Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλορίζικος κι απο μένα.

Πολύ καλή η πατέντα με το κόψιμο των fins.

Μιά παρατήρηση μόνο. Βλέπω πως στα 4,5 GHz το Vcore ανεβαίνει στα 1,440.

Το έχεις στο auto?

Αν ναι, βρες και βάλε manual το κατάλληλο voltage γιατί η τιμή είναι ψηλά για 24/7.

Για 24/7 καλά είναι μέχρι το πολύ 1,35 και αν μπορείς με τα power states ενεργοποιημένα

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

όχι το έχω 1,32 αλλά έβαλα pll stage 10 γιατί φοβήθηκα μην σκάσει με το prime

τώρα το έχω stage 6

powerstage φαίνονται ότι είναι όλα enabled

Δημοσ.

ΟΚ τότε, 1,32 είσαι καλά και οι θερμοκρασίες σου είναι καλές επίσης,

( θα μου πεις με τετοια ψύκτρα αλοίμονο κι αν δεν ήταν)

φρόντιζε γενικά για μακροζωία του επεξεργαστή να μην ξεπερνά το Tcase σε full load δλδ τους 72 βαθμούς.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα. Να ρωτήσω, πιστεύετε πως η noctua θα μπορεί να μπει στην Z68X-UD5-B3; Ρωτάω γιατί με προβληματίζει το κεντρικό heatsink το οποίο δεν υπάρχει στην Z68X-UD4-B3.. :/

Δημοσ.

Αν έχεις την μητρική πάντως στα χέρια σου μέτρησε το ύψος να σου πω με σιγουριά. Εχω εδώ δίπλα την Noctua

Δημοσ.

Δεν την έχω. Είναι για ένα μηχάνημα που θέλει να στήσει ένας φίλος και φοβόμουν να του προτείνω την συγκεκριμένη για τον λόγο που ανέφερα πριν..

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχει τόση ψηλή ψύχτρα. 4,4cm είναι η Noctua Από τη βάση της μέχρι το πρώτο κομμάτι μετάλλου.

noctua_nhd14_015.jpg

Δημοσ.

Α, δεν το ήξερα. Ε, ναι, τώρα που το λες κι εγώ δεν πιστεύω να μην χωράει.. Από τις screenshots της μητρικής, δεν φαίνεται να είναι τόσο μεγάλο το heatsink.. Σ' ευχαριστώ και πάλι!

Δημοσ.

Bauhaus η συγκεκριμένη δε έχει virtu. Αν δε σας επηρεάζει τότε πάρτε την αν και για εμένα είναι περιττά τα όσα παραπάνω ατού έχει, εκτός κι αν τη πάτε για extreme o/c, που με τη Noctua δε το κόβω για τόσο xtreme.

Πάντως αντί της Noctua πάρε αυτή καλύτερα.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν του χρειάζεται το virtu καθώς το μηχάνημα προορίζεται καθαρά για δουλειά. Όσο για την ψύκτρα, διάβασα διάφορα reviews/benchmarks και θα συμφωνήσω.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

Δεν του χρειάζεται το virtu καθώς το μηχάνημα προορίζεται καθαρά για δουλειά. Όσο για την ψύκτρα, διάβασα διάφορα reviews/benchmarks και θα συμφωνήσω.

Διάλεξε ποιά σου αρέσει περισσότερο :P :P 2-4 βαθμούς διαφορά έχουν με καλύτερη την Arrow!

Δημοσ.

Καλά ναι, αμελητέα διαφορά. Eπειδή όμως το χρειάζεται για δουλειά, δεν τον ενδιαφέρει το σχέδιο της ψύκτρας :)

Κι απ' την στιγμή που είναι φθηνότερη αλλά και καλύτερη.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...