John-lamia Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια ποια η γνωμη σας για αυτη την καρτα ηχου ? x-fi titanium HD. σκευτομαι να την παρω. αυτην την στιγμη εχω μια asus d2x. αλλα δεν μου αρεσει καθολου!!! πριν ειχα την x-fi extrime music. η οποια μου εχει αφισει τις καλητερες εντιποσεις. η asus που εχω τωρα ειναι πολυ καλη αλλα καθε φορα που θελω να κανω κατι πρεπει πρωτα να ριθμισω αυτη. με την x-fi δεν ειχα ποτε τετοια προβληματα. και x-fi που θελω να παρω εχει και THX. τα ηχεια που εχω ειναι τα Ζ5500. http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=85594 καπου ειδα οτι η creative δεν βγαζει dts απ την οπτική εξοδο. ειναι αλήθεια ?
John-lamia Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 εγω λεω να κρατησεις αυτη που εχεις... βασικα μου εχουν λιψει τα φιλτρα της creative. ( CMSS®-3D - EAX® ADVANCED HD™ 5.0 - Sound Blaster X-Fi 24-bit Crystalizer ) καλη ειναι η asus, δε λεω!! αλλα η creative που ειχα πριν μου ειχε αφυσει πολυ καλες αναμνισεις!! ασε που τωρα με την asus καθε φορα που θελω να δω ταινια η να παιξω παιχνιδι πρεπει να πηγαίνω συνεχεια στον πινακα ρυθμίσεων που εχει και να αλλαζω συνεχεια τις επιλογές!!! ειναι πολυ βαρετο και πολυ κουραστικο να σκαλιζω τα settings της καρτας καθε φορα που θελω να κανω κατι διαφορετικο. με την creative δεν ειχα ποτε προβλημα!!!!!!!!! ολα επαιζαν αυτοματα και με πολυ καλη ποιοτιτα ηχου!! τα mp3 απο 2,1 οι ταινιες απο 5,1 και τα παιχνιδια 5,1 και μαλιστα απο eax5!!!! και εβγαζε και περισσοτερο ηχο οταν την δουλευα με ακουστικα, η asus με ακουστικα ειναι καλη αλλα ψοφια απο θεμα εντασης!!
MitsosC Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2011 Η μπορεις να περιμενεις να αγορασεις την καινουργια που ετοιμαζει η Creative: Sound Blaster Recon 3D
John-lamia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Η μπορεις να περιμενεις να αγορασεις την καινουργια που ετοιμαζει η Creative: Sound Blaster Recon 3D ποτε θα βγει αυτη για να χαρουμε ηχου στα αυτακια μας ??????????? ειναι αυτη εδω!!!! http://www.legitreviews.com/news/11389/ http://forums.legitreviews.com/about36587.html
MitsosC Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 ποτε θα βγει αυτη για να χαρουμε ηχου στα αυτακια μας ??????????? ειναι αυτη εδω!!!! http://www.legitreviews.com/news/11389/ http://forums.legitreviews.com/about36587.html Ακουγετε κατι για του χρονου...
John-lamia Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Ακουγετε κατι για του χρονου... αι καλα!!!! βασικα κατι πηρε το ματι μου για καλοκαιρο το2012..... αλλα παλυ ειδα που ελεγε για σεπτεμβριο του 2011..... δεν ειναι καλα τα αγγλικά μου και δεν βγάζω ευκολα άκρη
MitsosC Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2011 Βαση της Wikipedia, η καρτα εχει ηδη βγει τον Αυγουστο που μας περασε, πραγμα που οπως φαινεται ισχυει μιας και το γερμανικο Amazon την εχει ηδη στην γκαμα του.
John-lamia Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Βαση της Wikipedia, η καρτα εχει ηδη βγει τον Αυγουστο που μας περασε, πραγμα που οπως φαινεται ισχυει μιας και το γερμανικο Amazon την εχει ηδη στην γκαμα του. η pci-exp που ειναι ?
Titanomaxos Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 H νεα της creative δεν ειναι καλυτερη απο την Titanium HD... χτυπα την χωρις δευτερη σκεψη!
LouCi4er Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 η pci-exp που ειναι ? google is your friend που λεμε?Ναι,κοιτα εδω και εδω. Παντως θα συμφωνησω με τον Τιτανομαχο,παρε αυτην που σκεφτεσαι,ειναι πολυ αξιολογη καρτα ηχου.Αν και το να ρυθμιζεις καθε φορα τα settings της ASUS,μαλλον κατι αλλο παιζει.Δεν νομιζω να ειναι ετσι το συστημα.Δοκιμασες κανενα αλλο driver? edit:Τωρα ειδα την τιμη της Titanium hd.Πανακριβη.Αμα εχεις σκοπο να δωσεις τοσα λ7,παρε την καινουργια,10 ευρω διαφορα εχουν.Αν και εγω στην θεση σου δεν θα εδινα τοσα χρηματα.Τεσπα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Super Moderators Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 H νεα της creative δεν ειναι καλυτερη απο την Titanium HD... χτυπα την χωρις δευτερη σκεψη! βασικά η Recon 3D είναι για gaming, ενώ η Titanium HD για μουσική/ταινίες και καλά...
asbatey Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2012 ριξε και μια ματια στην auzentech forte 7.1.x-fi chip εχει και αυτη και εχει και ενισχυτη ακουστικων που η titanium δεν εχει.
Titanomaxos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 ριξε και μια ματια στην auzentech forte 7.1.x-fi chip εχει και αυτη και εχει και ενισχυτη ακουστικων που η titanium δεν εχει. Tον χρειαζεται ? Με τα specs που εχει συκωνει αρκετα δυνατα ακουστικα 2-3πλασια της αξιας της. Προτείνω την Creative X-FI Titanium HD χωρις δεύτερη σκέψη
ChaosAD Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2012 Η titanium HD ειναι απλα η καλυτερη καρτα αυτη τη στιγμη για gaming βασικα και λιγοτερο για music/movies. Αν θες κατι πιο φτηνο μπορεις να πας στην απλη xfi titanium χωρις μεγαλες διαφορες. Με την Reckon 3D μην ασχολησε. Για music υπαρχουν καλυτερες επιλογες οπως η Asus Xonar DX η η πιο ακριβη Asus Essence ST/STX.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα