nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω το κινητό σκριν μπήκε πέρσι για πρώτη φορά. Μάλλον όμως ακολουθεί τους κανόνες του ΝΒΑ, γιατί αν είναι κινητά σκριν της FIBA αυτά που σφυρίζονται στο παιχνίδι τότε ο Μπατίστ θα έπρεπε να μαζεύει 30 φάουλ σε κάθε αγώνα
teofross Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2011 Μου έχει τύχει στο season mode το bug που το game γίνεται freeze & κολλαει Στο halfttime show και πρέπει να κλείνεις το ps3.Ακομα και αν ξανάπαιξα τον συγκεκριμένο αγώνα που κόλλησε (μέχρι και 2 φορές) πάντα κολλαγε.Οποτε αναγκάστηκα ι έκανα simulate για να προχωρήσω άλλα μου το έκανε άλλες 2 φορές σε επομένους αγώνες και έχω παίξει μόνο 9 αγωνες.Ειδα στα φόρουμ στο νετ ότι συμβαίνει σε πολύ κοσμο,εγκατεστησα και το patch άλλα δεν διορθωνεται.Καποιοι λένε για το 360 για delete cashe που στο ps3 den υπάρχει αλλά και πάλι λένε ότι τους ξανασυμβαινει.Εχει βρει κανείς παιδιά κάποιο fix ή τουλάχιστον τι το προκαλεί ?? Στο περσυνό αν θυμάμαι καλά ήταν αν είχε κάποια σχέση με το blacktop.Πάντως εγώ έχω βάλει μόνο season mode,τίποτα άλλο…
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 καλησπερες! δυο ερωτησεις στα γρηγορα ρε παιδια, παιζοντας ενα απλο παιχνιδι ,(διπλο , δεν εχει σημασια , και στο μονο γινεται) μου πεταει μεσα στην οθονη κατι παπατζιες για τις καμερες (ενα κουτακι που επιλεγεις γρηγορα αλλαγη καμερας) και ενα αλλο με το οποιο κανεις αλλαγες στην ομαδα (παλι γρηγορα απλα πατωντας ΧΔΟ[] κλπ.) και για να βγουν η πρεπει να περιμενεις λιγα δευτερολεπτα η να παρεις ταιμαουτ. γενικα ειναι υπερεκνευριστηκα! ξερει κανεις πως τα απενεργοποιηουμε απο τα settings , η με ποιον συνδιασμο κουμπιων βγαινουν , μπας και τα αποφυγω; γιατι με βλεπω να το σπαω! ευχαριστω εκ των προτερων!
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 (επεξεργασμένο) νταμπολ ποστ. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2011 από kuzko21
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Τα παραπάνω εμφανίζονται αν πατηθεί το d-pad (βλ. "σταυρός") του gamepad. Ή τα αντίστοιχα κουμπιά στο πληκτρολόγιο (αν παίζεις με αυτά). Μάλλον κάποιο κουμπί έχει πρόβλημα και πατιέται διαρκώς ή -το πιθανότερο- κάτι πάει στραβά με το gamepad σου και το παιχνίδι δεν το έχει δει "σωστά". Μήπως παίζεις με gamepad και αντί να χρησιμοποιείς τον αναλογικό μοχλό για κατεύθυνση, προσπαθείς να παίξεις με το σταυρό;
kuzko21 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Παιζω με το κοντρολερ του ps3 χρησιμοποιωντας τους αναλογικοτς μοχλους...στην ουσια δεν ακουμπαω το σταυρο. Θα κοιταξω τι παιζει γενικα, μηπως και εχει κανεναπροβλημα ο σταυρος...ευχαριστω παντως...
nzeppos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2011 Ωχ sorry, ξέχασα ότι εδώ είναι το νήμα για κονσόλες. Άρα παίζεις με controller ps3 σε ps3, σωστά; Σε αυτή την περίπτωση θεωρώ ότι σίγουρα έχει πρόβλημα ο σταυρός.
kuzko21 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2011 εσβησα το πρφιλ μου και τις ρυθμισεις , και το δοκιμασα , λιγο πιο ηρεμα , φανηκε να μην το παρουσιαζει τωρα....θα τσεκαρω και τον δευτερο οταν εχω χρονο. παντως ευχαριστω για το βοηθεια.
m00nlight Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Μια ενημερωση για τον φιλο nzeppos...Επιασαν τα βουντου, διορθωθηκε με update το delay του icon passing. Πλεον η πασα γινεται αμεσως μολις πατησεις το εικονιδιο του παικτη...πανω που ειχα αρχισει ν απελπιζομαι...
nzeppos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2011 Update σε PC πάντως μου φαίνεται δεν έχει βγει ακόμα.
teofross Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Υστερα από 35 12λεπτα full games στο season mode,με sim sliders στο allstar level εχω να παρατηρησω ότι δυστηχως το game εχει πραγματικα φοβερα απαραδεκτα θεματα που μου θυμηζουν παλαιοτερα 2κ .Εξηγουμαι: Περσυ επαιζα ακριβως το ιδιο στυλ με default sim sliders σε allstar και υπηρχαν νηkες – ηττες,δεν εχει σημασια αλλα το θεμα ηταν ότι δεν ενιωθα ότι το παιχνιδι με «κοροιδευει». Φετος είναι ψιλοτραγικα τα πραγματα στο Allstar. Οι cpu players εχουν γινει όπως σε παλαιοτερα 2κ,παικτες μετριοι & όχι stars, να εκτελουν 3ποντα από “downtown” με αμυντικους να πηδανε πανω τους. Οι ψιλοι τους όταν δωσει ο θεος και αστοχησουν οι κοντοι,είναι μαστορες στο επιθετικο ριμπαουντ & 1 παικτης τους παιρνει αερα τα επιθετικα αναμεσα από 4 κυριολεκτικα δικους μας παικτες 1&2 φορες στην ιδια φαση μεχρι να βαλει καλαθι το cpu. Όταν εμποδισουμε σωστα τον επιθετικο και του φυγει η μπαλα από τα χερια και παμε για steal,4 φορες στις 5 ο δικος μας παικτης δεν μπορει για καποιο λογο κουλαμαρας να παρει την μπαλλα την οποια καταφερε να αποσπασει από τα χερια του επιθετικου με αποτελεσμα ο επιθετικος παντα να την ξαναπερνει. Οι cpu παικτες κυριολεκτικα είναι σαν να πινουν coca τρεχουν σαν παλαβα σταυρωτες reverse ότι ναναι και τρυπανε τις αμυνες αερα μα κατι κοντους που πεφτουν σαν παλαβοι στους αμυντικους μας και περνουν φαουλ αερα πατερα μεχρι εκει που δεν περνει ή αλλιως σκοραρουν σκεπαζμενοι από τους ψιλους μας. Κορυφεο ολων…Που να γυριζει ο κοσμος αναποδα όταν παμε να βγουμε fastbreak, το cpu εχει μονιμα καρφωμενο έναν αμυντικο (με καποιο τροπο) στην ρακετα του μεσα να περιμενει και 8 στις 10 φορες κλεβει τις πασες ακομα και όταν είναι 1 με 3 δικους μας. Επισης παικτες δικοι μας όπως ο Kobe Bryant ενώ τους πεταμε την μπαλλα στο fast break ερχεται από πισω τους cpu αμυντικος και προλαβενει με καποιο τροπο (flash Gordon) να μπει λιγο από μπροστα του για να σταματησει το fastbreak. Για αλλους όχι τοσο γρηγορους σαν τον Kobe ας το αφησουμε καλυτερα… Είναι & αλλα παιδια …όπως να δινεις φενομενικη assist όταν σε κλεινουν σε ΑΦΥΛΑΚΤΟ παικτη και να συμπεριφερεται σαν κουλος μανταλακια ώστε να χρονοτριβισει οσο χρειαζεται για να μπορεσει η αμυνα να τον κλεισει,ενώ αντοιστιχα το cpu είναι killer όταν διυσδυει και κλεινεται πεταει τις assist από κλειδαροτρυπα σε παικτες απιθανους που φυσικα εκτελου τριποντα…& αλλα… Τωρα μπορει να βγει καποιος & να πει παιξε σε Pro & όχι allstar αλλα αυτό δεν είναι λογικη ,ειδικα όταν υπαρχει catch up logic όπως στα ηλεκτρονικα games στην δεκαετια του 80 & 90 επειδη δεν μπορουσαν να φτιαξουν ένα σωστο AI.κριμα
fearwhatnow Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 ^^ Παιξε σε pro.Βγαλε το clutch factor,βαλε γυρω στο 25 τα passing lanes, κατεβασε το hustle στο 25, κατεβασε στο 47 το 3pt success, κατεβασε hands γυρω στο 40.Απλα πραγματα.Οι default sim ειναι η βαση για να κανεις αλλαγες.Οσο για τον παικτη της cpu σε fast break δεν βρισκεται παντα εκει και οταν βρισκεται πρεπει να εφαρμοσεις τον αιφνιδιασμο οπως στην πραγματικοτητα: Σταματημα στο υψος των βολων και πασα ειτε αριστερα ειτε δεξια ή αν βγαινεις με 2 παικτες απο τα πλαγια σταματημα και πασα οσο πιο κοντα στον αντιπαλο αμυνομενο.Αυτα ειναι βασικα στο μπασκετ.Θα προσπαθησω αργοτερα να ανεβασω κανα βιντεο να δεις πως ανοιγω και εκτελω τα fastbreaks μου.
nzeppos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Αν δεν θέλεις να αλλάξεις τη δυσκολία, δοκίμασε να πειράξεις τα sliders. Προσωπικά ξεκίνησα με Pro αλλά "ανέβηκα" σε All Star, πειραματιζόμενος με τα sliders του Jesus. Σε γενικές γραμμές παλεύεται το παιχνίδι αλλά μου φαίνεται πως έχει πάλι το περσινό πρόβλημα, ότι αν πάθεις blackout και το ΑΙ πάρει διαφορά πλέον δεν τους πιάνεις με τίποτα.
teofross Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Αν δεν θέλεις να αλλάξεις τη δυσκολία, δοκίμασε να πειράξεις τα sliders. Προσωπικά ξεκίνησα με Pro αλλά "ανέβηκα" σε All Star, πειραματιζόμενος με τα sliders του Jesus. Σε γενικές γραμμές παλεύεται το παιχνίδι αλλά μου φαίνεται πως έχει πάλι το περσινό πρόβλημα, ότι αν πάθεις blackout και το ΑΙ πάρει διαφορά πλέον δεν τους πιάνεις με τίποτα. δεν ξερω πες το και κολλημα αλλα δεν γουσταρω με την καμια να πειραζω τα sliders.Δεν το εκανα απο το 2κ5 που το παιζω διοτι απλα πιστευω οτι γινεται οτι ναναι το game + οτι στην ουσια παιζεις "allstar" αλλα τελικα ειναι κατι αλλο,τελος παντων ειναι αλλη συζητηση ολοκληρη τα sliders.Ειμαι με Lakers 18-15 και προσπαθησα να ακολουθησω καποιες συμβουλες του fearwhatnow + οτι πλεον οταν βγαινω fastbreak εαν δεν ειναι τρομερα καλες οι προυποθεσεις ,δεν το εκδηλωνω (γιατι συχνα παει χαμενο)+ οτι ξανααφηερωσα χρονο practice στα shot releases ΟΛΩΝ των παικτων στο roster μου,διοτι ειδικα το τελευτεο οταν το game κρινεται στην λεπτομερια σου δεινει αυτο το κλικ πανω για την νικη.Βασικα επαιζα και με την καμερα απο το πλαι με zoom στο 5 & το πηγα στο 3 πραγμα που μου εδωσε πολυ μεγαλυτερο view & με βοηθησε αφανταστα.Βεβεα αυτα που εχω αναφερει σε προηγουμενο ποστ δεν ειναι ιδεα μου ,οντως συμβαινουν αλλα με πολη υπομονη καπως παλεβεται...Τωρα για superstar & πανω με default sliders δεν ξερω πως μπορει να πεζεται, αλλα μαλλον δεν εχω σκοπο να το δοκιμασω
Tilemaxx Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2011 Εγώ παίζω σε Pro με default sliders και πραγματικά το παιχνίδι είναι φοβερό. Το ΑΙ είναι τόσο καλό που νομίζεις οτι παίζεις με αληθινό αντίπαλο κάθε φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα