orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 60 κόπιες το χρόνο?? Ε οχι τότε ρε σύ.. εγώ νόμιζα λες 60 κόπιες τη βδομάδα ξερω γω. Γι αυτό σε ρώτησα πιο πάνω. Με 60 κόπιες το χρόνο πως θα κουράσεις το laptop?
giorgos1966 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 60 κόπιες το χρόνο?? Ε οχι τότε ρε σύ.. εγώ νόμιζα λες 60 κόπιες τη βδομάδα ξερω γω. Γι αυτό σε ρώτησα πιο πάνω. Με 60 κόπιες το χρόνο πως θα κουράσεις το laptop? Ετσι βρε παιδια νομιζα!!Οτι καταπονειτε το λαπτοπ!Αλλα κ απο την αλλη να καθομαι ωρες ολοκληρες να τα αντιγραφω;Ενταξει την μια φορα μπορει να γραψω 10,την αλλη 30 κ ουτο καθεξις!!Να κοιταξω το 1/1 μονο,που ειναι ποιο φθηνο;Αληθεια μπορει να αλαχτει ο μηχανισμος του εαν παθει κατι;
yanc Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Παρε ενα εξωτερικο dvdrw καλυτερα αν ανησυχεις(...που δεν πρεπει) για το εσωτερικο του λαπτοπ. Με την καμμια duplicator, θα πεταξεις αδικα τα χρηματα σου. Γνωμη μου.
orotoi Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω πιστεύω τσάμπα λεφτά για τέτοιο όγκο. Ούτε καν καταπονείτε πάντως με τέτοια χρήση. Και 60 τη μέρα να γράφεις πάλι οκ θα είναι.
giorgos1966 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Και γω πιστεύω τσάμπα λεφτά για τέτοιο όγκο. Ούτε καν καταπονείτε πάντως με τέτοια χρήση. Και 60 τη μέρα να γράφεις πάλι οκ θα είναι. Παιδια μαλλον εχετε δικαιο,ετσι οπως το λετε.Μαλλον θα κατσω στα αυγα μου,κ θα πορευθω ετσι.Σας ευχαριστω παντως ολους σας για τις απαντησεις σας.
cabdik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Το πολυ πολυ, παρε ενα ποιο γρηγορο dvdrw...!
giorgos1966 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Το πολυ πολυ, παρε ενα ποιο γρηγορο dvdrw...! Καλημερα.αυτο πως το ψαχνω;
cabdik Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 παιρνεις ενα αδειο DVD, το βαζεις στο DVDRW, και εχει ενα εργαλειο το NERO (DriveSpeed) που ελεγχει τις ταχυτητες που σηκωνει!! ετσι απλα...!! αλλα και παλι μην νομισεις οτι θα κερδισεις τρομερο χρονο!! αν το DVD σου, ειναι πχ 16χ και βαλεις ενα 20χ, θα πας απο τα 10 λεπτα στα 8!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.