

Παιδιά σκεφτόμουνα να κάνω αναβάθμιση το BIOS της ASUS mobo. Μπορείτε να με βοηθήσεται γιατι απο τις οδηγίες που δίνει η ASUS κάποια δεν τα πιάνω. Επίσης θα πρέπει να κάνω και τα προηγούμενα BIOS updates ή μόνο το τελευταίο;;;;;;

<<Update procedure for users needing Intel Smart Response Technology:

(1) Enter OS, and ensure Intel Smart Response Technology has been turned off under Intel Rapid Storage Technology interface.

(2) Install version Intel Rapid Storage Technology driver to version 10.6.0.1002.

(3) Reboot the system, and update BIOS to version 0606, then reboot.

(4) Enter the BIOS setup screen, press F5 to load BIOS default, then change the Intel SATA Port to RAID mode.

(5) Boot into OS, and re-enable Intel Smart Response Technology under Intel Rapid Storage Technology.>>

Υ.Γ. Πάλι σήμερα όταν ξύπνησα μου έλεγε σε μαύρη οθόνη να επιλέξω την κατάλληλη boot συσκευή. Έκανα reboot και μπήκε κανονικά στα windows. Έχω την εντύπωση οτι κάποιες σπάνοιες φορές η mobo "ξεχνάει" να κάνει boot απο τον ssd, εκτός αν είναι πάλι θέμα ssd. Βέβαια τόσες μέρες δεν παίχτηκε τίποτα άλλο. Γιαυτό ψάχνω να βρώ να κάνω update το bios της mobo.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και πάλι... Λοιπόν, όπως δείχνουν τα πράγματα θα μου δώσει τσαμπέ συγγενής άλλη μία 6970... Το θέμα είναι θα την σηκώνει το τροφοδοτικό μου. Εγω αυτήν που έχω πάνω την έχω σε OC στα 930Hz και λογικά θα βάλω και την άλλη σε ίδια ταζύτητα. Το σύστημα είναι αυτό στην υπογραφή μου.

Υ.Γ. Ήδη έχω διαβάσει και σε κάποια άλλα φόρουμ αλλα δεν έχω βγάλει άκρη. Ο ένας λέει άνετα, ο άλλος όχι. Λεφτά για τροφοδοτικό δεν δίνω, οπότε πείτε μου για να μην μπεί ο άνθρωπος στην διαδικασία να μου την στείλει (μπαίνει στρατό και απο το να την έχει να κάθεται...).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...