Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Klaneimain με περικεφαλαία που λένε..
DimAslan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Πάντως εμένα γραφείο που να μπορείς να συζητήσεις για σινεμά και να υπάρχουν κορίτσια που να βλέπουν τα anime που βλέπω (αν και δεν είδα πουθενά το Naruto) μου φαίνεται όνειρο... Ερχόμουν και τώρα να κάνω αίτηση... Ειδικά κάτι ώρες που ψήνεσαι στον ήλιο έξω... όαση το γραφείο... Σόρι για το offtopic...
michael92 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Το δικό μου όνειρο τουλάχιστον, είναι να φοράω κλασσάτα ρούχα, να έχω κάμπριο, να ζω ολομόναχη σε διαμέρισμα, να μην έχω μ__κα πάνω απ'το κεφάλι μου στη δουλειά, και να βγάζω λεφτά που δε μπορεί να βγάλει το δημοσιάκι.. όχι επειδή είμαι φιλοχρήματη, έτσι.. για να του τα τρίβω στη μούρη στα 22 μου (του αδερφού μου του λιμενικού για παράδειγμα ). Η ζωή θέλει τρόπο θύματα. Ζούμε σε κρίση μην το ξεχνάς αυτό
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ζούμε σε κρίση μην το ξεχνάς αυτό Αυτά για τα κλαψόμ**να τύπε, όχι σε τα μας. Εγώ θα φέρω το Μαλιμπού στο Αιγάλεω, και ας μένουν και πακιστάνια και η μιζέρια η ίδια δίπλα δε με ενδιαφέρει. (αν και δεν είδα πουθενά το Naruto) Αυτά που κατέληξαν σε απίστευτες απογοητεύσεις, και ο στόχος ήταν περισσότερες διαφημίσεις για τα παιδάκια, δεν συνηθίζω να τα αναφέρω τιμητικά.
DimAslan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Απογοητεύσεις μας έχει δώσει κι η θρησκεία (Star Wars) αλλά δεν παύει να είναι η θρησκεία... Εγώ το σκέφτομαι απλά ως ένα λάθος τρόπο να ειπωθεί μια πολύ καλή ιστορία. Ergo Proxy, btw? Ώπα τώρα το είδα ότι το έχεις γράψει... Serial Experiments Lain?
JohnSuperb200 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος είπε αυτήν την ατάκα πρώτος; Ο Buzz Lightyear ή ο Flick; Εγώ ήξερα τον Buzz, και έβαλα στοίχημα και βρέθηκε το που το λέει και το π@π@ρ1 ο Flick τελικά. Που ακούστηκε πρώτο στην πραγματικότητα; Στο Toy Story ή στο Bug's Life? Ποιος ποταπός αντέγραψε ποιον; Στο Toy Story εαν δεν κανω λάθος.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Απογοητεύσεις μας έχει δώσει κι η θρησκεία (Star Wars) αλλά δεν παύει να είναι η θρησκεία... Εγώ το σκέφτομαι απλά ως ένα λάθος τρόπο να ειπωθεί μια πολύ καλή ιστορία. Ergo Proxy, btw? Ώπα τώρα το είδα ότι το έχεις γράψει... Serial Experiments Lain? Όχι ρε φίλε, δεν συμφωνώ. Όποιος σε πουλάει, δεν τον τιμάς. Κάποτε ήταν θρησκεία και ο Παναθηναϊκός, τώρα (φυσικά μαζί με όλο το Ελληνικό ποδόσφαιρο) είναι ένα σκουπίδι που δεν αξίζει ούτε τη προσοχή ούτε το χρόνο μου. Αυτές οι θρησκείες, στις μαζόχες.
DimAslan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Για το ποδόσφαιρο δεν λέω, έχεις δίκιο... Δεν ασχολούμαι εξάλλου... Για τη θρησκεία, απλά πιστεύω ότι είναι δική μας... κι όχι του Lucas... Για να μη χαλιέμαι δηλαδής... Καθόμουν θυμάμαι εν καιρώ Dark Forces και κατέβαζα με το μόντεμ στα 14.400 έξτρα πίστες... αυτές ήταν εποχές... αχ... Anyways, κι εγώ νομίζω ότι η φράση ειπώθηκε πρώτα από τον Buzz...
kk1991 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ασχετο ξερει κανεις ποιος κανει τη φωνη του buzz?
Kasrith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 ασχετο ξερει κανεις ποιος κανει τη φωνη του buzz? Buz
Kasrith Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Α δεν ξέρω, δεν το έχω δει στα ελληνικά
marantonis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Α δεν ξέρω, δεν το έχω δει στα ελληνικά Ανθέλληνα :devil: http://www.youtube.com/watch?v=5ZMnpA9Gztc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.