deus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 καλησπερα.ξερεις κανεις γιατι δεν μπορεις να κανεις trade τους legends οπςσ στα προηγουμενα 2Κ???μεγαλη ξενερα-δηλαδη ξεκλειδωνεις τα challenge κ μετα μονο σε exhibition μπορεις να παιξεις ματς????? αυτή την βλακεία την κάνουν συστηματικά ανα 2 χρόνια από την αρχή. υπάρχει τρόπος να το φτιάξεις αυτό αν ξεκινήσεις association με την ομάδα που θέλεις να πάρεις τους παίχτες (πχ rockets 94) μετά μέσα από το associaton κάνεις export την ομάδα και μετά load την ομάδα αφού βγεις από το association και έτσι έχεις την δυνατότητα να τους κάνεις trade χωρίς να χαλάσεις και την αρχική ομάδα. καλύτερα βέβαια να πάρεις ένα έτοιμο roster και να έχει κάνει κάποιος άλλος την δουλειά αν βαριέσαι ήδη o nogster από operationsports.com ετοιμάζει άλλες 10 ομάδες από 93 suns μέχρι 2001 76ers κλπ και ετοιμάζει και ένα all time best οπότε θα τους έχει όλους εκεί.
grehar Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 απο οτι καταλαβα ομως αυτο αφορα αυτος που παιζουν σε pc.εγω που εχω ps3 τι στο καλο να κανω???ειχα την εντυπωση οτι επρεπε να τελειωσω τα challenge.με το που τα ολοκληρωσα κ δεν μπορουσα παλι ξενερωσα παντελως με το παιχνιδι.επερνα μια μια καθε ομαδα ξεχωριστα κ σε οποια θεση ειχα αδυναμια προσθετα κ εναν legend οποτε το πρωταθλημα γινοταν τουμπανο
deus Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2011 απο οτι καταλαβα ομως αυτο αφορα αυτος που παιζουν σε pc.εγω που εχω ps3 τι στο καλο να κανω???ειχα την εντυπωση οτι επρεπε να τελειωσω τα challenge.με το που τα ολοκληρωσα κ δεν μπορουσα παλι ξενερωσα παντελως με το παιχνιδι.επερνα μια μια καθε ομαδα ξεχωριστα κ σε οποια θεση ειχα αδυναμια προσθετα κ εναν legend οποτε το πρωταθλημα γινοταν τουμπανο όχι δουλεύει παντού λογικά δείτε εδώ http://www.operationsports.com/forums/nba-2k/513968-you-can-assign-legends-current-teams-huge-find-gmcrb28.html
teofross Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πως σας φαίνεται το παιχνιδάκι? Εγώ έπαιξα 3 ολόκληρα ματσάκια στο season mode με 12 λεπτά σε allstar level με sim default sliders. Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό βασισμένο πάνω στο επιτυχημένο περσινο,με νέα και περισσότερα animations ανάλογα με την κάθε φαση.Εχασα & στα 3 παιχνίδια (ενώ στο 2κ11 κέρδιζα στο allstar) με μικρή διαφορά πάντα ίσως περισσότερο διότι πιο πολύ έψαχνα να βρω τα καινούργια πράγματα του παιχνιδιού + ότι έπαιζα με τα default συστήματα που προσπαθούσα να δω πως βγαίνουν ενώ στο 11 είχα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μου επιλεγέντας plays που συνήθως ήταν σίγουρα πολύ καλά σουτ που αύξαναν πιθανότητες για μέσα. Γενικά πολύ ωραίο μου φάνηκε- με τα αλλά modes δεν πρόλαβα να ασχοληθω.Το μόνο που έχω την εντύπωση ότι μου την έδωσε λίγο είναι κάπως η αρκετά μεγαλύτερη ευστοχία σε σουτ του cpu σε σχέση με πέρσι & τα κάπως πολλά επιθετικά rebound που επαιρναν,παντα με τα default sliders.Ο σχολιασμός νομίζω ότι είναι λες και ακούς real game και όχι παιχνίδι κονσόλας.
fearwhatnow Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2011 Πως σας φαίνεται το παιχνιδάκι? Εγώ έπαιξα 3 ολόκληρα ματσάκια στο season mode με 12 λεπτά σε allstar level με sim default sliders. Γενικά το παιχνίδι είναι πολύ καλό βασισμένο πάνω στο επιτυχημένο περσινο,με νέα και περισσότερα animations ανάλογα με την κάθε φαση.Εχασα & στα 3 παιχνίδια (ενώ στο 2κ11 κέρδιζα στο allstar) με μικρή διαφορά πάντα ίσως περισσότερο διότι πιο πολύ έψαχνα να βρω τα καινούργια πράγματα του παιχνιδιού + ότι έπαιζα με τα default συστήματα που προσπαθούσα να δω πως βγαίνουν ενώ στο 11 είχα φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μου επιλεγέντας plays που συνήθως ήταν σίγουρα πολύ καλά σουτ που αύξαναν πιθανότητες για μέσα. Γενικά πολύ ωραίο μου φάνηκε- με τα αλλά modes δεν πρόλαβα να ασχοληθω.Το μόνο που έχω την εντύπωση ότι μου την έδωσε λίγο είναι κάπως η αρκετά μεγαλύτερη ευστοχία σε σουτ του cpu σε σχέση με πέρσι & τα κάπως πολλά επιθετικά rebound που επαιρναν,παντα με τα default sliders.Ο σχολιασμός νομίζω ότι είναι λες και ακούς real game και όχι παιχνίδι κονσόλας. Κατεβασε τα sliders για τα σουτ στο 47. Τα επιθετικα rebounds ηταν το μεγαλο προβλημα περυσι.Ουσιαστικα ανυπαρκτα.Σε καθε αγωνα θα πρεπει να ειναι γυρω στα 10 για καθε ομαδα.Αυτο ειναι το ρεαλιστικο νουμερο.
kdiamant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Καλημέρα. Όσοι έχετε παίξει το νέο NBA 2K12 παρατηρήσατε καμία βελτίωση στην πάσα όταν γίνεται με το joystick? Γιατί τουλάχιστον στο περσινό πολλές φορές έκανε πάσα όπου ήθελε. Ηταν απελπισία και δεν μπρείς πάντα να κάνεις πάσα με το icon pass γιατί δε βολεύει. Γενικά ουσιαστικές διαφορές σε σχέση με το περσινό τη έχει. Μιλάω για gameplay. Ευχαριστώ!
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Φέτος θεωρώ πως η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη όσον αφορά στις πάσες με απλή κατεύθυνση. Οι μισές πραγματικά πάνε αλλού γι' αλλού, με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει πχ. ελεύθερος παίχτης στη γωνία και να μην μπορείς να του δώσεις με τη μία. Σε παρόμοιες περιπτώσεις έχω δει αρκετές πάσες μου να καταλήγουν στην... εντελώς αντίθετη μεριά από την επιθυμητή (χωρίς πλάκα, μιλάμε για σφάλμα 180 μοιρών)... Το pass icon (το οποιο χρησιμοποιώ με κλειστά μάτια εδώ και χρόνια) δεν βολεύει σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί είναι πολύ αργό. Θα έλεγα ίσως και πιο αργό από πέρσι. Πχ. συχνά μετά από rebound θέλω να δώσω γρήγορη πάσα στον PG μέσω icon και ο ψηλός κάθεται και το σκέφτεται κανα δευτερόλεπτο αφού έχω πατήσει το κουμπί (συνεπώς χάνεται η ευκαιρία αιφνιδιασμού). Η λύση σε όλα αυτά είναι το direct passing με το δεξί στικ. Πατάς το pass icon (RB/R1) και στη συνέχεια το δεξί αναλογικό μοχλό στην κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις. Η διαδικασία είναι λίγο πιο αργή από την απλή πάσα αλλά έχει μεγαλύτερη ακρίβεια.
kdiamant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Φέτος θεωρώ πως η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη όσον αφορά στις πάσες με απλή κατεύθυνση. Οι μισές πραγματικά πάνε αλλού γι' αλλού, με αποτέλεσμα πολλές φορές να υπάρχει πχ. ελεύθερος παίχτης στη γωνία και να μην μπορείς να του δώσεις με τη μία. Σε παρόμοιες περιπτώσεις έχω δει αρκετές πάσες μου να καταλήγουν στην... εντελώς αντίθετη μεριά από την επιθυμητή (χωρίς πλάκα, μιλάμε για σφάλμα 180 μοιρών)... Το pass icon (το οποιο χρησιμοποιώ με κλειστά μάτια εδώ και χρόνια) δεν βολεύει σε αυτές τις περιπτώσεις γιατί είναι πολύ αργό. Θα έλεγα ίσως και πιο αργό από πέρσι. Πχ. συχνά μετά από rebound θέλω να δώσω γρήγορη πάσα στον PG μέσω icon και ο ψηλός κάθεται και το σκέφτεται κανα δευτερόλεπτο αφού έχω πατήσει το κουμπί (συνεπώς χάνεται η ευκαιρία αιφνιδιασμού). Η λύση σε όλα αυτά είναι το direct passing με το δεξί στικ. Πατάς το pass icon (RB/R1) και στη συνέχεια το δεξί αναλογικό μοχλό στην κατεύθυνση που θέλεις να δώσεις. Η διαδικασία είναι λίγο πιο αργή από την απλή πάσα αλλά έχει μεγαλύτερη ακρίβεια. Μάλιστα...Είναι κρίμα στο καλύτερο μπάσκετ για εμένα εδώ και χρόνια να μην φτιάχνουν αυτό το πράγμα. Anyway θα δοκιμάσω το direct pass που προτείνεις. Όσον αφορά τις διαφορές σε σχέση με το περσινό? Ουσιαστικές διαφορές. Thanks για την βοήθεια.
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Νομίζω ο καλύτερος τρόπος να δεις τις διαφορές είναι να παίξεις το ίδιο το 2k. Συνοπτικά θα έλεγα πως έχει βελτιωθεί ΠΑΡΑ πολύ το παιχνίδι με πλάτη και το ΑΙ στα συστήματα, χωρίς φυσικά αυτές να είναι οι μοναδικές αλλαγές. Σχετικά με το τελευταίο, είδα χθες κάτι που με εντυπωσίασε. Κάλεσα ένα σύστημα με σκριν στην κορυφή και ο ψηλός ανέβηκε για να πάρει θέση. Επειδή όμως ήμουν λίγο πιο μακρυά από όσο έπρεπε, ο screener έκανε από μόνος του ένα πλάγιο βήμα για να με βοηθήσει. Όταν το είδα κουφάθηκα.
kdiamant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Κάτι ακόμα πολύ σημαντικό θεωρώ. Επειδή με την παρέα μου παίζουμε 3λεπτη τη κάθε περίοδο φαντάζομαι και οι περισσότεροι υπάρχει ρύθμιση που να μπορείς να επιλέξεις στα πόσα foul ο κάθε παίχτης να βγαίνει? Στο 2Κ11 δεν είχα βρεί κάτι και είναι πολύ σπαστικό.
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Μάλλον το ανάποδο. Στο 2k11 (όπως και σε όλα τα προηγούμενα 2k) υπήρχε η δυνατότητα να επιλέξεις στα πόσα φάουλ βγαίνεις. Η ρύθμιση ήταν το "Foul Out". Το default ήταν το "On" (δηλαδή τα 6) αλλά μπορούσες να το αλλάξεις. Εγώ παραδοσιακά έβαζα 4 για τις οκτάλεπτες περιόδους που έπαιζα. Στο 2k12 δεν φαίνεται να υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Το Foul Out έχει μόνο On/Off.
kdiamant Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Να χαρώ τώρα? Δεν μπορώ να καταλάβω αυτές τις κουφές αλλαγές. Δεν το είχα ψάξει φαίνεται αρκετά. Κρίμα. Ελπίζω με update να το διορθώσουν.
nzeppos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Για τα φάουλ πολύ δύσκολο το κόβω, γιατί δεν είναι bug αλλά feature. Ποτέ δεν ξέρεις όμως. Θα δούμε σε κανα... 6μηνο που θα βγάλουν το παραδοσιακό patch. Εμένα μου αρκεί να διορθώσουν τις πάσες (που πραγματικά πάνε αλλού γι' αλλού) και το εντελώς απαράδεκτο simulation του MyPlayer όταν κάθεσαι στον πάγκο (που το σκορ φεύγει στα ύψη).
petritis31 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 φετος με τους τραυματιες τη γινετε μπορεις να τους κανεις trade?οπως υπαρχει τροπος να βγαλεις τους τραυματισμους που εχει το παιχνηδι απο παιχτες(δεν ενοω στη διαρκεια του ματσ)αλλα σε παιχτες που ειναι τραυματιες?
Tilemaxx Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2011 Σχετικά με το τελευταίο, είδα χθες κάτι που με εντυπωσίασε. Κάλεσα ένα σύστημα με σκριν στην κορυφή και ο ψηλός ανέβηκε για να πάρει θέση. Επειδή όμως ήμουν λίγο πιο μακρυά από όσο έπρεπε, ο screener έκανε από μόνος του ένα πλάγιο βήμα για να με βοηθήσει. Όταν το είδα κουφάθηκα. Αυτό μου έτυχε και εμένα, μάλιστα σε μια φάση του σφύριξαν κινητό σκρίν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα