RottenLungs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά, Με έχετε βοηθήσει στο παρελθόν και είμαι σίγουρος οτι πάλι θα φύγω ευχαριστημένος απο την κουβέντα μου μαζί σας. Λοιπόν θέλω ένα δυνατό PC για gaming και για το Ναυπηγικό πρόγραμμα Tribon, το Autocad, Autodesk, Rhino καθώς και photoshop. Επίσης βλέπω ταινίες Blu-Ray (40gb) που τις στέλνει ο θείος απο το internet. Οθόνη έχω μία 22 αρα Samsung και είμαι ικανοποιημένος αλλα μάλλον θα πάρω την Dell Ultrasharp σε κανα 6μηνο. Θα τον πάρω ολόκληρο απο ένα μαγαζί και μένω Αθήνα. Τώρα θα αρχίσω να το ψάχνω. Θέλω να το πάρω σε κανα μήνα το πολύ, εκτός αν τύχει τπτ απρόοπτο. Τα λεφτά που θα διαθέσω για Tower και ποντίκι είναι στα 1400 Euro. Ούτε ηχεία, ούτε τπτ άλλο χρειάζομαι. Περιμένω προτάσεις...
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Χμμμ δύσκολος συνδυασμός δυνατό gaming όπως και επεξεργαστικά προγράμματα . Γενικά μέχρι να σου προτείνω μια σύνθεση Όσον αναφορά την πλατφόρμα θα κινηθείς σε z68 με συνδυασμό έναν i7 .Θα κανείς Overclock ; Για κάρτα γραφικών αναγκαστικά θα κινηθείς σε κάποια 6950 .Το αναγκαστικά το λέω γιατί θέλεις να παίζεις και παιχνίδια ,εάν δεν ήθελες θα πήγαινες σε κάποια κάρτα γραφικών που είναι για την δουλεία που το θέλεις . Για μνήμη ram το λιγότερο 8gb .Βεβαία είναι ανάλογα και με τον όγκο των project Σε ενδιαφέρει να είναι αθόρυβο ;
Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Περίμενε τους Bullodzers. Σε 20 μέρες θα βγούνε
RottenLungs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν με νοιάζει καθόλου να είναι αθόρυβο. Απο τα προγράμματα βγάλτε εντελώς έξω το photoshop γιατι είναι πιο πολυ σαν χόμπι και δεν το πολυ χρησιμοποιώ. Επειδή δεν είμαι και κανας τρελός γνώστης, βάζε τε μου και λίνκ για να τα διαβάζω. Πχ. Τι είναι οι Bullodzers, πραγματικά δεν με νοιάζει να περιμένω και 30 ημέρες, αρκεί να βγεί κάτι καλό.
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Οκ σε λίγο θα σου κάνω μια ολοκληρωμένη σύνθεση για να την μελετήσεις .. Για τους Bullodzers δες εδω .Είναι οι καινούριοι επεξεργαστές της amd οπού από της φήμες φαίνεται ότι θα είναι αρκετά δυνατοί
Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ότι λέει ο Ραφαήλ, συν ότι ακόμα και αυτούς να μην πάρεις, θα πέσουν οι τιμές στους Intel
RottenLungs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τον υπολογιστή που θα πάρω δεν θα τον κάνω overclocking. Τώρα στο μακρινό μέλλον δεν ξέρω. Αλλα μάλλον όχι (πολυ ψάξιμο και πολύς χρόνος). Εγω μόνο με καμια κάρτα γραφικών παίζω λιγάκι τα νούμερα και πολύ.
rafail1994 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Για την περίπτωση που δεν περιμένεις τους Bullodzers . mouse:Logitech G500 56.93 € gpu:Asus EAH6950 245.00 € ram:Kingston 8GB 49.25 € hdd:Samsung Spinpoint F3 1TB 49.90 € ssd:Crucial M4 128GB 183.06 € cpu:Intel Core I7-2600K Box 273.00 € mobo:Asrock Z68 Extreme3 Gen3 137.21 € psu:Corsair Enthusiast Series TX650 V2 87.02 € case:Corsair Graphite Series 600T 164.76 € Συνολο:1246.13€ edit: Τώρα θυμήθηκα ότι τα θέλεις όλα από ένα κατάστημα .Μπορείς να τα αγοράσεις όλα από το vision studio μιας και τα έχει όλα
RottenLungs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ευχαριστώ αδελφέ. Το vision studio νομίζω οτι είναι Θεσσαλονίκη ενω εγω μένω Αθήνα... Θέλω να έχω το αντίστοιχο service κοντά, οπότε δεν θα μπώ στην διαδικασία να αγοράσω κάτι έξω απο την Αθήνα. Καλύτερο θα είναι τουλάχιστον όλα τα βασικά parts να είναι απο ένα μαγαζί. Παιδιά επειδή εγω δεν μπορώ να μπώ σε διαδικασία αντιπρότασης ή αμφισβήτησης κάποιου part στο παραπάνω desktop, θα ήθελα να με βοηθήσετε εσείς με επιπλέον προτάσεις.
Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πολύ ωραία η σύνθεση του Ραφαήλ. Μόνο καμία ψύκτρα θα πρόσθετα σαν αυτή για ησυχία(που είπες ότι δεν θες) Edit: Περίμενε και τους bulldozers με τα πρώτα reviews όμως
RottenLungs Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ναι θα περιμένω ρε αλλα μπορείς να μου εξηγήσεις με λίγα λόγια γιατι να περιμένω; Δηλαδή το PC χοντρικά τι θα κερδίσει σε σχέση με αυτό που έχει φτιάξει ο Ραφαηλ; Ξέρουμε σε τι τιμές πρίπου θα κυμαίνονται; Επίσης πρέπει να κάτσω να διαβάσω reviews για όλα τα parts του Ραφαήλ, να ενημερωθώ λιγάκι...
Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το PC μπορεί και τίποτα σε επιδόσεις. Όμως αν οι Bulldozers είναι άξιοι και συναγωνίζονται τους Sandy Bridge της Intel τότε το πιθανότερο είναι να ρίξει τις τιμές η Intel, άρα μπορεί να γλιτώσεις κάτι από εκεί. Αν πάλι οι Bulldozers ξεπερνούν σε επιδόσεις τους SB τότε είτε πας σε αυτούς είτε ξαναρίχνει τις τιμές η Intel για ανταγωνισμό. Εν τέλη ΜΠΟΡΕΙ να κερδίσεις σε ισχύς ή σε χρήματα, Ή ΜΠΟΡΕΙ να χάσεις χρόνο.
karmen1983 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μια χαρά είναι η σύνθεση του ραφ... Πρόσθεσε κ μια ψυχτρα και θα είσαι οκ... Όσο για την αναμονή έτσι κ αλλιώς σε ένα μήνα θα το πάρεις. Οι μπουλιδες για 19 Σεπτεβρίου λέγεται ότι φτάνουν.
Arctic Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το θέμα είναι πότε θα φτάσουν στα καταστήματα(της Ελλάδας).
RottenLungs Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Οι αλλαγές που σκέφτομαι μέχρι στιγμής είναι οι εξείς: mobo: Gigabyte Z68X-UD3P B3 (s1155, Z68, DDR3) Ο λόγος είναι οτι θέλω και firewire και επίσης η άλλη δεν υπάρχει στο πλάισιο. Απο τις δύο κάλυτερη δεν είναι η επιλογή μου;;; Για κάρτα γραφικών έχετε να μου προτίνετε κάτι πιο δυνατό; πχ. XFX Radeon HD6970 2GB ή Sapphire Radeon HD6970... Η xfx απο ότι βλέπω έχει καλύτερες επιδόσεις. Με τις αλλαγές το ποσό βγαίνει λίγo κάτω απο 1400 (βάζοντας ώς κάρτα γραφικών την XFX). Τα άλλα parts που κοίταξα μου αρέσουν αρκετά αλλα εκτός απο vision studio δεν τα βρήκα και πουθενά αλλού. Για πείτε τι να κάνω πάνω σε αυτό ή προτίνετε κάποια αντίστοιχα. Έστω οτι τον πέρνω παο Θεσσαλονίκη, τι πάιζει με τα service κτλ. θα πρέπει να τον στέλνω Θεσσαλονίκη και να μου έρχετε σε 10 χρόνια, άσε τα μεταφορικά. Λοιπόν άμα χωρίσω έτσι την αγορά και πάρω τα βασικά απο πλάισιο και τα υπόλοιπα απο Vision studio, έχω οτι: Υ.Γ. Εγω οτι πάρω, θα το πάρω με κάρτα, ξέρετε τι παίζει με τις δόσεις. Θα ήθελα ένα 12μηνο άτοκες, ξέρετε αν παίζει κάτι τέτοιο στα δύο μαγαζιά;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα