giorgos1966 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια καλησπερα.Υπαρχει στο εμποριο μηχανημα για αντιγραφη dvd-cd;Ρωταω διοτι φτιαχνω συχνα εργα(βιντεοσκοπησεις απο διαφορες εκδηλωσεις του χωριου μου),τα επεξεργαζομαι κ μετα τα γραφω σε dvd του λαπτοπ μου.Το θεμα ειναι οτι τωρα τελευταια μου ζητανε ολο κ περισοτεροι να τους φτιαχνω dvd.Μιλαω για 40-60 κομματια!!Και δεν θελω να ταλαιπορω το λαπτοπ.Θελω να το ετοιμαζω στον υπολογιστη μου,κ μετα τα αντιγραφα να τα κανω με αυτο το μηχανημα.(εαν υπαρχει κ τι μαρκα).ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
genious1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομιζω να υπαρχει τετιο μηχανιμα αλλα αμα δεν θεσ να ταλεπορεισ το dvd writer του laptop δοκιμασε κατι τετιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομιζω να υπαρχει τετιο μηχανιμα τετιο Υπάρχουν αλλά δυστυχώς στοιχίζουν μιας και είναι για επαγγελματίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι απ αυτά ή αυτό λες αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τα 40-60 κομμάτια που λες σε τι περίοδο στα ζητάνε? Μια βδομάδα.. ενα μήνα? Γενικά νομίζω σε συμφέρει κάτι τέτοιο. Η απόσβεση θα γίνει λογικά πολύ γρήγορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktsolkas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 παρε μια μητρικη με πολλες sata θυρες και κουμπωσε πανω αρκετα dvd-recorders (να ειναι ολα ιδια) και καψτα ολα με την μια απο ενα iso στον δισκο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Κάτι απ αυτά ή αυτό λες αλλά δεν ξέρω αν σε συμφέρει οικονομικά. Ναι βρε φιλε αυτα εψαχνα.Σε ευχαριστω.Μεχρι 170ευρω τα δινω(να γραφει ανα 3dvd στο 10λεπτο! Τα 40-60 κομμάτια που λες σε τι περίοδο στα ζητάνε? Μια βδομάδα.. ενα μήνα? Γενικά νομίζω σε συμφέρει κάτι τέτοιο. Η απόσβεση θα γίνει λογικά πολύ γρήγορα.. Συνηθως οσο ποιο γρηγορα,τοσο το καλυτερο για μενα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 με αυτο που σου προτεινανε παραπανω θα σου βγει πολυ πιο φτηνα ομως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 με αυτο που σου προτεινανε παραπανω θα σου βγει πολυ πιο φτηνα ομως.... Ξερεις απο Ελλαδα που μπορω να το βρω;Δεν θελω να μπλεξω με amazon,ebay,κτλ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 http://www.e-photoshop.gr/computers-acc/duplicators.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orotoi Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Νομίζω για αυτό λέει ο ntinaras: παρε μια μητρικη με πολλες sata θυρες και κουμπωσε πανω αρκετα dvd-recorders (να ειναι ολα ιδια) και καψτα ολα με την μια απο ενα iso στον δισκο σου. Αλλά δε πιστεύω οτι θα φτιάξει ενα pc με 200 euro γι αυτή τη δουλειά. Γιατι προφανώς δε θέλει μόνο μια motherboard. Θέλει motherboard, επεξεργαστή, τροφοδοτικό, κουτί, μνήμες, δίσκο, recorders κτλ ---εδιτ--- χμμμ... λίγο άκυρο το παραπάνω που έγραψα.. Νόμιζα οτι στα 180-200 ήταν με τουλάχιστον 3 recorders. Αλλά με 3 είναι στα 260 και για 5 στα 350+. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις ποσοτητες που λες ΔΕ συμφερει duplicator. Εκτος κι αν ειναι πολυ συχνες οι δουλειες που κανεις ή πολυ καλη η τιμη της κοπιας που παιρνεις. Αν τελικα πας σε duplicator και δε θες να ταλαιπωρεις το λαπτοπ, οπως λες, πρεπει να εχει/παιρνει σκληρο δισκο για να διαβαζει το αρχικο image που θες να καψεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos1966 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Για τις ποσοτητες που λες ΔΕ συμφερει duplicator. Εκτος κι αν ειναι πολυ συχνες οι δουλειες που κανεις ή πολυ καλη η τιμη της κοπιας που παιρνεις. Αν τελικα πας σε duplicator και δε θες να ταλαιπωρεις το λαπτοπ, οπως λες, πρεπει να εχει/παιρνει σκληρο δισκο για να διαβαζει το αρχικο image που θες να καψεις. Μονο καμμια 40αρια,αντε μεχρι 60 κοπιες το χρονο υπολογιζω.Ενα που ειδα κανει με φπα 319ευρω (ACARD 2030A αντιγραφικό CD/DVD 1:3)στο photoshop.Eχω ψιλομπλοκαρει τωρα!!Τι να κανω.ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πολλά λεφτά δεν είναι για τόσο λίγα κομμάτια; Πόσο θα χρεώνεις το κομμάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cabdik Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μονο καμμια 40αρια,αντε μεχρι 60 κοπιες το χρονο υπολογιζω.Ενα που ειδα κανει με φπα 319ευρω (ACARD 2030A αντιγραφικό CD/DVD 1:3)στο photoshop.Eχω ψιλομπλοκαρει τωρα!!Τι να κανω.ευχαριστω εγω νομιζα οτι θα μιλαγες για 10-20 την ημερα!!! για τοσες κοπιες μονο, θες να γλυτωσεις το λαπτοπ? δεν συμφερει!! καλυτερα να αλλαζεις DVDRW στο λαπτοπ καθε χρονο!!!! που και αυτο δεν παθαινει τπτ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.