Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μήνας ορόσημο αποδείχτηκε για τον Internet Explorer 9 ο Αύγουστος, καθώς ο browser της Microsoft έχει ξεπεράσει το 20% της αγοράς στα Windows 7. Ειδικότερα στις ΗΠΑ το ποσοστό σκαρφάλωσε στο 28%. Ο IE9 έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να αξιοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις τεχνολογίες της τελευταίας γενιάς των Windows και απ’ ότι φαίνεται έχει κερδίσει την προτίμηση αρκετών χρηστών.

Η αύξηση του μεριδίου του στα Windows 7 αντανακλά το πως η web εμπειρία των χρηστών μπορεί να συνδυαστεί με τις νέες δυνατότητες ενός λειτουργικού συστήματος. Ένα από τα αγαπημένα χαρακτηριστικά των χρηστών του ΙΕ9 είναι η δυνατότητα “καρφιτσώματος” ιστοσελίδων στη γραμμή εργασιών των Windows 7, για ευκολότερη πρόσβαση με ένα δεξί κλικ σε αυτή. Μερικές ακόμη δυνατότητες έχουν εκμεταλλευτεί ορισμένα sites έτσι ώστε να δημιουργούνται δυναμικές λίστες περιεχομένου όταν η ιστοσελίδα έχει καρφιτσωθεί στη γραμμή εργασιών.

Μπορείτε να δείτε ένα παράδειγμα από το site του Insomnia.gr

15914267.png

Link.png Site: Windows Team Blog

• Απαντ. 80
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδια ακυρο σε περιπτωση που δε το ξερετε λεεεεω εγω αν κ απιθινο να σας διαφευγει,

εγω χρησιμοποιω τον SRWare Iron ο οποιος ειναι ολοιδιος ο chrome αλλα χωρις αυτο που αποθηκευονται τα παντα(μη με ρωτησετε που δε ξερω).Ο chrome αποθηκευει κωδικους ιστορικο οτιδηποτε(ενας φιλος μου το συστησε).

Δημοσ.

Η Αλήθεια ειναι οτι έχει φτιάξει αρκετά σε σχέση με το παρελθόν αλλα δύσκολα πλέον θα αλλάξω την αγαπημένη μου αλεπού

Δημοσ.

FF6 ο χειρότερος των χειρότερων ... μανιβέλα μέχρι να ανοίξει

Ο FF5 σερνόταν στο άνοιγμα, ενώ ο FF6 ανοίγει αμέσως. Τι του φορτώνεις και λιώνει το καημένο;

Δημοσ.

Ο FF5 σερνόταν στο άνοιγμα, ενώ ο FF6 ανοίγει αμέσως. Τι του φορτώνεις και λιώνει το καημένο;

κενή σελίδα ... ειλικρινά και μόνο ένα Plugin, 3gb ram, clean windows

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά το υπόλοιπο 40% τι στο καλό είναι; Αν και χρησιμοποιώ φανατικά opera, δεν νομίζω opera, safari και λοιποί browsers να φτάνουν μαζί 40% :fear:

Δημοσ.

FF6 ο χειρότερος των χειρότερων ... μανιβέλα μέχρι να ανοίξει

Μάλλον έχει πρόβλημα ο δίσκος σου.Πάρε εναν ssd και θα ανοίγει ακαριαία.

Δημοσ.

Συγνώμη ρε παιδιά το υπόλοιπο 40% τι στο καλό είναι; Αν και χρησιμοποιώ φανατικά opera, δεν νομίζω opera, safari και λοιποί browsers να φτάνουν μαζί 40% :fear:

IE 8.0, FF 5, FF 4, FF 3.x.x. Πιάνεις το συλλογισμό

Δημοσ.

Μάλλον έχει πρόβλημα ο δίσκος σου.Πάρε εναν ssd και θα ανοίγει ακαριαία.

δεν ήξερα να δώσω 200 ευρώ για να ανοίγω τον firefox χαχαχα, ας υπήρχε αυτό το plugin στον chrome και ούτε που θα τον άνοιγα μου σπάει τα νεύρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...