Logi Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Απο τότε που άρχισα να χρησιμοποιώ Aurora δεν έχω αλλάξει browser.IE έχω να χρησιμοποιήσω 4-5 χρόνια.Πάντως έχει βελτιωθεί αρκετά.Ίσως να είναι προκατάληψη απλά δεν ξέρω δεν μου γεμίζει το μάτι.Κάτι με χαλάει...
ntellos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 FF6: Η δύναμη της συνήθειας, αλλά: 1) Σίγουρα πιο αργό ξεκίνημα από chrome(αμελητέα διαφορά). 2) Benchmark tests στο μηχάνημα μου δείξαν καλύτερα αποτελέσματα με FF(αμελητέες διαφορές, εκτός στο fishie tank). IE9: έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου όμως συνεχίζει να μην μου αρέσει σχεδιαστικά. Chrome: Θα ήθελα την address bar του στον επόμενο FF, αλλά κατά τα άλλα είναι πολύ φτωχός σε ρυθμίσεις. Για gpu acceleration πχ, πρέπει να ανοίξεις about:flags. Μην ξεχνάμε και Google Updater.
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Θα ήθελα την address bar του στον επόμενο FF βαλε το omnibar addon: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/omnibar/
Fandom Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Προφανώς και ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών χρησιμοποιεί internet explorer στο φρεσκοαγορασμένο laptop/netbook καθώς ίσως δεν έχει ιδέα πως να εγκαταστήσει ένα chrome ή ένα ff, και απλά τον/την νοιάζει να μπει μόνο σε κάνα fb. Εδώ ένα τεράστιο κομμάτι των χρηστών δεν έχει ιδέα πως να κάνει upload φωτογραφίες στο fb, το browser θα σκεφτεί;
keysmith Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 καλό ειναι να υπάρχει ποικιλία. τον 9 τον συμπαθώ και εγώ γιατι ειναι γρηγορος. δεν εχει ομως ορθογράφο που τον χρειάζομαι παρα πολύ οποτε συνεχίζουμε με chrome (και FF βελτιώθηκε στην 6, αλλα ο chrome εχει πιο γρηγορη εκκίνηση και δείχνει ελαφρύτερος ακόμα).
chaos686 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 βαλε το omnibar addon:https://addons.mozil.../addon/omnibar/ Ή απλά κάνε αυτό: Link
KilliK Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Ή απλά κάνε αυτό: Link ROFL? αυτο που γραφει το αρθρο,υποστηριζεται απο τον FF απο την εκδοση 2.
chris2barca Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αν και υποστήριζα chrome από αρκετά νωρίς (από την έκδοση 2 ή 3 νομίζω), τώρα χρησιμοποιώ όπερα. Και ο IE βέβαια έχει βελτιωθεί αρκετά, αλλά δεν ξέρω. Δεν μου γεμίζει το μάτι για βασικός browser
andrikakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματικα θα ηθελα να ρωτησω κι εγω αυτο που ρωταει ο φιλος ποιο πανω.. υπαρχουν ακομη ατομα που δουλευουν IE που βρισκομαστε στο 2002 ? FF6 .απλα τα εχει ολα. Βρισκόμαστε στο 2011 με ΙΕ9 .... Λογικό δεν είναι να φτάσει και αυτός μια φορά τόσο ψιλά..;; Εφόσον τόσος εκατομμύρια κόσμος χρησιμοποιεί ελαφριά το ίντερνετ ο IE9 κάνει πολύ καλή δουλειά και έχει και ωραίο design...(αν και εγώ δεν θα τον χρησιμοποιούσα ποτέ... )
auron12 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Αυτο το 20% δεν εχουν καν δει οτι υπαρχει ενας browser που λεγεται opera..Ειμαι σιγουρος οτι οταν ακουνε το ονομα του, θα φανταζονται κανενα αμφιθεατρο με καποιους να ουρλιαζουν.Το υπολοιπο 80% εκτος φυσικα των χρηστων της opera απλα δεν ξερει τι χανει.Βασικα οποιος εχει λιγο μυαλο για να ξερει τι κανει και να μη εκθετει τον εαυτο του σε βλακωδης κινδυνους και χρησιμοποιει opera οι πιθανοτητες να κολλησει virus,spyware ειναι μηδαμηνες(απο το internet παντα).Εγω αν και εχω antivirus, ποτε δεν εχει ξυπνησει απο τον ησυχο ληθαργο του.Ασε τις ευκολιες του υπεροχου αυτου browser.Οταν εμεις ειχαμε speed dial στην opera οι αλλοι παλευαν με bookmarks και ετρωγαν μπανανες...
BonJovi Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Chrome κυρίως για surfing και αναζητήσεις αφού είναι ταχύτατος και στο άνοιγμα και στην επιστροφή αποτελεσμάτων αναζήτησης. FF6 επειδή με βολεύει γενικότερα στο surfing ένω έχει και addons που με βολεύουν πολύ στο web developing. Πιο σπάνια IE (7, 8, 9) και μόνο για τα τεστ στο web developing.
RubiksCube Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 http:// σέι γουάτ?? Οκ, δεν είπα ότι είναι άγιοι. Αυτό το περιστατικό έχει πολυσυζητηθεί και έχει υπάρξει και επίσημη απάντηση (στο blog). Από εκεί και πέρα το ότι πολύς κόσμος εμπιστεύται την google για τα δεδομένα του είναι γεγονός, αποδυκνύεται από τα εκατομμύρια των χρηστών διαφόρων υπηρεσιών της (π.χ. gmail).
orotoi Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Χωρίς να διαβάσω το link που δίνεις.. θυμάμαι η απάντηση τους ήταν "Ναι οκ.. θα τα σβήσουμε." Και μετά απο λίγο καιρό τα 'σβήσανε'
aris1986 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Βλεπω myspace στην ερευνα.Ποσο παλια να ναι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα