Προς το περιεχόμενο

Nba 2K12

teofross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι έχουν προβλήματα,disable το Clutch factor στα settings ΚΑΙ στα sliders. Απο εκεί και περά με σωστή άμυνα και προσαρμογή στο πως παίζει ο αντίπαλος δεν υπάρχει πρόβλημα..όπως προσαρμόζεται το ΑΙ στην στρατηγική που χρησιμοποιείς,έτσι διάβασε και εσύ την επίθεση τους και κάνε τις κατάλληλες αλλαγές στην άμυνα σου. Και πάντα on το shot selection indicator για να καταλαβεις σε πιό βάθος καθε κίνηση επηρεάζει τι.Εγώ πχ σταμάτησα εντελώς την χαζή συνήθεια να πηδάω για κόψιμο σε close range/inside,και να δίνω ελευθερα φαουλ...πλέον απλά σηκώνω τα χέρια με RS και κολάω πάνω του,και του μειώνει σχεδόν το ίδιο τις πιθανότητες.

Φοβερό info για όσους έχουν όρεξη: http://www.youtube.c...feature=related όλη η σειρά.

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με την άμυνα μέσω RS το κάνω κι εγώ. Πλέον το έχω συνηθίσει και κουνάω το μοχλό χωρίς καν να το σκέφτομαι, απλώς μερικές φορές με εκνευρίζει που αργεί να σηκώσει τα χέρια. Εφόσον τα περισσότερα custom sliders ανεβάζουν το shooting foul, αυτός ο τρόπος άμυνας είναι σχεδόν μονόδρομος.

Απ' την άλλη έχω το κλασικό πρόβλημα, όπου οι αμυντικοί του ΑΙ πηδάνε όλοι σαν παλαβοί να σε κόψουν και μάλιστα ταυτόχρονα. Πχ. κάνω drive και μπορεί να πηδήξουν 2-3 θηρία, άρα το ταπίδι πάει σύννεφο. Το αντίστοιχο δεν γίνεται όταν βρίσκομαι εγώ στην άμυνα ή τελοσπάντων γίνεται με πολύ μικρότερη συχνότητα (και πολλές φορές καταλήγει σε εντελώς ηλίθια φάουλ). Οι περισσότεροι απλώς κάθονται και κοιτάνε.

Ακόμα χειρότερος είναι ο τρόπος που πηδάνε για rebound οι δικοί μου. Τα block out είναι ελάχιστα (πέρα απ' αυτά που κάνω ο ίδιος), πολλές φορές οι ψηλοί κάθονται εκτός ρακέτας και περιμένουν απ' τους guard να πάρουν το rebound κλπ.

Το clutch των settings το έχω προς το παρόν ενεργοποιημένο, γιατί μέχρι στιγμής σπανίως τυχαίνει να καταφέρω να πάρω διαφορά (οπότε και να αρχίσει τα παλαβά το ΑΙ). Το clutch των sliders όμως έχω την εντύπωση ότι αφορά στη δυνατότητα των αστεριών της ομάδας να βάλουν κρίσιμα σουτ προς το τέλος (εκτός κι αν κάνω λάθος). Αυτό το έχω στο μηδέν, γιατί έτσι το βρήκα στα Jesus sliders αλλά δεν ξέρω αν είναι η ρεαλιστικότερη επιλογή.

Δημοσ.

Παιδιά ,πως γίνεται και στον άλλο user controler να κάνω enable αυτόν κύκλο που είναι στον παίχτη και αναβοσβήνει σαν άσπρο flash όταν δίνει πάσα;

Επειδή παίζω με το controler του xbox και αυτη η λειτουργία πάει μόνο στο user controler του πληκτολογίου.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Υπάρχουν κάπου συγκεντρωμένα όλα αυτά; Γιατί κοιτάω σε moddingway.com, nba-2k.com, operationsports, forums.nba-live.com κλπ και παντού τα mods είναι σκόρπια. Ένα για το ρολόι, ένα για κάποια πρόσωπα, ένα για κάποιες ομάδες ή γήπεδα κ.ο.κ. Προσωπικά δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε την όρεξη να κάθομαι να ψάχνω και να τα βάζω ένα-ένα.

Δεν υπάρχει κάτι σε all-in-one megamod;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παίδες, γεια χαρά!

Παίζω αποκλειστικά το 2Κ εδώ και 6 χρόνια, αγοράζοντας κάθε χρόνο τη νέα του έκδοση.

Όλες τις χρονιές ήμουν ενθουσιασμένος, ειδικά με το 2Κ11.

Φέτος, αν και σε γενικές γραμμές ο τίτλος τα σπάει, έχω απογοητευτεί με το gameplay.

Έφτασε Δεκέμβριος πια και μετά από 50 αγώνες, ζήτημα είναι αν έχω κερδίσει τους 5.

Ναι, αν και "παλιός" στη σειρά, βλέπω φέτος περίεργα και κυρίως ΑΔΙΚΑ περιστατικά στο παιγνίδι.

Τι να πρωτοθυμηθώ.

- Πάντα προς το τέλος του κάθε αγώνα θα γίνεται η μεγάλη ανατροπή υπέρ του αντιπάλου μου με π.χ. σκορ 4ης περιόδου 25-7!

- Όλα για μένα δύσκολα, όλα εύκολα για τον αντίπαλο. Π.χ. πάντα ο αντίπαλος στον αιφνιδιασμό μόνος του, πάντα εγώ με αντίπαλο στο δικό μου αιφνιδιασμό, ΠΟΤΕ μόνος μου. Σουτάρω ελεύθερος, σίδερο πολλές φορές (18/65 σουτ), με Denver που έχουν από τα καλύτερα ποσοστά στο πραγματικό ΝΒΑ. Ριμπάουντ για γέλια πραγματικά, 14 εγώ 55 ο αντίπαλος. Μπαίνω με τον ψηλό μέσα, με ταπώνει το 3άρι, μπαίνει ο άσος τους μέσα βάζει άνετα καλάθι απέναντι στον σέντερ μου που είναι από πάνω του με κάθε δυνατό τρόπο. Κλέβω την μπάλα, μπερδεύω μέχρι και τα πόδια μου, κλέβει την μπάλα, με μαγικό τρόπο καταλήγει με τη μια κάτω από το καλάθι μου. Τους πιέζω ασφυκτικά, ω, δια μαγείας στο χαμό μέσα alley oop! Για γέλια και για κλάματα.

Επίσης, δεν μπορώ να κάνω μια ντρίμπλα της προκοπής, που πήγαν τα crossover, που πήγαν οι προσποιήσεις. Κρίμα.

Ήθελα κι εγώ την ΑΙ αναπτυγμένη αλλά όχι να παίζει πουστιές. Κάνω προπονήσεις, σε επίπεδο ALL STAR όλα αυτά, πάλι σαν να μην έγινε τίποτα.

Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να το πουλήσω.

Δημοσ.

Το All Star παραδοσιακά "κλέβει" χωρίς έλεος και ντροπή. Ειδικά με τα default sliders. Δοκίμασε να βάλεις simulation sliders (ή ακόμα καλύτερα custom από τρίτους) και αν πάλι δυσκολεύεσαι, παίξε σε επίπεδο Pro.

Εγώ πάντως παίζω πολύ σπάνια πια. Περισσότερο περιμένω μπας και βγει ποτέ το patch σε PC.

Δημοσ.

Το All Star παραδοσιακά "κλέβει" χωρίς έλεος και ντροπή. Ειδικά με τα default sliders. Δοκίμασε να βάλεις simulation sliders (ή ακόμα καλύτερα custom από τρίτους) και αν πάλι δυσκολεύεσαι, παίξε σε επίπεδο Pro.

Εγώ πάντως παίζω πολύ σπάνια πια. Περισσότερο περιμένω μπας και βγει ποτέ το patch σε PC.

Πάντα σε All Star έπαιζα, άντε να δοκίμαζα λίγο το Pro μέχρι να το μάθω και να δω τι παίζει. Θα δω τι παίζει με τα sliders. Τι περιμένεις από το patch;

Δημοσ.

Όχι πολλά πράγματα, αν κρίνουμε απ' αυτά που διορθώνει στις κονσόλες. Θα ήθελα όμως να έχω πατσαρισμένο παιχνίδι πριν ξεκινήσω MyPlayer (το mode που παραδοσιακά με "κρατάει", καθώς όλα τα άλλα σταδιακά τα βαριέμαι).

Δημοσ.

Παίδες, γεια χαρά!

Παίζω αποκλειστικά το 2Κ εδώ και 6 χρόνια, αγοράζοντας κάθε χρόνο τη νέα του έκδοση.

Όλες τις χρονιές ήμουν ενθουσιασμένος, ειδικά με το 2Κ11.

Φέτος, αν και σε γενικές γραμμές ο τίτλος τα σπάει, έχω απογοητευτεί με το gameplay.

Έφτασε Δεκέμβριος πια και μετά από 50 αγώνες, ζήτημα είναι αν έχω κερδίσει τους 5.

Ναι, αν και "παλιός" στη σειρά, βλέπω φέτος περίεργα και κυρίως ΑΔΙΚΑ περιστατικά στο παιγνίδι.

Τι να πρωτοθυμηθώ.

- Πάντα προς το τέλος του κάθε αγώνα θα γίνεται η μεγάλη ανατροπή υπέρ του αντιπάλου μου με π.χ. σκορ 4ης περιόδου 25-7!

- Όλα για μένα δύσκολα, όλα εύκολα για τον αντίπαλο. Π.χ. πάντα ο αντίπαλος στον αιφνιδιασμό μόνος του, πάντα εγώ με αντίπαλο στο δικό μου αιφνιδιασμό, ΠΟΤΕ μόνος μου. Σουτάρω ελεύθερος, σίδερο πολλές φορές (18/65 σουτ), με Denver που έχουν από τα καλύτερα ποσοστά στο πραγματικό ΝΒΑ. Ριμπάουντ για γέλια πραγματικά, 14 εγώ 55 ο αντίπαλος. Μπαίνω με τον ψηλό μέσα, με ταπώνει το 3άρι, μπαίνει ο άσος τους μέσα βάζει άνετα καλάθι απέναντι στον σέντερ μου που είναι από πάνω του με κάθε δυνατό τρόπο. Κλέβω την μπάλα, μπερδεύω μέχρι και τα πόδια μου, κλέβει την μπάλα, με μαγικό τρόπο καταλήγει με τη μια κάτω από το καλάθι μου. Τους πιέζω ασφυκτικά, ω, δια μαγείας στο χαμό μέσα alley oop! Για γέλια και για κλάματα.

Επίσης, δεν μπορώ να κάνω μια ντρίμπλα της προκοπής, που πήγαν τα crossover, που πήγαν οι προσποιήσεις. Κρίμα.

Ήθελα κι εγώ την ΑΙ αναπτυγμένη αλλά όχι να παίζει πουστιές. Κάνω προπονήσεις, σε επίπεδο ALL STAR όλα αυτά, πάλι σαν να μην έγινε τίποτα.

Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να το πουλήσω.

Σε καταλαβενω φιλε μου & εγω παιζω το game πανω απο 6 χρονια και ενω περσυ δεν το ειχε αυτο το θεμα με τις φουστιες του cpu,φετος το ξαναβαλαν και το παιχνιδι με εκανε και εμενα καποια στιγμη να σκεφτω να το πουλησω διοτι σου σπαει τα νευρα καθως χανεις απο ξεκαθαρες μουφες οπως ακριβως τα εχεις αναφερει πιο πανω.Και εγω παιζω Allstar (ενω περσυ επαιζα superstar.Ειμαι γυρω στα 23-17 αλλα με καλη ομαδα (lakers) και δυστηχως για να κερδιζεις στο allstar πρεπει να προσαρμοσεις περισσοτερο το παιχνιδι σου πανω στις φουστιες που κανει το cpu αλλιως δεν κερδιζεις.Αυτο βεβεα "χαλαει" λιγο το gameplay διοτι το cpu κλεβει τραγικα, αλλα δυστηχως ετσι το εφτιαξαν φετος...

Δημοσ.

Σε καταλαβενω φιλε μου & εγω παιζω το game πανω απο 6 χρονια και ενω περσυ δεν το ειχε αυτο το θεμα με τις φουστιες του cpu,φετος το ξαναβαλαν και το παιχνιδι με εκανε και εμενα καποια στιγμη να σκεφτω να το πουλησω διοτι σου σπαει τα νευρα καθως χανεις απο ξεκαθαρες μουφες οπως ακριβως τα εχεις αναφερει πιο πανω.Και εγω παιζω Allstar (ενω περσυ επαιζα superstar.Ειμαι γυρω στα 23-17 αλλα με καλη ομαδα (lakers) και δυστηχως για να κερδιζεις στο allstar πρεπει να προσαρμοσεις περισσοτερο το παιχνιδι σου πανω στις φουστιες που κανει το cpu αλλιως δεν κερδιζεις.Αυτο βεβεα "χαλαει" λιγο το gameplay διοτι το cpu κλεβει τραγικα, αλλα δυστηχως ετσι το εφτιαξαν φετος...

Παιξτε σε PRO ρε παιδια!Ειναι φυσιολογικο οτι για να γινει πιο δυσκολο ενα παιχνιδι μπασκετ πρεπει στα υψηλοτερα επιπεδα να δοθει στην cpu AI ενα boost με τον εναν ή τον αλλο τροπο.Και παλι ομως σου δινεται η ευκαιρια να προσαρμοσεις το παιχνιδι με τα καταλληλα sliders.Θελεις να παιζεις σε All-Star επιπεδο.Ριξε συγκεκριμενα sliders της cpu.Παλι ομως δεν καταλαβαινω αυτο το κολλημα με τα επιπεδα δυσκολιας στο Nba2k.To οτι θα παιξεις σε Pro δεν σημαινει οτι κανεις πιο ευκολο το παιχνιδι.Το φετινο παιζει ιδανικα σε Pro.Δεν ειναι θεμα εγωισμου.

Δημοσ.

Επίσης η διαφορά Pro και All Star δεν είναι τόσο μεγάλη όσο νομίζουν αρκετοί. Μην πιστεύετε δηλαδή ότι επειδή θα βάλετε Pro, θα νικάτε 20 πόντους εκεί που πριν χάνατε με 15 (με τις "κλεψιές" του All Star). Ο αγώνας συνήθως πάει στον πόντο, παίζεται πολύ πιο ελεύθερο και χαλαρό μπάσκετ κι απ' τις δυο μεριές (πραγματικό ΝΒΑ δηλαδή) και δεν είμαστε στην τσίτα σε κάθε φάση, περιμένοντας πότε το ΑΙ θα κάνει τη... φουστιά ή το ξέσπασμα. Ούτε έχουμε τη διαρκή αγωνία να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο τις αδυναμίες του ΑΙ, με το φόβο ότι αν κάνουμε κάτι λάθος ο αντίπαλος θα κάνει σερί 10-0 για πλάκα.

Μετά από αρκετούς αγώνες Association σε επίπεδο Pro (με Clippers) το μόνο κακό που έχω να του προσάψω είναι ότι ξέρω εκ των προτέρων πως δεν πρόκειται να χάσω με διαφορά (αλλά ούτε και να νικήσω άνετα). Ακόμα όμως δεν έχω παίξει με τις top ομάδες, οπότε κρατάω μια πισινή.

Αν θέλετε ντε και σώνει να βάλετε All Star, επ' ουδενί μην παίξετε με default sliders. Τα shooting sliders είναι τόσο ανεβασμένα που θα μαρτυρήσετε, καθώς είναι βέβαιο ότι το ΑΙ πάντα θα έχει το πλεονέκτημα. Βάλτε τα simulation sliders του παιχνιδιού ή κατεβάστε αυτά που κυκλοφορούν στο operation sports ή δοκιμάστε την πρόταση του fearwhatnow (post #184).

Δημοσ.

Παιξτε σε PRO ρε παιδια!Ειναι φυσιολογικο οτι για να γινει πιο δυσκολο ενα παιχνιδι μπασκετ πρεπει στα υψηλοτερα επιπεδα να δοθει στην cpu AI ενα boost με τον εναν ή τον αλλο τροπο.Και παλι ομως σου δινεται η ευκαιρια να προσαρμοσεις το παιχνιδι με τα καταλληλα sliders.Θελεις να παιζεις σε All-Star επιπεδο.Ριξε συγκεκριμενα sliders της cpu.Παλι ομως δεν καταλαβαινω αυτο το κολλημα με τα επιπεδα δυσκολιας στο Nba2k.To οτι θα παιξεις σε Pro δεν σημαινει οτι κανεις πιο ευκολο το παιχνιδι.Το φετινο παιζει ιδανικα σε Pro.Δεν ειναι θεμα εγωισμου.

ναι συμφωνω στα υψηλοτερα επιπεδα να δοθει στην cpu AI ενα boost ,να βγενουν οι παικτες του cpu απο τα screen πχ πιο καλα οκ ,να προσαρμοζει αλλιως γρηγορα την επιθεση οταν τους κλεινεις οκ και αλλα τετοια νορμαλ,οταν ομως πετας μπροστα στον εφνιδιασμο παικτη & ερχεται το cpu απο πισω και σε προλαβενει και στεκεται μπροστα σου στην ρακετα του,οταν βγενεις με 3 παικτες vs 1 του cpu & ειναι σε θεση να σου κοψει ανετα την επιθεση εκτος και παικτικα 2κισιτικα εχεις μαθει πως θα παιξεις για να βαλεις το καλαθι...στο nba αμυντικος να του ερχονται 3 nbaers fastbreakers και να μην τον κανουν χαζο καρφωνοντας του κυριολεκτικα & με alleyoop δεν παιζει.Να εχεις center και να σε παιζει το αντιπαλο 2αρι και να μην μπορεις να τον χωσεις στο καλαθι δεν γινεται (εκτος και το 2αρι σου ειναι ο air mj)& αλλα τετοια...η 2κ ειναι αρκετα καλη ετερεια πιστευω για να κανει τετοια ωστε να φτιαξει ανταγωνιστικο cpu.Πιστευω οτι εχουν ασχοληθει πολυ με αλλα γυρω γυρω legends κλπ,που ειναι πολυ ωραια αλλα δεν εριξαν τοσο βαρος στο AI & την δυσκολια ωστε να ειναι οσο γινεται πιο πολυ "ανθρωπινο" με αποτελεσμα οτι για να ειναι ανταγωνιστικο το cpu το εκαναν να κανει πραγματα που κυριολεκτικα "δεν γινονται" πραγμα που αρκετες φορες ενω το παιχνιδι ειναι παρα πολυ ωραιο στο τελος σου "σπαει τα νευρα".

Οποτε οπως ειπαν λετε παιζουμε σε pro κλπ αλλα νομιζω οτι η 2κ πρεπει να ριξει περισσοτερο προσοχη σαυτο το κομματι...

Δημοσ.

Αυτά που λές teofross δεν γίνονται με την καμία στο Pro. Τέτοια συναντάς απο το All-Star και πάνω. Και πέρσυ στο 2Κ11 τις ίδιες κλεψιές είχαν αυτά τα επίπεδα, δεν καταλαβαίνω γιατί παραπονιέστε ειδικά φέτος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...