Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιος είπε αυτήν την ατάκα πρώτος; Ο Buzz Lightyear ή ο Flick; Εγώ ήξερα τον Buzz, και έβαλα στοίχημα και βρέθηκε το Videάκι που το λέει και το π@π@ρ1 ο Flick τελικά. Που ακούστηκε πρώτο στην πραγματικότητα; Στο Toy Story ή στο Bug's Life? Ποιος ποταπός αντέγραψε ποιον;
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Toy Story (1995) A Bug's Life (1998) Μάντεψε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και με ποιο δικαίωμα το αντέγραψε; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με έκανε να αμφισβητηθώ στο γραφείο!
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και με ποιο δικαίωμα το αντέγραψε; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με έκανε να αμφισβητηθώ στο γραφείο! Pixar το ένα pixar και το άλλο, σιγά το γόητρο. ;ρ
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και με ποιο δικαίωμα το αντέγραψε; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με έκανε να αμφισβητηθώ στο γραφείο! Και τα δύο της Pixar είναι, δεν το αντέγραψε. Σε όλες τις εταιρίες κινουμένων σχεδίων αρέσει να συνδέουν τις ταινίες μεταξύ τους. Π.χ στον Ταρζάν (2002 αν θυμάμαι καλά) βλέπουμε την τσαγέρα από την Πεντάμορφη και το Τέρας (1991). Στο Κινούμενο Κάστρο (2004) η Σόφι γιαγιά μοιάζει πάρα πολύ στη μάγισσα από το Ταξίδι στην Χώρα των Θαυμάτων κ.τ.λ.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παραμένει αίσχος. Ο Buzz έχει και ένα επίπεδο..
giorgos147 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παραμένει αίσχος. Ο Buzz έχει και ένα επίπεδο.. Ναι, ναι. Επιπεδάρα. @45 http://www.youtube.com/watch?v=SGOUsLQUBKc&feature=player_detailpage#t=45s Έλα, αστειεύομαι! Σα πόσες φορές να το είχα νοικιάσει για να το δω το Toy Story 1. Ε, στο τέλος το αγόρασα.
-nick- Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο Toy story μωρε δειτε κανα σοβαρο animation.
tsifotis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ποιο Toy story μωρε δειτε κανα σοβαρο animation. πιο σοβαρο*, δεν παει.... *βαρετο
Traumatias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πιο σοβαρο*, δεν παει.... *βαρετο Είσαι σίγουρος? 1 2 3
yannis27gr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Και με ποιο δικαίωμα το αντέγραψε; ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. Με έκανε να αμφισβητηθώ στο γραφείο! Λιώνετε στη δουλειά, ε;
status Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Είσαι σίγουρος? I beg to differ;p Και όλαααα τα ανίμε.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Λιώνετε στη δουλειά, ε; Σπάζεσαι; Εμένα με παίρνει, και εσένα όχι.. Πεπρωμένο. Ποιο Toy story μωρε δειτε κανα σοβαρο animation. Δεν έχω δει κανένα από τα δυο. Γνωρίζω ότι ο Buzz έλεγε την ατάκα από τις απόκριες του Boston Legal. Όταν ήμουν μικρή, δεν μου περίσσευαν χρήματα από τα κάλαντα για να βλέπω Pay2Rent βιντεοκασσέτες για παιδιά, διότι είχα προτεραιότητα αγορές σαν αυτή του Fifa96, Phantasmagoria, Doom και Star Wars για τον Pentium. Και τα ανιμέ που βλέπω είναι πιο τύπου Elfen Lied, Desu Nōto, Hellsing, Monsuteru, Erugo Purokushi, Texhnolyze, Gantz, DMC και τα συναφή σαδομαζώψαγμενοψυχολογικοιαπονικά ανιμέ που σου προσφέρουν ότι δεν μπορούν οι non-animated ταινίες. GG τυποειδές;
KilliK Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 ε ενταξει δεν ειναι και το πρωτο animation που εχει κατακλεψει η Pixar. υγ.ναι δικο της ειναι το bugs life.αλλου αναφερομαι ομως.
slipknot Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ας πούμε δηλαδή τώρα, αυτό είναι το ελληνικό όνειρο; Να δουλεύεις σε κάποιο γραφείο και η δουλειά σου να είναι να αμφισβητούν τη γνώμη σου για την πατρότητα μιας ατάκας;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.