Προς το περιεχόμενο

Dario Argento

ViPeRMaN

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν, έχω δει μια υπέροχη ταινία όπου πρωταγωνιστούσε μια ...ΜΥΓΑ!! Από τότε βλέπω το όνομά του και γυρίζω το κεφάλι μου αλλού...Για άλλους μοναδικός, για μένα απαράδεκτος!

Δημοσ.

Θα βρείτε στα video clubs πολλές ταινίες του όπως το κλασσικό Phenomena, το Stendhal Sydrome, και τα Cat O' Nine Tails και The Bird With The Crystal Plumage. Νομίζω μάλιστα κυκλοφορούν και όλα μαζί σε πακέτο προς πώληση με τον τίτλο Argento's classics.

Δημοσ.

Ειδα δυο ταινιες του προσφατα και στην μια παραλιγο να με παρει ο υπνος.

Διαβαζα και γω που λετε τις διαφορες αναφορες στις ταινιες αυτες(ειτε κριτικες ειτε σε ασχετη φαση)και ελεγα "πωωω πρεπει να ειναι και μαμω τα τρομακτικα θριλερ!"

Συγνωμη αλλα "παιζονται" δυο περιπτωσεις.

Η πιο πιθανη να τα εχει αρπαξει χοντρα ο κριτικος της ταινιας προκειμενου να νοικιαστουν/πουληθουν τα DVD.

Η δευτερη ειναι οτι καποιος που ειδε αυτες τις ταινιες τοτε που πρωτοβγηκαν να τον εντυπωσιασαν αφου ηταν νομιζω απο τις πρωτες του ειδους.Και να εχει μεινει με την τοτε εντυπωση..

Δημοσ.

Καβάλα και Αθήνα (Αμπελόκηποι) viper. Τώρα αν δεν βρίσκεις υπάρχει και η λύση της αγοράς τους

_BASSstarlet_ θα διαφωνήσω μαζί σου. Είναι εξαίρετος στο είδος του και οι ταινίες του τουλάχιστον για μένα είναι "διαμαντάκια".

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

παιδια αυτο το suspiria βλεπεται ή μπα; δλδ εγω που εκανα 2 χρονια να ξεφυγω απο τους εφιαλτες μου με το halloween ( ειδικα οταν ακουγα εκεινη τη μουσικη!! ) να το δω;

Δημοσ.
παιδια αυτο το suspiria βλεπεται ή μπα; δλδ εγω που εκανα 2 χρονια να ξεφυγω απο τους εφιαλτες μου με το halloween ( ειδικα οταν ακουγα εκεινη τη μουσικη!! ) να το δω;

Οχι μονο βλεπεται αλλα ειναι και απο τις κλασσικες ταινιες τρομου.Συνισταται ανεπιφυλακτα αυτη του η ταινια και οχι μονο :wink:

Δημοσ.

Σοβαρά Luxx, επειδή απ'ό,τι έχω καταλάβει δεν είσαι του κλασσικού κινηματογράφου, καλύτερα άστο το suspiria.

Όταν βγει χολιγουντιανό ριμέικ όμως μη μασήσεις ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...