martinoff Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 δεν τους ξέρω απλά έχω προμηθευτή και άλλες φορές απο το συγκεκριμένο κατάστημα και επικοινώνησα μαζί τους με mail το πόσα μου "κόψανε" δεν νομίζω ότι είναι σωστό μιας και τα περισσότερα προϊόντα έχουν ήδη τις καλύτερες τιμές (αποκλείοντας μερικά καταστήματα όπως το pixmania πχ)
Arctic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 η διαφορά του ga-z68x-ud4 με ga-z68xp-ud4 είναι ότι έχει vga switch και μπορείς σε συνδυασμό με cuda να βάλεις και την onbord vga πάνω του σε rendering lusidlogix Virtu Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα. Εξήγησε λίγο πλιζ Η μητρική δε βλέπω να έχει Virtu.
martinoff Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα. Εξήγησε λίγο πλιζ Η μητρική δε βλέπω να έχει Virtu. εχει Switchable Graphics with LucidLogix Virtu GPU VirtualizationGIGABYTE Z68 motherboards are enabled with LucidLogix Virtu GPU Virtualization technology which allows users to dynamically switch between their built-in graphics and their high-end, 3D discrete graphics cards. This is ideal for gamers who require high-resolution gaming and still want to enjoy the built-in media features of 2nd generation Intel® Core™ processors. In so doing, switchable graphics helps to dramatically reduce PC graphics power consumption. όταν κάνεις rendering τραβάς και την ισχύ από την onbord και όταν "κάθεται" το pc δουλεύει μόνο η onboard
Arctic Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Λάθος δικό μου τότε που εμπιστεύτηκα το VS.
martinoff Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Λάθος δικό μου τότε που εμπιστεύτηκα το VS. όλα αυτά στην θεωρία στην πράξη θα δείξει από το αρχικό budget πάντως ξέφυγα,και θα δούμε αν θα αντέξει στο χρόνο
xristos_87 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Όταν λές καλύτερη τιμή, τι εννοείς; Στα πόσα, πόσα κόψανε;;;;;;; Γιατι εμένα δεν μου έκοψαν τπτ και μου είπαν οτι απο 1500 Euro και πάνω κόβουν. Με πιάσανε μ@λάκα οι θεσσαλονικείς;;; :mad: Ναι αλλά εδώ η σύνθεση ΜΑΖΙ με την οθόνη βγαίνει κάπου στα 1900 Ευρώ... Οπότε
RottenLungs Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Οθόνη Msystem νομίζω...(Εϊναι υπερβολικά πιο φθηνή απο το Vision, οπότε λογικά απο εκεί θα την πάρει) Μα καλα τι θα την κάνεις την 27άρα;;;; Μαζί με την 27ρα dell θα έπρεπε να δίνουν δώρο και ένα container panadol extra
martinoff Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 είναι on-air καμιά βδομάδα τώρα σύγκριση με τον παλιό cuda ssd (μη γελάτε δεν είχα ) adobe + sony vegas + compile dell 2711 όλα είναι απλά κάτι παραπάνω από τι περίμενα δεν έγραψα τόσες μέρες για να βγουν και τα κακά με την οθόνη σε native ανάλυση 2560x1440 το virtu πάει περίπατο οπότε θα μπορούσα να πάρω και την απλή mobo ο λόγος είναι γιατί για να δουλέψει θα πρέπει να δουλεύεις με την onboard vga (άρα 1920x1080) και όταν τρέχεις game η κάποιο πρόγραμμα που του ορίζεις γυρνάει σε external για οθόνες 1920Χ1080 είναι ώμος ότι πρέπει πιστεύω γιατί η κάρτα είναι standby όταν δεν την θες οι μνήμες είναι γκουμούτσα και θα ενοχλήσουν την ψήκτρα που δεν έχω διαλέξει ακόμα (αλλα τρεχουν 1600 με 1,5v στα 4,2Ghz o cpu) η mobo τράβηξε δυο φορές dual-bios μετά από απλά βήματα o/c το ένα και άσχετο το άλλο ( με πάτημα shutdown-key από το keyboard) και δεν μπορείς να σώσεις της ρυθμίσεις (μπορείς σε usb-stick μόνο) ελπίζω να βγάλουν σταθερό bios σύντομα επειδή πάει πολύ εύκολα σε 4.5Ghz και σταθερό από τι φάνηκε (δεν το αφίσα γιατί με prime ξεπέρασε 90C) λέω να το αφήσω εκεί μόλις βάλω ψήκτρα τι να βάλω ? πρέπει να πάω στις ακριβές ? αυτά και ευχαριστώ ξανά
ati8assos Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 επειδή πάει πολύ εύκολα σε 4.5Ghz και σταθερό από τι φάνηκε (δεν το αφίσα γιατί με prime ξεπέρασε 90C) λέω να το αφήσω εκεί μόλις βάλω ψήκτρα τι να βάλω ? πρέπει να πάω στις ακριβές ? Ναι καλό είναι να μην το κλοκάρεις πάνω από 4,2 αν δεν έχεις καλή ψύξη, γιατί οι μόνιμα υψηλές θερμοκρασίες θα προκαλέσουν γρήγορα degradation . Κι εγώ θα πρότεινα μια closed loop Η2Ο λύση, η Corsair H100 είναι πολύ καλή επιλογή, και δεν θα έχεις πρόβλημα τοποθέτησης με τις μνήμες. Αν πάλι βρίσκεις ψηλό το κόστος για closed-loop, μια λύση αερόψυξης π.χ. με Coolermaster Hyper 212 Plus ή Corsair A70 δεν θα σε απογοητέψει σε καμία περίπτωση, άνετα θα κρατούν χαμηλά την θερμοκρασία ακόμη και στα 4,5 GHz 24/7. Σχετικά με το Virtu, το έχεις ψάξει καλά? γιατί ξέρω πως οι τελευταίες εκδόσεις του, δίνουν την δυνατότητα να τρέχεις είτε σε i-mode (primary adapter SB IGP) είτε σε d-mode (primary adapter discrete GPU). Λογικά θα πρέπει να το τρέχεις σε d-mode για να έχεις την ανάλυση που θέλεις. Ρίξε μια ματιά κι εδώ μήπως και σε βοηθήσει.
Arctic Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1119&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56
martinoff Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 http://www.okcomputer.gr/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage_css.tpl&product_id=1119&category_id=46&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=56 thanx έρχεται το noctua nh-d14 αλλά θα πρέπει να κάνω πατέντες για να μπει με τις μνήμες
martinoff Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 χρειάστηκε να κοπούν τα τελευταία δυο στοιχεία της noctua και όλα μπήκαν στη θέση τους κατευθειαν 4,5 Ghz και θερμοκρασειες μετα απο 30 λεπτα prime95 idle 28~30 load max 67 αυτό είναι το τελικό αποτέλεσμα
karmen1983 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2011 Ωραίος!!!!!!!!!!!!! Με άγχωσες με τη Noctua αλλά το λέει η καρδιά σου την πετσόκοψες (πλακίτσα κάνω το έχουν κάνει πολλοί και δεν υπάρχει πρόβλημα, πέρα από την εγγύηση. Καλά της έκανες λοιπόν )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα