Προς το περιεχόμενο

Τει Μεσσολογγιου

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν βλέπω τέτοιο σενάριο. Έχω αρκετούς φίλους εκεί μέσα και δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο. Επίσης στο μηχανογραφικό η σχολή είχε ως βάση την Ναύπακτο. Άλλος ένας λόγος που το βλέπω δύσκολο να μεταφερθεί κάποια στιγμή το τμήμα στο Μεσολόγγι, είναι ότι χτίζονται και άλλα κτήρια δίπλα στα υπάρχοντα...

Δημοσ.

Καλημερα,τωρα νε τις συγχωνευσεις των σχολειων παιζει καμια περιπτωση να κλεισουν τα παραρτηματα των σχολων; Δηλαδη εκει που η ξαδερφη μου θα κανει μαθηματα στη Ναυπακτο,να αναγκαστει να παει Μεσολογγι;

Σχεδόν σίγουρη είναι η μεταφορά.Χρηματα δεν υπάρχουν για τα ενοίκια των κτιρίων στη Ναύπακτο(250.000Ε) και υπάρχει χώρος στο ΤΕΙ Μεσολογγιου μιας και 3 τμήματα δέν θα παρουν άτομα φέτος.

Δημοσ.

τι νοικιάζουν, τα κτήρια ή τον χώρο? γιατί ξέρω ότι είναι υπό κατασκευή και άλλο κτήριο..

Δημοσ.

Σχεδόν σίγουρη είναι η μεταφορά.Χρηματα δεν υπάρχουν για τα ενοίκια των κτιρίων στη Ναύπακτο(250.000Ε) και υπάρχει χώρος στο ΤΕΙ Μεσολογγιου μιας και 3 τμήματα δέν θα παρουν άτομα φέτος.

Τετοια λεγε μου φιλε να ξαναδωσει πανελληνιες η ξαδερφη μου! Ελπιζω να μη μεταφερθει

Δημοσ.

τι νοικιάζουν, τα κτήρια ή τον χώρο? γιατί ξέρω ότι είναι υπό κατασκευή και άλλο κτήριο..

Νοικιάζουν τα κτίρια.Δεν ξέρω κάτι για υπο κατασκευή κτίριο.Υπο κατασκευή κτίριο υπάρχει σίγουρα στο μεσολόγγι(Επέκταση κτιρίου ΣΔΟ) όπου θα πάει το ΕΠΔΟ και τα δικά του κτίρια θα μείνουν προς διάθεση.

Τετοια λεγε μου φιλε να ξαναδωσει πανελληνιες η ξαδερφη μου! Ελπιζω να μη μεταφερθει

Γιατί να ξαναδώσει; Οι εγκαταστάσεις στο ΤΕΙ Μεσολογγίου είναι κατά πολύ ανώτερες.

Σύγκρινε και πές μου.

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι μήπως μπορείς να μου πεις από που έχεις αυτές τις πληροφορίες? Να ρωτήσω να μάθω και εγώ από τους δικούς μου...

Δημοσ.

Νοικιάζουν τα κτίρια.Δεν ξέρω κάτι για υπο κατασκευή κτίριο.Υπο κατασκευή κτίριο υπάρχει σίγουρα στο μεσολόγγι(Επέκταση κτιρίου ΣΔΟ) όπου θα πάει το ΕΠΔΟ και τα δικά του κτίρια θα μείνουν προς διάθεση.

Γιατί να ξαναδώσει; Οι εγκαταστάσεις στο ΤΕΙ Μεσολογγίου είναι κατά πολύ ανώτερες.

Σύγκρινε και πές μου.

Ναι ανωτερες ειναιλεφτα να παει να σπουδασει εκει δεν εχει…

Ελπιζει να μην συγχωνευθουν...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...