billst21 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 οχι νίκο ειδικά αυτές που είναι κλειστες κανένα πρόβλημα.
mindtrapper Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2011 Η PK-1 δεν υποτίθεται ότι είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί; Βάση με αυτό πάω: http://skinneelabs.com/2011-tim-results/3/ Ειδικά την Ceramique 1 και την AS 5 τις θάβει τρελά. Εγώ έλεγα να πάρω ένα σωληνάριο 30g PK-1 να έχω (30 ευρώ κάνει, ψίχουλα ). Αλλιώς πιστεύω ότι αξίζει το 30g της Arctic Cooling MX-2. 16 ευρώ από eBay. Φωνάζεις όλη τη γειτονιά και περνάς πάστα στα PC να βρίσκεται... Βέβαια η καλύτερη με τη χειρότερη πάστα στο γράφημα φαίνονται μίλια μακριά αλλά στην πραγματικότητα είναι μερικοί βαθμοί. Ψιλο-άσχετο, ισχύει ότι σε cooler με copper στη βάση δεν κάνει να βάζεις πάστα άσπρη σε στυλ ceramique; Αντιδράει υποτίθεται και κάτι τέτοια.
doakes Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το οτι δεν κανει να βαλεις σε ψυκτρα με χαλκινο πυρηνα Arctic Ceramique που το χεις διαβασει? Δεν το χω ξανακουσει, εχεις κανενα σχετικο link?
mindtrapper Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Το οτι δεν κανει να βαλεις σε ψυκτρα με χαλκινο πυρηνα Arctic Ceramique που το χεις διαβασει? Δεν το χω ξανακουσει, εχεις κανενα σχετικο link? Από εδώ: http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=150&Itemid=62&limit=1&limitstart=5 "As previously mentioned, it's best to avoid oxidizing "white-grease"-type TIM's, since they can tarnish the copper surface and bleed out."
xtrmsnpr Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Παίδες καλησπέρα,έχω μια akasa AK-450 silver(την έχω κάπου 6χρόνια),και μια arctic silver Ceramique(την πήρα τον μάιο).. Ποια να χρησιμοποιήσω? (Ισχύει αυτό με την βάση ,όχι τίποτα να σας πω τ μοντέλο του επεξεργαστη,της ψυχτρας πρώτη φορά το βλέπω)
xtrmsnpr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Κάποιος να απαντήσει για διάφορες της ασημένιας παστας κ της κεραμικής?
caution Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2011 Θεωρητικά η akasa είναι καλύτερη. Αλλά don't quote me, googlare για review. Η ceramique δεν είναι διαβρωτική οπότε δεν "τρώει" ούτε αλουμίνια ούτε χαλκούς. Γενικά είναι από τις πιο εύχρηστες, διαδεδομένες και value πάστες ever
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή..περιμένω τα τελευταία κομμάτια να έρθουν για να τον συνθέσω. Απλώς προορίζεται για τον ί5 2500κ.. Κ ειπα ας ρωτήσω με βάση αυτό που διάβασα. Δηλαδή να βάλω την κεραμική? Και στον άλλον υπολογιστή αυτήν φοράω. Απλώς ρωτάω αν θα δω διαφορά στις θερμοκρασίες.. Επίσης θέλω να μου πείτε σας παρακαλώ ποια είναι η προτεινόμενη ποσότητα. Ελεγα σε έναν φίλο ότι όσα χρόνια βάζω (και στην σχολή τοσο έβαζα)όσο ένα στραγάλι/φυστίκι και μου είπε όχι όχι είναι λίγο πολύ.. Και μου έδειξε έναν τύπο στο youtube να φοράει αυτό το χειρουργικό condom στο δάχτυλο και να απλώνει την παστα.. Κ απλά επειδή μου δημιουργήθηκε η απορία σας ρωτάω να μου πείτε.. Ευχάριστω
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ήρθε ο επεξεργαστής..κ η ψηκτρα του έχει πάνω παστα ασημένια.. Να την βγάλω ή να την αφήσω?
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Βγαλε την και βαλε την ceramique.εαν βαριεσαι,μην την βγαζεις και ασε την κανονικη παστα.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ξέχασα να ποσταρω. Άφησα επάνω αυτη που είχε. Πειράζει?απλά μόλις έκλεισα το κουτι..:-P να την αλλάξω ?
Thanos1972 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Ε,τρεξε ενα τεστ σε Load καμια ωρα,σημειωσε τις θερμοκρασιες σου με την απστα την original που εχεις τωρα και μετα βγαλε την και βαλε την ceramique και ξανακανε το ιδιο. Εαν βαριεσαι,μην κανεις τιποτα.
xtrmsnpr Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2011 Οκ αν είναι θα το κανω μέσα στο ΣΚ. Κ θα περάσω μόνιμα την κεραμική.Ευχάριστω. Μόλις τελείωσα κ την ανάγνωση των manuals. Πήρε λίγη ώρα αλλά εν με κυνηγάει και κανεις . Ρυθμίζω το bios και βλέπω θερμοκρασία επεξεργαστή 65....συστήματος 39.. Να υπόθεσω ότι μέχρι να κάτσει η παστα θα είναι ψηλά?δεν θυμάμαι πιο παλιά μόλις έκανα εγκαταστάση σε άλλο σύστημα τον τότε επεξεργαστή μου να έχει τοσο υψηλές θερμοκρασίες. Πάντως μέχρι να σας το γράψω πήγε στο 62..
xtrmsnpr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Άλλαξα την παστα. Έβαλα την κεραμική.. Ξεκίνησε η θερμοκρασία από το 33 κ ούτε μέσα σε ένα λεπτό πήγε όμως στο 40....να δω τί συμπεριφορά θα έχει μόλις πιάσει η παστα.. Τον κούμπωσα τον επεξεργαστή καλα,διαγώνια.. Δεν μετακινήται.. Είναι φυσιολογικό τωρα χωρίς να έχω κάνει τίποτα να είναι τοσο(43)?Μόλις χτές λειτούργησε πρώτη φορά,και φοράω την μανησια ψύκτρα του.. Πάντως έφτιαξα και τον θόρυβο που έκανε,μάλλον κάτι δεν είχα συνδέσει καλα από τα ανεμιστηρακια..Το μπροστινό 12αρι βάζει αέρα,το πλαινό 8αρι βάζει και αυτό και το πίσω 8αρι βγάζει.. Συγνώμη που το κανω offtopic,αλλά ειπα να μην ανοίξω άλλο θέμα. ΥΓ,μεγάλη διαφορά.οκ με τις θερμοκρασίες απότι ήταν στην αρχή. (30 είμαι σε idle )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.