darthinvader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ψαχνω για ενα καλο sound music editor τελευταια κοιταξα το fl studio και το ableton αλλα δεν μου φαινονται και τοσο καλα μηπως μπορειτε να μου προτεινετε κανενα καλο .
genious1 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δοκιμασε το audacity ή το WavePad Sound Editor
darthinvader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τα εχω δοκιμασει δεν μου πολυ κανου εμενα .
Bizniz Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 για τι χρήση το θες ? fl studio και ableton δεν είναι ακριβώς music editors
darthinvader Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 για τι χρήση το θες ? fl studio και ableton δεν είναι ακριβώς music editors ναι καλα το καταλαβες music editor γιαυτο ψαχνω επειδη δεν βρισκω κανεναν και αυτα τα δυο δεν ειναι ακριβως.
haris013 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2011 τι ακριβως θες να κανεις?πες για να σου βρουμε το καταληλο προγραμμα
darthinvader Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2011 τι ακριβως θες να κανεις?πες για να σου βρουμε το καταληλο προγραμμα αλλαγη φωνης δημιουργια μουσικης σχετικα απο το τιποτα (σχετικα τιποτα εννοω απο μικρα κομματια μουσικης απο νοτες και τετοια ) κυριως αλλαγη φωνη αλλα οχι audacity το εχω δοκιμασει πρα πολυ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.