Προς το περιεχόμενο

Nba 2K12

teofross

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 103
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ρε παιδιά σίγουρα βγαίνει σήμερα εδώ Ελλάδα; Κάτι άκουσα για Παρασκευή.

Στο Πλαίσιο λέει ότι αναμένεται...

Δημοσ.

Όντως το my player είναι απίστευτο. Δε θα πω για τα άπειρα καλά, αλλά μόνο για 2 πράγματα που με ανησυχούν: 1) Ο παίχτης όπως είχαν πει ξεκινάει με σχετικά ψηλό rating (κάπου 61) και όχι στα 40s όπως άλλες χρονιές. Ελπίζω να μην γίνει superman στα μέσα της σεζόν και να καταντήσει βαρετό το mode. 2) Υπάρχει bug με το χρόνο του παιχνιδιού, κάτι το οποίο μπερδεύει τα stats. Βάζεις ας πούμε το παιχνίδι να διαρκεί 5mins/quarter αλλά όσο είσαι στον πάγκο το σκορ μετράει σα να παίζεις 12λεπτο. Πολύ μικρό το κακό βέβαια, αλλά για να έχουμε να λέμε.

Η διαδικασία από το Rookie Showcase και τις pre-draft συνεντεύξεις μέχρι την επιλογή σου είναι φανταστική! Κι εκτός του my player, είναι πρώτη φορά που είναι τόσο smooth στο animation γενικά. Αν έχουν φτιάξει και οι servers για online, τότε μιλάμε για τελειότητα.

ΥΓ. Btw, τι γίνεται; Ἐχουν αντιστραφεί οι ρόλοι στα μαγαζιά; Τόσα χρόνια τα παιχνίδια κυκλοφορούσαν 2-3 μέρες νωρίτερα στα γειτονικά μικρομάγαζα και τη release date στα μεγάλα. Φέτος έγινε το αντίθετο. Δεν έβρισκα πουθενά 2K και FIFA, αλλά στο πλαίσιο τα έβγαλαν δύο μέρες πριν!

Δημοσ.

Όντως το my player είναι απίστευτο. Δε θα πω για τα άπειρα καλά, αλλά μόνο για 2 πράγματα που με ανησυχούν: 1) Ο παίχτης όπως είχαν πει ξεκινάει με σχετικά ψηλό rating (κάπου 61) και όχι στα 40s όπως άλλες χρονιές. Ελπίζω να μην γίνει superman στα μέσα της σεζόν και να καταντήσει βαρετό το mode. 2) Υπάρχει bug με το χρόνο του παιχνιδιού, κάτι το οποίο μπερδεύει τα stats. Βάζεις ας πούμε το παιχνίδι να διαρκεί 5mins/quarter αλλά όσο είσαι στον πάγκο το σκορ μετράει σα να παίζεις 12λεπτο. Πολύ μικρό το κακό βέβαια, αλλά για να έχουμε να λέμε

Μόλις τέλειωσα το showcase με 1/10 σουτ, αλλά 6 ριμπάουντ και γενικά καλή άμυνα.

Ο παίκτης ναι μεν ξεκινάει με υψηλό rating, αλλά φέτος έχω την εντύπωση ότι το ανέβασμα των skills θα είναι πολύ πιο χρονοβόρο (θα χρειάζονται περισσότερους πόντους και μάλλον θα είναι και πιο πολλά, δεν τα έχω δει ακόμα). Επίσης το Α+ θα είναι δυσκολότερο.

Αλλά ακόμα και πέρσι που ξεκινάγαμε με 40, μπορούσαμε να "τουμπανιάσουμε" μέσα σε λιγότερο από 3 σεζόν. Τον δικό μου τον είχα πάει σχεδόν rating 90, χωρίς καν να πάρω πρωταθλήματα και τέτοια. Έτσι και έπαιζα 4-5 σεζόν θα είχα τελικιάσει τα πάντα.

Το άλλο bug που είπες, το είχα δει και πέρσι (αν κατάλαβα καλά). Έβγαινα πχ. στο ημίχρονο του All star game με το σκορ στο 35-30, στο δεύτερο δεν έπαιζα καθόλου και ο αγώνας έληγε... 110-105. Ευτυχώς όμως το είχα δει μόλις 2-3 φορές σε 3 σεζόν.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, αλλά αυτό το "They're playing baaaaaaaaaaaaskeeetbaaaaaaall...we love that ba - sket - baaaall" είναι το jinglάκι της χρονιάς... :-D B) :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Ωωωωωωωωωωωωχ, το είδα το bug και μάλιστα μόλις στον πρώτο μου αγώνα MyPlayer. Βγήκα στο τέλος της πρώτης -εξάλεπτης- περιόδου με το σκορ στο 20-16 και το ημίχρονο τέλειωσε με 64-58!! (εννοείται στη δεύτερη περίοδο δεν με έβαλε καθόλου).

Οι υπόλοιποι αγώνες βλέπω ότι πάνε σε φυσιολογικά σκορ (για 6λεπτα), στους 50-60 πόντους.

Ωραία αρχίσαμε. Δεν πειράζει, θα βγει patch στα τέλη Φλεβάρη...

edit: έγινε και στην τέταρτη περίοδο, το σκορ πήγε 118-114... :mad:

edit: στο επόμενο παιχνίδι δεν είχαμε τέτοια αίσχη αλλά και πάλι πήγε 88-72, όταν τα περισσότερα simulated παιχνίδια του ΑΙ ζήτημα να πάνε στα 50. Χμμμ... μου φαίνεται θα πιάσω το Greatest Legends μέχρι να ξεκαθαριστεί τι στο καλό γίνεται με το MyPlayer.

Δημοσ.

Ωωωωωωωωωωωωχ, το είδα το bug και μάλιστα μόλις στον πρώτο μου αγώνα MyPlayer. Βγήκα στο τέλος της πρώτης -εξάλεπτης- περιόδου με το σκορ στο 20-16 και το ημίχρονο τέλειωσε με 64-58!! (εννοείται στη δεύτερη περίοδο δεν με έβαλε καθόλου).

Οι υπόλοιποι αγώνες βλέπω ότι πάνε σε φυσιολογικά σκορ (για 6λεπτα), στους 50-60 πόντους.

Ωραία αρχίσαμε. Δεν πειράζει, θα βγει patch στα τέλη Φλεβάρη...

edit: έγινε και στην τέταρτη περίοδο, το σκορ πήγε 118-114... :mad:

edit: στο επόμενο παιχνίδι δεν είχαμε τέτοια αίσχη αλλά και πάλι πήγε 88-72, όταν τα περισσότερα simulated παιχνίδια του ΑΙ ζήτημα να πάνε στα 50. Χμμμ... μου φαίνεται θα πιάσω το Greatest Legends μέχρι να ξεκαθαριστεί τι στο καλό γίνεται με το MyPlayer.

Πιστεύω θα διορθωθεί με το πρώτο update, ακούγεται αρκετά απλό...Αλήθεια με τα συστήματα τι γίνεται; Μέχρι στιγμής παίζουμε μπάσκετ αλάνας στο My Player! :mrgreen: Και πέρσι υπήρχε κάτι ανάλογο και το διόρθωσαν με update...

Δημοσ.

Υπάρχουν συστήματα, αλλά πρέπει να ενεργοποιηθούν από τα σχετικά options. Εξ' ορισμού είναι κλειστά. Είναι η επιλογή "Run plays" και προφανώς καλό θα είναι να ενεργοποιήσεις και το PlayVision για να βλέπεις τα βελάκια στο παρκέ.

Δεν είναι άσχημα, αλλά τουλάχιστον σε μια περίπτωση είδα το κλασικό παλιό πρόβλημα, με τον PG να τριπλάρει επί 15" περιμένοντας να πάω στη θέση μου για να αρχίσει το σύστημα και επειδή δεν πήγα, σούταρε από τα 9 μέτρα στη λήξη των 24". Το είδα μόνο μια φορά όμως, δεν κατάφερα να το αναπαράξω.

Το update το περιμένουμε λίγο πριν το Πάσχα φαντάζομαι. Έχει παράδοση η 2k sports σ' αυτά.

Δημοσ.

Δεν θελω με τιποτα να βγει patch διοτι κλασικα θα πειραξουν το gameplay ειδικα στην αμυνα καθως βλεπω οτι αρκετα βλαμμενα διαμαρτυρονται στο φορουμ της 2k.

Δημοσ.

LOL, σωστό αυτό. Πάντα όταν βγάζουν patch, δεν φτιάχνουν μόνο τα bugs αλλά σκαλίζουν και το gameplay (πολλές φορές προς το χειρότερο, όπως πέρσι).

Δημοσ.

καλησπερα.ξερεις κανεις γιατι δεν μπορεις να κανεις trade τους legends οπςσ στα προηγουμενα 2Κ???μεγαλη ξενερα-δηλαδη ξεκλειδωνεις τα challenge κ μετα μονο σε exhibition μπορεις να παιξεις ματς?????

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...