Προς το περιεχόμενο

Αναβάθμιση Κάρτας Γραφικών

Αεκαρα 21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν ξερω αν αυτο που λεει ο Dbzakias2 ισχυει 100%.Σιγουρα οι MSI εχουν πολυ καλη ψυξη και ειναι καλες καρτες γενικα, αλλα δεν ξερω ποσο μεγαλες διαφορες εχουν με τις windforce στις θερμοκρασιες.

Στις ταχυτητες η gigabyte παλι φαινεται να ειναι καλυτερη λογω του OC.Εγω εχω την gigabyte gtx560 Ti OC(που εχει επισης την τεχνολογια windforce) και δεν εχω απολυτως κανενα προβλημα με τις θερμοκρασιες.

Και μην συγκρινεις την 260 με την 570 γιατι και εντελως διαφορετικη τεχνολογια ειναι και δεν εχει το συστημα windforce η 260.

Απο την αλλη η EVGA δεν ξερω τι λεει σαν καρτα, αν και σαν εταιρια εχει καλο ονομα.

Παντως για αυτο που ρωτησες σχετικα με τις συχνοτητες, υπαρχει το Afternburner της MSI που μπορεις να ρυθμισεις τις συχνοτητες της GPU αν νομιζεις οτι κατι δεν παει καλα.

• Απαντ. 46
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα!

Θέλω να κάνω μια αναβάθμιση στον υπολογιστή μου με μια κάρτα γραφικών

...

Δεν είμαι "gamer" , καθώς από games παίζω μόνο League of legends , και αυτό όποτε έχω χρόνο..

Λοιπόν έχω βρει αυτές:

1η επιλογή http://www.e-shop.gr...l?id=PER.519291

2η επιλογή http://www.e-shop.gr...l?id=PER.513538

3η επιλογή http://www.e-shop.gr...l?id=PER.510750

Ποια πιστεύετε αξίζει περισσότερο για τα λεφτά της;

Θα μπορώ να τρέξω το League of Legends χωρίς προβλήματα; (περίπου frames per sec?-fps)

Ευχαριστώ προκαταβολικά!!

Ανάμεσα σε αυτές τις 3 επιλογές η 5570 είναι έτη φωτός καλύτερη σε σχέση με τις άλλες 2...

Δημοσ.

Εν το μεταξύ,η 570 για 3d games,θα με καλύψει ή θα είναι πιο safe η 580?

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814125364

Αν το σκέφτεσαι για 580 δες καλύτερα για 2x 560 ti εφόσον η μητρική σου υποστηρίζει SLI. Για 1920x1080 είναι ότι πρέπει. Αλλιώς και η 570 μια χαρά , πολυ δυνατή.

Δημοσ.

Αν το σκέφτεσαι για 580 δες καλύτερα για 2x 560 ti εφόσον η μητρική σου υποστηρίζει SLI. Για 1920x1080 είναι ότι πρέπει. Αλλιώς και η 570 μια χαρά , πολυ δυνατή.

H μητρική μου το υποστηρίζει,αλλα το τροφοδοτικό δε ξέρω τι θα μου απαντήσει,αν του κοτσάρω 2x560? :devil:

Εξάλλου,αν με ικανοποιεί η 570,δε χρειάζεται να κοιτάξω,για πιο δυνατές λύσεις!Γι'αυτο ρωτάω!;)

Δημοσ.

Χμμμ. Λογικά θα είσαι εντάξει με το Enermax 625W , αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. 2*560 καταναλώνουν λίγο πάνω από μια 580. Θα σου έλεγα 700W για σιγουριά. Αν και το τροφοδοτικό σου είναι καλό. Δε ξέρω ειλικρινά :-D

Το αν σου φτάνει η 570 , εξαρτάται από τι απαιτήσεις έχεις, έχεις κανα παιχνίδι κατα νου?

Γενικότερα

Αν θες να παίζεις τα τελευταία games και τα προσεχώς σε υψηλά settings σε είσαι οκ με την 570.

Αν πάλι τα θες στο full και να είσαι και περισσότερο καλυμένος μελλοντικά τότε πας για SLI που σου πα

Δημοσ.

Χμμμ. Λογικά θα είσαι εντάξει με το Enermax 625W , αλλά δε βάζω και το χέρι μου στη φωτιά. 2*560 καταναλώνουν λίγο πάνω από μια 580. Θα σου έλεγα 700W για σιγουριά. Αν και το τροφοδοτικό σου είναι καλό. Δε ξέρω ειλικρινά :-D

Το αν σου φτάνει η 570 , εξαρτάται από τι απαιτήσεις έχεις, έχεις κανα παιχνίδι κατα νου?

Γενικότερα

Αν θες να παίζεις τα τελευταία games και τα προσεχώς σε υψηλά settings σε είσαι οκ με την 570.

Αν πάλι τα θες στο full και να είσαι και περισσότερο καλυμένος μελλοντικά τότε πας για SLI που σου πα

Το 3d gaming,με ανησυχεί, γιατί δεν έχω κάποια εμπειρία για να κρίνω,τι παίζει!

Για τα υπόλοιπα δεν ανησυχώ καθόλου, ξέρω ότι η 570 είναι υπεραρκετή, τουλάχιστον για τις δικές μου απαιτήσεις!

Τροφοδοτικό,δε θέλω να αλλάξω,προς το παρόν!

Δημοσ.

To 3d κόβει το framerate στο μισό απ'όσο ξέρω έτσι? Διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν έχω εμπειρία σ'αυτό. ΑΝ είναι όντως έτσι χρειάζεται η κάρτα να δουλεύει διπλά. Τότε πολύ πιθανόν να μη σου φτάνει η 570.

Για 1080p ανάλυση μιλάμε?

Δημοσ.

To 3d κόβει το framerate στο μισό απ'όσο ξέρω έτσι? Διορθώστε με αν κάνω λάθος, δεν έχω εμπειρία σ'αυτό. ΑΝ είναι όντως έτσι χρειάζεται η κάρτα να δουλεύει διπλά. Τότε πολύ πιθανόν να μη σου φτάνει η 570.

Για 1080p ανάλυση μιλάμε?

Φυσικά εξαρτάται κ από τα παιχνίδια,που θα παίζω σε 3D!

Οποταν θα πρέπει να ψάξω, λίγο το θέμα περισσότερο!Αν και δε με βλέπω,για sli! Προτιμώ να ρίξω λίγο τις απαιτήσεις μου ή να πάω σε 580!

Ίδωμεν! B)

Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη από τον topic starter αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.

Έχω μια 5770 η οποία είναι υπερ-αρκετή όμως επειδή απέκτησα και μια οθόνη 3d lg έχω θέμα καθώς η 5770 δεν έχει hdmi 1.4. Θέλω λοιπόν μια κάρτα ισάξια τουλάχιστον σε επιδόσεις. Δίνω γύρω στα 160 - 180 ευρώ. Τι λέτε;

Δημοσ.

καλησπερα!!

βρήκα σήμερα αυτή:

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0595980&catid=020300

έχει gt520 με 2 gb..

γιατί είναι στην ίδια τιμή με την PNY 1 GB?

Οι τιμές καθορίζονται, σύμφωνα με τις εταιρείες που το φτιάχνουν και το κατάστημα που τις πουλάει,οποταν δεν είναι κάτι το περίεργο!

Εξάλλου τα 2gb για την gt520 είναι υπερβολικά κ δε τα χρειάζεται!

Ζητώ συγγνώμη από τον topic starter αλλά για να μην ανοίγω νέο θέμα ήθελα να ρωτήσω τα εξής.

Έχω μια 5770 η οποία είναι υπερ-αρκετή όμως επειδή απέκτησα και μια οθόνη 3d lg έχω θέμα καθώς η 5770 δεν έχει hdmi 1.4. Θέλω λοιπόν μια κάρτα ισάξια τουλάχιστον σε επιδόσεις. Δίνω γύρω στα 160 - 180 ευρώ. Τι λέτε;

Δλδ δε μπορείς να έχεις 3d απεικόνιση, χωρίς το 1.4?

Δημοσ.

Αν και δεν νομιζω να εχεις προβλημα με το 3d και την 5570, δες εδω και θα σε υπερκαλυπτει με τεραστιες διαφορες σε δυναμη, το υπολοιπο συστημα απο τι αποτελειτε (επεξεργαστη μνημη, τροφοδοτικο κλπ)?

Δημοσ.

i7 920 επεξεργαστής, 6gb μνήμη και 550W corsair τροφοδοτικό. Δεν βλέπω να έχεις παραθέσει κάποιο link εκτός αν εννοείς την κάρτα της υπογραφής σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...