Προς το περιεχόμενο

Δεν γίνεται back up

zodiac

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα ένα SSD για το σύστημά μου και όταν θέλω να κάνω back up μου βγάζει το εξής μήνυμα: "Error 0x81000019: Η δημιουργία αντιγράφου ασφαλείας δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία, επειδή δεν ήταν δυνατή η δημιουργία ενός σκιώδους αντιγράφου. Απελευθερώστε χώρο στο δίσκο στη μονάδα δίσκου όπου δημιουργείτε το αντίγραφο ασφαλείας, διαγράφοντας αρχεία που δεν χρειάζεστε και προσπαθήστε ξανά." πως διορθώνω αυτό το πρόβλημα και που θέλει να απελευθερώσω χώρο?

Δημοσ.

Τι μέγεθος έχει ο ssd και πόσο ελεύθερο χώρο;

Το Back up πας να το κάνεις από το image που δίνουν τα windows έτσι;

Δημοσ.

Μα με τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις των windows το δοκίμασα και έβαλα τις ρυθμίσεις μόνος μου αλλά και πάλι τίποτα. Το κόβει στο πρώτο λεπτό.

Δημοσ.

Δεν έχω δοκιμάσει image μέσα από τα windows. Απλά σου λέω ότι αν το image το "πετάει" στον ssd, ο ssd δεν έχει τα απαιτούμενα gb ελεύθερα. Οπότε στον έλεγχο που κάνει για να δει αν έχει χώρο, σου πετάει το μήνυμα.

Δημοσ.

Αφού στην αρχή μου ζητάει που να αποθηκευτεί το image του συστήματος δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να παίζει ρόλο ο χώρος που έχει ο ssd. :confused:

Δημοσ.

Αφού στην αρχή μου ζητάει που να αποθηκευτεί το image του συστήματος δεν μπορώ να καταλάβω που μπορεί να παίζει ρόλο ο χώρος που έχει ο ssd. :confused:

Έχει 59gb που θέλεις να τα χωρέσεις μέσα σε 52gb σίγουρα δεν βλέπεις που υπάρχει το πρόβλημα;;

Δημοσ.

Πρώτον το image δεν το αποθηκεύω στον SSD και δεύτερον όταν έκανα back up με τον απλό σκληρό δίσκο που είχα (τον οποίο τον είχα σχεδόν γεμάτο) δεν παρουσίαζε κάποιο πρόβλημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...