kavouras Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το έχει ο Κωτσόβολος και η electroworld στα 33,6 ευρώ... Είναι χωρίς το numeric keypad, προσωπικά εμένα δε μου χρειάζεται... Η επόμενη τιμή στο skroutz είναι στα 49 ευρώ. Βέβαια βλέπω οτι το ασύρματο με αγγλικούς μόνο χαρακτήρες το έχει κάποιος στα 44. Πιστεύω όποιος θέλει ενσύρματο για mac είναι καλή ευκαιρία... Το link http://www.electroworld.gr/site/product.jsp?catid=10061631
desertman Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τέλεια... το ήθελα αυτό το μικρό με το καλώδιο και όχι το ασύρματο... πολύ καλή τιμή... θα πάω αύριο να το πάρω...
GaGaS_Thess Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σε windows δουλεύει? Το ασύρματο το Bluetooth που έχω εγώ δουλεύει άψογα απλά δεν έχει window key ( λογικό )
basilis5 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Το ασύρματο το Bluetooth που έχω εγώ δουλεύει άψογα απλά δεν έχει window key ( λογικό ) back space πως κανεις σε windows?
desertman Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 πήγα σήμερα στον κωτσόβολο στην Συγγρού και το πήρα. από ότι κατάλαβα είναι διαθέσιμο μόνο σε πολύ λίγα mega κωτσόβολος καταστήματα και σε πολύ λίγα κομμάτια. Να φανταστείτε 2 φορές πήγαν να μου δώσουν το ασύρματο γιατί δεν έβρισκαν το σωστό..!!!! Πάρτε κάνα τηλέφωνο πρώτα. Ευχαριστώ φίλε kavouras για την ενημέρωση
ipal Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 πήγα σήμερα στον κωτσόβολο στην Συγγρού και το πήρα. από ότι κατάλαβα είναι διαθέσιμο μόνο σε πολύ λίγα mega κωτσόβολος καταστήματα και σε πολύ λίγα κομμάτια. Να φανταστείτε 2 φορές πήγαν να μου δώσουν το ασύρματο γιατί δεν έβρισκαν το σωστό..!!!! Πάρτε κάνα τηλέφωνο πρώτα. Ευχαριστώ φίλε kavouras για την ενημέρωση Συγγρού ειχε αλλο? στο amazon.uk ποσο κανει ξερει κανεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.