Nitseg4 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 πραγματικα θα ηθελα να ρωτησω κι εγω αυτο που ρωταει ο φιλος ποιο πανω.. υπαρχουν ακομη ατομα που δουλευουν IE που βρισκομαστε στο 2002 ? FF6 .απλα τα εχει ολα.
tritonas00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 υπαρχουν ακομη ατομα που δουλευουν IE που βρισκομαστε στο 2002 ? Ξερεις ποσο pebkac υπαρχει εκει εξω?
RubiksCube Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδια ακυρο σε περιπτωση που δε το ξερετε λεεεεω εγω αν κ απιθινο να σας διαφευγει, εγω χρησιμοποιω τον SRWare Iron ο οποιος ειναι ολοιδιος ο chrome αλλα χωρις αυτο που αποθηκευονται τα παντα(μη με ρωτησετε που δε ξερω).Ο chrome αποθηκευει κωδικους ιστορικο οτιδηποτε(ενας φιλος μου το συστησε). Τι εννοείς ότι αποιθκεύονται? Χωρίς την θέληση του χρήστη? Αν εννοείς αυτό, κάνεις μεγάλο λάθος. Αποθηκεύονται τοπικά μόνο με την θέληση του χρήστη (πήγαινε στα wrench -> settings/options -> personal stuff -> manage saved passwords). Έχει την επιλογή Never save passwords. Μην λέμε ότι θέλουμε σε ένα forum που το διαβάζει τόσος κόσμος. Επίσης αν δεν θέλεις να αποθηκεύεται ούτε το ιστορικό ούτε τίποτα υπάρχει το Incognito mode που κάνει ακριβώς αυτό.
3leven Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Απο το 20% , το 19% δε μπαινει καν στο κοπο να κατεβασει αλλο browser..
eko13 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Πιστεύω κανενας δεν χρησιμοποιει μονο εναν περιηγητη! Εγω προσωπικα χρησιμοποιω οπερα για καθημερινη χρηση, chrome για fb και βιντεα και ΙΕ9 (η αληθειας ειναι οτι το παλεψανε αρκετα για να φτιαξουν εναν καλο περιηγητη) για προσθετα και εφαρμογες στριμινγκ. Δεν βλεπω το λογο να χρησιμοποιω firefox στο νεο λαπτοπ δεν το εχω εγκαταστησει καν.
wnet Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 FF6 ο χειρότερος των χειρότερων ... μανιβέλα μέχρι να ανοίξει Ακόμη και να ισχύει (αν έχεις 500 add ons ισχύει) δεν είναι και πολύ κριτήριο ποιότητας.... Υπάρχει πολύς κόσμος που τον ανοίγει το πρωί και τον κλείνει (και αν) το βράδυ....
bokoboko Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Τι εννοείς ότι αποιθκεύονται? Χωρίς την θέληση του χρήστη? Αν εννοείς αυτό, κάνεις μεγάλο λάθος. Αποθηκεύονται τοπικά μόνο με την θέληση του χρήστη (πήγαινε στα wrench -> settings/options -> personal stuff -> manage saved passwords). Έχει την επιλογή Never save passwords. Μην λέμε ότι θέλουμε σε ένα forum που το διαβάζει τόσος κόσμος. Επίσης αν δεν θέλεις να αποθηκεύεται ούτε το ιστορικό ούτε τίποτα υπάρχει το Incognito mode που κάνει ακριβώς αυτό. Δε ξερω ακριβως...ετσι μου ειπανε ετσι λεω.Κατι τα αποθηκευει η google κ δεν εννοω τοπικα.Το παω προς...προσωπικα δαιδομενα κλπ κλπ...Δεν ξερω αν συμβαινει! Εγω εβαλα τον SRware Iron επειδη μου ειπανε αμα θες τον chrome χωρις να αποθηκευει κατεβασε αυτον... Μπορει να ειναι φαση οπως το FB που τα κραταει ολα,δε ξερω...Ισως στη σελιδα του Iron να το λεει(φανταζομαι). Βασικα καπου ειχα διαβασει εδω στο insomnia οτι ο chrome απεφευγε καποια τεστ ασφαλειας που κανουν για ολους τους browser? Ε,μετα μου ειπαν κ για την αποθηκευση ε κ κατεβασα τον Iron. Αυτα
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει ακόμα ο explorer? Ο 9 ειναι ενας πολυ καλος browser, καμια σχεση με τον 5-6-(7).
palawiaris Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παραμένω στον ΙΕ8 Και δεν έχω κανένα πρόβλημα
aris1986 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 FF6.0.1 ρε! FTW Mονο αυτο εχω για browser!
kfyros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 FF6 για normal browsing και IE9 για κάποια μαλ@#@$$%να sites που δεν δουλεύουν σωστά με άλλους browsers... Κυρίως ebanking .
O proedros Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Χρησιμοποιω Opera καθημερινα και ΙΕ9 μονο στην εξαιρετικα σπανια περιπτωση που κατι δεν απεικονιζεται σωστα η καθολου στον opera.
kurkosdr Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Παιδες κακα τα ψεματα. Ειναι μεγαλο πράγμα το integration. Πχ στους υπολογιστες των γονιων μου εχω βαλει IE, γιατι πολυ απλά αναβαθμιζεται μονος του στην τελευταια εκδοση μαζι με τα Windows, οποτε ενας λιγοτερος support πονοκεφαλος για μενα. Τωρα οσον αφορα την κουβεντα για τα standards, ουτε ο FF6 πιανει 100% στο acid 3.
xakaitetoiaa Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Opera και πάλι Opera.Τι να λεμε τωρα τα παντα ολα!!
antonl Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δε ξερω ακριβως...ετσι μου ειπανε ετσι λεω.Κατι τα αποθηκευει η google κ δεν εννοω τοπικα.Το παω προς...προσωπικα δαιδομενα κλπ κλπ...Δεν ξερω αν συμβαινει! Εγω εβαλα τον SRware Iron επειδη μου ειπανε αμα θες τον chrome χωρις να αποθηκευει κατεβασε αυτον... Μπορει να ειναι φαση οπως το FB που τα κραταει ολα,δε ξερω...Ισως στη σελιδα του Iron να το λεει(φανταζομαι). Βασικα καπου ειχα διαβασει εδω στο insomnia οτι ο chrome απεφευγε καποια τεστ ασφαλειας που κανουν για ολους τους browser? Ε,μετα μου ειπαν κ για την αποθηκευση ε κ κατεβασα τον Iron. Αυτα Αυτά εννοείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα