Προς το περιεχόμενο

thermal paste

genious1

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σασ παιδια θελω να κανω μια ερωτιση σχετικα με τισ thermal paste επιδη φτιαχνω το πρωτο μου pc εχω ακουσει οτι ειναι απαρετιτη λοιπον θελω να σασ ρωτισω που τη χρεισημοποιω και και ποια μου προτινεται (αν ειναι ευκολο το link να ειναι απο plaisio η visionstudio)

ευχαριστω :-D

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή μάλλον φρίκαρες με τα 10€ πάρε αυτή εδώ, είναι η ίδια αλλά λιγότερα γραμμάρια(καλά 2.7gr κάνουν 5€ και τα 22gr κάνουν 10;, τι πιάσιμο είναι αυτό)

Δημοσ.

Συμφωνώ απολύτως με τον Σαράντη για την ceramique και εγώ αυτή χρησιμοποιώ κυρίως. :)

Αν και η συγκεκριμένη συσκευασία των 22 γραμμαρίων κάνει για πολλές - πολλές - πολλές χρήσεις. Συνήθως την αγοράζουν τεχνικοί που στήνουν συνέχεια μηχανήματα ή κάνουν επισκευές.

Mπορεί να αγοράσει και την κανονική των 3gr με κανα 5άευρο, έτσι και αλλιώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αρκετές χρήσεις και αυτή. Αν είσαι απο Θεσσαλονίκη πέρνα μια βόλτα απο vision, πιστεύω θα βρείς σίγουρα την συγκεκριμένη. Απο Πλαίσιο όσες φορές έψαξα απεγνωσμένα ceramigue ή silver 5 ποτέ δεν κατάφερα να βρώ διαθέσιμη για αγορά και πήγα αλλού. :)

Αν δεν βρείς ceramique μπορείς να πας και στην silver 5 επίσης πολύ καλή πάστα.

Τέλος πολύ καλή πάστα, καλύτερη απο τις arctic ceramigue και 5, είναι η prolimatech pk-1 nano η οποία όμως εδώ έρχεται σε σακουλάκι μιας χρήσης του 1gr στα 1,5€.

Δημοσ.

Αφού όμως θα στήσει το σύστημα εσύ τότε χρησιμοποίησε αυτή που θα έχει πάστα μαζί με τον επεξεργαστή και την ψύκτρα.

Δημοσ.

περί τον 1 βαθμό διαφορά η pk-1 με την ceramique και την 5. Βέβαια ενώ ένας βαθμός για κάποιους είναι σημαντικός για τους περισσότερους χρήστες είναι εντελώς ασήμαντος. :)

Δημοσ.

Και εχεις δεί διαφορά σε σχέση με την Ceramique ας πούμε;

Δεν έχω δοκιμάσει ceramique απ'όσο θυμάμαι , 1-2 φορές πήρα arctic silver και 7-8 απτις prolima.

Δημοσ.

περί τον 1 βαθμό διαφορά η pk-1 με την ceramique και την 5. Βέβαια ενώ ένας βαθμός για κάποιους είναι σημαντικός για τους περισσότερους χρήστες είναι εντελώς ασήμαντος. :)

Εκεί θέλω να καταλήξω Νίκο...δεν νομίζω οτι πρέπει να πολυ ασχολούμαστε με τις πάστες...!

Ολες οκ ειναι

Δημοσ.

Εκεί θέλω να καταλήξω Νίκο...δεν νομίζω οτι πρέπει να πολυ ασχολούμαστε με τις πάστες...!

Ολες οκ ειναι

πολύ σωστά. τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες...

όσο για την pk1 δεν είναι για μιά φορά .

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...