deus Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 ξέρει κανείς αν υπάρχει τρόπος να βάλουμε το DLC σε banned console? non JTAG
nzeppos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2011 Patch 1.04 για τις κονσόλες. http://www.facebook.com/note.php?note_id=10150419931227267 Κλασικά για το PC ούτε φωνή, ούτε ακρόαση. Αγόραζε σου λέει μετά. Αμ δε.
Tilemaxx Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Ακόμα πιο κοντά στο τέλειο το παιχνίδι μετά το patch. Απο θέμα gameplay εννοώ. Διορθώθηκε η προβληματική άμυνα και ορισμένες αφύσικες κινήσεις των παικτών.
teofross Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2011 εβαλα & εγω το patch για ps3.To game παιζει πιο στρωτα vs cpu που το δοκιμασα οπως το λεει o Tilemaxx
enjoy Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το gameplay στο 2κ12 για PC είναι λίγο αφύσικο, οι default sliders είναι για γέλια, καλύτερο είναι το gameplay simulation. Άρα μέχρι να βγει το patch για PC το NBA2k11 (με τα Patch του)είναι καλύτερο. Και το μεγάλο μου παράπονο εκτός του ότι δεν έχει βγει ούτε ένα patch για PC, είναι ότι μας έχουν γραμμένους επειδή μένουμε εκτός ΗΠΑ. Τα γήπεδα αν δεν το προσέξατε έχουν μεγάλες διαφορές σχετικά με τα center και mini logos από την EU στην US version. Στην EU (που έχουν οι πιο πολλοί εδώ) δεν υπάρχουν τα αυθεντικά logos σε πολλές ομάδες. Από περιέργεια έχει κανείς την US version για PC?
Tilemaxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Κάτι θα παίζει με τα δικαιώματα φαίνεται στα logos.
nzeppos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Το gameplay στο 2κ12 για PC είναι λίγο αφύσικο, οι default sliders είναι για γέλια, καλύτερο είναι το gameplay simulation. Άρα μέχρι να βγει το patch για PC το NBA2k11 (με τα Patch του)είναι καλύτερο. Και το μεγάλο μου παράπονο εκτός του ότι δεν έχει βγει ούτε ένα patch για PC, είναι ότι μας έχουν γραμμένους επειδή μένουμε εκτός ΗΠΑ. Τα γήπεδα αν δεν το προσέξατε έχουν μεγάλες διαφορές σχετικά με τα center και mini logos από την EU στην US version. Στην EU (που έχουν οι πιο πολλοί εδώ) δεν υπάρχουν τα αυθεντικά logos σε πολλές ομάδες. Από περιέργεια έχει κανείς την US version για PC? Η υποστήριξη της 2k sports στα PC είναι ανύπαρκτη, μην το ψάχνεις. Για patch δεν το συζητάω, αλλά ακόμα και οι PC servers του online συνεχίζουν να βρίσκονται σε τραγική κατάσταση. Εγώ πλέον ελάχιστα ασχολούμαι. Κυρίως με το MyPlayer για να περνάει η ώρα, αλλά γενικά το έχω παρατήσει. Κάθε μέρα ευχαριστώ τους άγιους πάντες που με φώτισαν και δεν αγόρασα αυτό το αίσχος (φέτος για πρώτη φορά ήμουν στο τσακ).
Tilemaxx Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2011 Στο PS3 φέτος το online έχει γίνει αρκετά καλό. Σπάνια δηλαδή θα σε κάνει disconnect, και ευτυχώς τα περισσότερα μάτς είναι εντελώς lag-free.
kuzko21 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια να ρωτησω , εχει βγει roster update για το nba 2k12 στο ps3? μιλαω για official update απο την 2k οχι τα top-rated των χρηστων... το εχω παρει απο Αγγλια το παιχνιδι και εχω ελληνικο psn , δε νομιζω να εχει σημασια απλα το αναφερω.
fearwhatnow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2012 Το gameplay στο 2κ12 για PC είναι λίγο αφύσικο, οι default sliders είναι για γέλια, καλύτερο είναι το gameplay simulation. Άρα μέχρι να βγει το patch για PC το NBA2k11 (με τα Patch του)είναι καλύτερο. Και το μεγάλο μου παράπονο εκτός του ότι δεν έχει βγει ούτε ένα patch για PC, είναι ότι μας έχουν γραμμένους επειδή μένουμε εκτός ΗΠΑ. Τα γήπεδα αν δεν το προσέξατε έχουν μεγάλες διαφορές σχετικά με τα center και mini logos από την EU στην US version. Στην EU (που έχουν οι πιο πολλοί εδώ) δεν υπάρχουν τα αυθεντικά logos σε πολλές ομάδες. Από περιέργεια έχει κανείς την US version για PC? Υπαρχει κωλυμα με τα δικαιωματα.Εγω εχω περασει τα γηπεδα της αμερικανικης και απλα αλλαξα το region των Win7.Μια χαρα ειναι το gameplay στο pc και η κινηση των παικτων πιο στιβαρη.Στο ps3 οι παικτες δινουν την αισθηση οτι δεν πατανε στο παρκε.Για γραφικα φυσικα δεν συζηταμε.Με τα mods ειναι απογειωμενα στο pc και οποτε βαζω την ps3 εκδοση κλαιω το 50ευρω.Το patch βελτιωσε το gameplay και τους συμπαικτες ειδικα αλλα μην φανταστειτε τρομερη διαφορα.Ηδη το παιχνιδι ηταν εξαιρετικο.(Για Association μιλαω παντα αφου εκει ειναι το ζουμι).Το patch του pc θα βγει σε κανα μηνα περιπου.Το online το εχω γραμμενο γενικα στα videogames οποτε δεν δικαιουμαι να κριτικαρω.
kuzko21 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2012 ρε παιδια ξερει κανεις πως παιζουμε online match με καποιο απο τους φιλους που εχουμε στο psn? προσπαθουσα χθες , ειχα μπει στο Locker room , αλλα δεν...με τιποτα δεν εβγαζε το μενου για να διαλεξεις ομαδα...
dolph Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2012 Το πήρα χθες από Amazon (για PS3) και η πρώτη εντύπωση είναι ότι είναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ!!! Μάλλον θα παρατήσω Uncharted, Gran Tourismo κ.λπ. και θα κολλήσω εδώ Αν έχετε να μοιραστείτε tips, θα χαρώ να τ' ακούσω καθότι άσχετος και πρώτη φορά το πιάνω στα χέρια μου.
alimentas Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 ρε παιδια μπορει να μου πει καποιος πως να κανω τα updates σε jtag κονσολα????
tebelis1 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2012 αν ξερει καποιος ας πει πως κανουμε update και σε απλη κονσολα και οχι jtag.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα