weezy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Κοιτάξτε, μπορεί να σας φανεί αστείο αυτό που θα σας πω, αλλά είναι αλήθεια. Το pc μου εκεί που κάθομαι και σερφάρω στο internet ή και και χωρίς να έχω ανοιχτό firefox πχ, απλά εκεί ήρεμο στην επιφάνεια εργασίας, παίζει ξαφνικά μουσική. Όχι από τα δικά μου αρχεία, ή να ανοίγει π.χ. το vlc και να παίζει, απλά ακούγεται μουσική. Άσχετη με οτιδήποτε υπάρχει στο pc. Ούτε ανοίγει κανένα παράθυρο διαφήμισης να πείς οτι ακούγεται από κει. Και αναγκαστικά κάνω αποσύνδεση χρήστη για να σταματήσει. Το ίδιο γίνεται και με αυτήν την κ*αριολα με τα iphone. Στο άσχετο ακούγεται το "έχεις τώρα την ευκαιρία να μπείς σε κλήρωση μπλα μπλα" και πάλι χωρίς να ανοίγει κάποιο παράθυρο. Ξέρω οτι μπορεί να είναι και ιος, απλά μήπως ξέρει κανένας κάποιο τρόπο να διορθωθεί, ή του έχει τύχει ώστε να βοηθήσει. Αλλιώς με βλέπω πάλι για format.
Dbzakias2 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 κατεβασε το malware bytes και κανε full scan και πες μας εδω τα αποτελεσματα
weezy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 οκ φίλε μου. τώρα μόλις ξεκίνησα το scan
filip123go Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν δεν λυθεί το πρόβλημα δοκίμασε και με spybot s&d
xlomo Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν τα ηχεία σου δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένα είναι πολύ πιθανόν αυτό που ακούς να είναι.... ράδιο!!! Με τα παλιά μου ηχεία άκουγα τις κλήσεις στα ράδιο ταξί!
weezy Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Αν τα ηχεία σου δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένα είναι πολύ πιθανόν αυτό που ακούς να είναι.... ράδιο!!! Με τα παλιά μου ηχεία άκουγα τις κλήσεις στα ράδιο ταξί! σοβαρά? με σκάλωσες! πάντως για την ώρα έχω ηρεμήσει λίγο. αν και το malware μου βρηκε 32 μολυσμένα αρχεία, πιστεύω να έκανε δουλειά.
sistah Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτος απο τους ιους που εχεις, κανε την χαρη στον εαυτο σου και βαλε στον firefox/chrome το addon: Adblock plus ωστε να μην ακους/βλεπεις διαφημισεις.
Antwni Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Εκτος απο τους ιους που εχεις, κανε την χαρη στον εαυτο σου και βαλε στον firefox/chrome το addon: Adblock plus ωστε να μην ακους/βλεπεις διαφημισεις. Και το WOT φυσικά για να ξέρεις που μπαίνεις!! Και πρόσεχε τι κατεβάζεις!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.