nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ναι ρε παιδιά. Κάθε χρόνο τα ίδια γίνονται, δεν έχει αλλάξει κάτι φέτος. Απλώς το 2k12 έχει γίνει γενικά λίγο πιο δύσκολο, γιατί το φετινό ΑΙ προσαρμόζεται καλύτερα στο στιλ παιχνιδιού μας, βλέπει περισσότερο γήπεδο και γενικά παίζει εξυπνότερα. Το ότι κλέβει είναι σταθερή αξία, δεν αλλάζει από χρόνο σε χρόνο
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Φέτος επίσης είναι πιο δύσκολο ίσως γιατί το ποστάρισμα έχει γίνει πιο εύκολο.
nzeppos Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Ναι αλλά είναι η πρώτη φορά που βλέπω ρεαλιστικό ποστάρισμα στα 20τόσα χρόνια που παίζω μπασκετάκια σε γκομπιούτερ (από την εποχή του ανεπανάληπτου Fernando Martin και πιο πίσω).
Tilemaxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2011 Όντως είναι πιο ρεαλιστικό απ' ότι πέρσυ, αλλά σε ενθαρρύνει κιόλας το παιχνίδι να ποστάρεις. Πάντως όλα τα λεφτά το extra βήμα πρός τα πίσω του Dirk με τον χαρακτηριστικό του τρόπο σούτ, και το πώς αποτυπώνεται ρεαλιστικά φέτος στο 2Κ12, ενώ πέρσυ τον είχε πιο generic στις κινήσεις του.
deus Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 να προσθέσω ότι και εγώ παίζω σε pro από sliders έχω μειώσει απλά το τρίποντο σε 49 από 50. φέτος αν δεν έχω παίχτη καλό στο post δεν μπορώ να κερδίσω εύκολα θυμίζει περισσότερο το παλιό καλό nba παρά το σημερινό όπου τα γρήγορα guard έχουν όλα τα πλεονεκτήματα με το μέρος τους και αυτό γιατί δεν ξέρω πως να περάσω έναν παίχτη στο 1 on 1 έχω παίξει 30 παιχνίδια έχω κερδίσει τα περισσότερα από αυτά ακόμη και με 20 πόντους αλλά όλα με συστήματα αργό μπάσκετ και συνέχεια post game.
solarsoul Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά είμαι έτοιμος να το πάρω, απλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το 12 ή το 11. Παίζοντας το 12 στο ντέμο είδα μια ατσουμπαλιά η αλήθεια.Αντίθετα στο youtube είδα πολλά βιντεάκια του 11 και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω πραγματικά...τι χάνω κ τι κερδίζω. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει μια σύγκριση πριν δώσω λεφτα. Παρεπιπτόντως είναι η πρώτη μου φορά στα 2Κ.
nzeppos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 12 δαγκωτό, δεν το συζητάω καν. Καλύτερο σε όλους τους τομείς. Δεν υπάρχει σαν demo σε XBL/PSN, ώστε να το κατεβάσεις και να το δεις;
solarsoul Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2011 κατέβασα το 12, αλλά μου φάνηκε λίγο ατσούμπαλη η κίνηση ενώ στο 11 όπως βλέπω youtube δείχνει πιο ομαλό.
teofross Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Παιδιά είμαι έτοιμος να το πάρω, απλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω το 12 ή το 11. Παίζοντας το 12 στο ντέμο είδα μια ατσουμπαλιά η αλήθεια.Αντίθετα στο youtube είδα πολλά βιντεάκια του 11 και έπαθα πλάκα.Δεν ξέρω πραγματικά...τι χάνω κ τι κερδίζω. Αν μπορεί κάποιος ας κάνει μια σύγκριση πριν δώσω λεφτα. Παρεπιπτόντως είναι η πρώτη μου φορά στα 2Κ. Μονο & μονο επειδη ειναι η πρωτη σου φορα στο 2κ αν η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη που λογικα θα ειναι τα μισα λεφτα να ξερεις οτι με το 11 θα εισαι μια χαρα κυριολεκτικα.Εγω στην θεση σου θα επερνα το 11 με κλειστα ματια εφωσον η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη...Στο λεω παιζοντας το 2κ πανω απο 6 χρονια...Εγω πηρα το 12 αλλα την προηγουμενη χρονια ειχα λιωσει το 11,οποτε καταλαβενεις,θελεις να δεις κατι λιγααακι πιο φρεσκο.Αν δεν εχεις ασχοληθει θα εισαι σουπερ με το 11
fearwhatnow Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μονο & μονο επειδη ειναι η πρωτη σου φορα στο 2κ αν η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη που λογικα θα ειναι τα μισα λεφτα να ξερεις οτι με το 11 θα εισαι μια χαρα κυριολεκτικα.Εγω στην θεση σου θα επερνα το 11 με κλειστα ματια εφωσον η διαφορα τιμης ειναι μεγαλη...Στο λεω παιζοντας το 2κ πανω απο 6 χρονια...Εγω πηρα το 12 αλλα την προηγουμενη χρονια ειχα λιωσει το 11,οποτε καταλαβενεις,θελεις να δεις κατι λιγααακι πιο φρεσκο.Αν δεν εχεις ασχοληθει θα εισαι σουπερ με το 11 Το 11 εχει θεμα με τα plays.Ειναι λιγοστα και επαναλαμβανονται απο την cpu AI.Ισως δεν φαινεται για καποιον που πρωτοπαιζει 2k αλλα παιζοντας το 12 και μετα το 11 χτυπαει παρα πολυ ασχημα το συγκεκριμενο.
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Αν και καταλαβαίνω τι θέλει να πει ο φίλος teofross, εγώ θα επιμείνω στην πρότασή μου για το 2k12. Με το παραπάνω σκεπτικό αν κάποιος δεν έχει ξαναπαίξει ΝΒΑ 2k (και έχει μείνει πχ. στο... ΝΒΑ Live 99), θα εντυπωσιαστεί ακόμα κι αν βάλει το 2k9. To 12 όμως έχει σημαντικές διαφορές από την περσινή έκδοση. Η μία είναι αυτή που ανέφερε ο fearwhatnow και η άλλη τα post plays. Φυσικά υπάρχουν κι άλλες πολλές βελτιώσεις. Κρατάω μόνο μια επιφύλαξη. Επειδή, όπως και να το κάνουμε, η πλειοψηφία του κόσμου δεν είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με το μπάσκετ, ίσως δεν εκτιμηθούν δεόντως χαρακτηριστικά όπως τα νέα συστήματα ή τα ποσταρίσματα των ψηλών. Το έχω παρατηρήσει αρκετές φορές παίζοντας παρέα με φίλους μου, οι οποιοι ακόμα κι αν ρίχνουν κατα καιρούς κανα σουτάκι στη γειτονιά, γενικά δεν προσπαθούν να παίξουν ρεαλιστικό μπάσκετ στο 2k. Απλώς κάνουν ένα-δυο πάσες και αμολάνε απ' όπου να 'ναι. Δεν βοηθάει και το γεγονός ότι το 2k έχει πολλά controls. Αν δεν ασχοληθείς καιρό μαζί του (χρόνια...) δύσκολα θα μπεις στον κόπο να κάτσεις να τα μάθεις. Τώρα αυτό με την "ατσούμπαλη" κίνηση ομολογώ ότι ακόμα δεν το έχω καταλάβει. Δεν νομίζω ότι το 12 έχει χειρότερη κίνηση και animations από το 11. Μάλλον το αντίθετο συμβαίνει... Σε κάθε περίπτωση αν υπάρχει οικονομικό θέμα, τότε το 11 θα σε καλύψει μια χαρά. Αν όμως μπορείς να διαθέσεις τα λεφτά για το 2k12, κάνε το χωρίς δεύτερη σκέψη. Προς Θεού, προσπάθησε να το πάρεις απ' έξω (περίπου 30 ευρώ στο ebay και 40-45 ευρώ σε κανονικά eshops) ή έστω από φτηνό ελληνικό μαγαζί. Μην δώσεις τα 60 ευρώ που χρεώνουν οι ντόπιοι αγιογδύτες.
solarsoul Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Νοίκιασα το 12 κ έπαιξα 2 μέρες.Οι κινήσεις είναι άπειρες όπως είδα στην προπόνηση.Πολύ ρεαλιστικό, αλλά ρε παιδιά έχει κάποια θέματα το παιχνίδι.Όταν κάνεις τάπα δεν είναι ωραίο να γίνεται με τον αγκώνα η τάπα.Και ας μην κρυβόμαστε, έχει κάτι τουρλουμπούκια τρελά, που δεν καταλαβαίνεις ποιος έχει μπάλα στην ρακέτα.Πιο πολύ αυτό με ενόχλησε.Ο χαμός, όταν πας να κάνεις μπούκα με περιφερειακό.Απαγορεύεται γιατί χαλάει όλη η εικόνα του παιχνιδιού. Δεν κράζω, απλά είδα κάποια πράγματα κ τα αναφέρω.Τώρα δεν ξέρω αν αυτά συμβαίνουν κ στο 11.Η διαφορά χρημάτων είναι είναι μεγάλη κ σκέφτομαι να πάω στο 11, μιας κ θα κατεβάσω και nba jam για ξεκ****μα από psn.
rebellion Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Μπορουμε και στο Nba 2k12 να παιζουμε μετην Ομαδα των Μπουλς 95 - 98 (τζορνταν κουκοτς πιπεν ροντμαν κλπ) οπως καναμε στο Nba 2k11 ???
nzeppos Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2011 Εφόσον ολοκληρώσεις το σχετικό challenge (αν θυμάμαι καλά είναι αυτό του Pippen; ), τότε ξεκλειδώνεις την ομάδα και μπορείς να την επιλέξεις για exhibiton game. Για την ακρίβεια είναι οι Bulls '96 του 72-10, με αντίπαλο το Seattle. Αν όμως θέλεις να τους χρησιμοποιήσεις σε season ή associaton mode κλπ, τότε αλλάζει το πράγμα.Μου φαίνεται πρέπει να επιλέξεις Customize League και να εισάγεις τις έξτρα ομάδες.
rebellion Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2011 Εφόσον ολοκληρώσεις το σχετικό challenge (αν θυμάμαι καλά είναι αυτό του Pippen; ), τότε ξεκλειδώνεις την ομάδα και μπορείς να την επιλέξεις για exhibiton game. Για την ακρίβεια είναι οι Bulls '96 του 72-10, με αντίπαλο το Seattle. Αν όμως θέλεις να τους χρησιμοποιήσεις σε season ή associaton mode κλπ, τότε αλλάζει το πράγμα.Μου φαίνεται πρέπει να επιλέξεις Customize League και να εισάγεις τις έξτρα ομάδες. thanx a lot φιλε μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα