scullyist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το ελληνικό όνειρο παίζει να είναι να παίρνεις το τόσο και να το αναγαγεις σε ΤΟΣΟ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το δικό μου όνειρο τουλάχιστον, είναι να φοράω κλασσάτα ρούχα, να έχω κάμπριο, να ζω ολομόναχη σε διαμέρισμα, να μην έχω μ__κα πάνω απ'το κεφάλι μου στη δουλειά, και να βγάζω λεφτά που δε μπορεί να βγάλει το δημοσιάκι.. όχι επειδή είμαι φιλοχρήματη, έτσι.. για να του τα τρίβω στη μούρη στα 22 μου (του αδερφού μου του λιμενικού για παράδειγμα ). Η ζωή θέλει τρόπο θύματα.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όλα αυτά μπορεί να τα αποκτήσει κάποια σε γραφείο με κόκκινο φωτάκι απ' έξω. Χωρίς να την αμφισβητούν.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Όλα αυτά μπορεί να τα αποκτήσει κάποια σε γραφείο με κόκκινο φωτάκι απ' έξω. Χωρίς να την αμφισβητούν. Μόνο τα λεφτά. Ο νταβάς πρέπει να είναι απ'τα χειρότερα αφεντικά.. Και μη σπάζεσαι. Όταν μεγάλωνες σου έλεγε η μαμά πως η ζωή είναι δίκαιη ε;
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Τα πάντα. Η τσατσά δεν είναι μαλάκας πάνω απ' το κεφάλι ρε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 You get the point man.. πρωί πρωί να πούμε..
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ε κι εγώ σε γραφείο είμαι, κάπως πρέπει να περάσει η ώρα.
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Koritsi_Gia_PC μην ασχολεισαι μαζι του.εχει ηδη φαει report.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Koritsi_Gia_PC μην ασχολεισαι μαζι του.εχει ηδη φαει report.
yannis27gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρομαι που βοήθησα να παρεκλίνει η συζήτηση σε άλλα, σαφώς πιο ενδιαφέροντα, μονοπάτια
Sellers Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Χαίρομαι που βοήθησα να παρεκλίνει η συζήτηση σε άλλα, σαφώς πιο ενδιαφέροντα, μονοπάτια Μπλα-Μπλα μου το κανες το section.
klainmaingr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Koritsi_Gia_PC μην ασχολεισαι μαζι του.εχει ηδη φαει report.
yannis27gr Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 @Sellers: Ναι, εμένα περίμεναν οι άλλοι οι αγαθιάρηδες Υ.Γ.Είναι η μλκ που έφαγα από τη χθεσινή προβολή του super 8, θα συνέλθω ωσονούπω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.