Προς το περιεχόμενο

Τει Μεσσολογγιου

minaras_tio

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα,εχω μια ξαδερφη η οποια εχει περασει Τηλεπικοινωνιακων συστηματων και δικτυων Τει Μεσσολογγιου(Ναυπακτος). Αυτο το Ναυπακτος τι σημαινει; Παραρτημα οκ. Αλλα που θα κανει μαθηματα; Μεσολλογι η Ναυπακτος;

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια.

Τι φωτο ειναι αυτες;; Που κολλανε; Ειδικα αυτη με τη γατα...;;;;

Οι φώτο υποθέτω είναι από το ΤΕΙ. Η γάτα κολλάει στο μαύρο μας το χάλι...Καλά πόσα ζώα υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη...

Έδιτ:Η μεσσολογγίου είναι αυτή???? Ρε συ δεν τη θυμάμαι τόοοσο χάλια...πάντως και πάλι κολλάει η γάτα, αλλά για άλλους λόγους....

Δημοσ.

Οι φώτο υποθέτω είναι από το ΤΕΙ. Η γάτα κολλάει στο μαύρο μας το χάλι...Καλά πόσα ζώα υπάρχουν σε αυτό τον πλανήτη...

Ποιο ΤΕΙ ? Καμμια σχεση! ειναι το σημειο που σκοτωσανε τον 15χρονο, μεσολογγιου στα εξαρχεια

ΥΓ . Εγω προτιμω ετσι τον τοιχο =P

Δημοσ.

Το είδα μετά και έκανα έντιτ... Όχι δεν μπορώ να δεχθώ κάτι τέτοιο ως καλό αποτέλεσμα, ούτε καν ιδεολογικά...Η καλή αισθητική είναι στενά συνδεδεμένη με την ψυχολογία των ανθρώπων και της κοινωνίας γενικότερα. Πως να αναβαθμιστούν τα Εξάρχεια όταν βρωμάει τόσο πολύ σε πολλούς δρόμους και παλιά νεοκλασικά βρίσκονται σε τέτοιο χάλι?

Άσε που αν το ελληνικό κράτος και ο ελληνικός λαός δεν ήταν τόσο βρώμικα όσο αυτός ο τοίχος το παιδάκι αυτό θα ζούσε τώρα...

Δημοσ.

Κοιτα κ εγω προτιμω τοιχους μονο με graffiti και χωρις πολλα συνθηματα και ταγκιες ή βρωμιες. Αλλα οχι καθαρο τοιχο, σε καμμια περιπτωση

Δημοσ.

Θα σου άρεσε δηλαδή το μουσείο της Ακρόπολης με graffiti?

Ανάλογα με το κτήριο και τη θέση του, τα graffiti είναι αποδεκτά και όμορφα, ή δεν είναι, τουλάχιστον έτσι πιστεύω. Οι ταγκιές, τα συνθήματα και η βρώμα μόνο έλλειψη πολιτισμού δείχνουν...Πιστεύεις σε κάτι? Γράψ το σε ένα μπλόγκ, μην βρομίζεις τον τοίχο μου γιατί εγώ μπορεί να μην έχω τις ίδιες απόψεις με εσένα...Ειδικά αυτοί οι τραγικοί τυπάδες με την Θύρα 13, 7, 12 και δεν ξέρω και εγώ τι, που πάνε σε κάτι σπίτια παππούδων και το γράφουν στον τοίχο με μεγάλα απαίσια γράμματα και την επόμενη μέρα ο παππούς βάφει, και πάει το ίδιο ζώο και ξαναγράφει στον φρεσκοβαμμένο τοίχο...έλεος...

Δημοσ.

Κοιτα κ εγω προτιμω τοιχους μονο με graffiti και χωρις πολλα συνθηματα και ταγκιες ή βρωμιες. Αλλα οχι καθαρο τοιχο, σε καμμια περιπτωση

Το tag είναι το graffiti του άχρηστου που δεν ξέρει να ζωγραφίσει.

Δημοσ.

Καλα τα οπαδικα εννοειται.

Αλλα για τα υπολοιπα διαφωνω γενικα, για τις ταγκιες παιζεται,50-50, για τα γκραφφιτι σιγουρα υπερ. Και σχεδον ποτε τα γκραφφιτι δεν ειναι σε τοιχους πολυκατοικιων (τπτ πιστιρικαδες να τα κανουν μονο), συνηθως ειναι σε δημοσιους τοιχους η σε καμια γκαραζοπορτα μαγαζιου.

Το tag είναι το graffiti του άχρηστου που δεν ξέρει να ζωγραφίσει.

Λαθος. Το ταγκ ειναι το ονομα του γκραφιτa, συνηθως μπαινei κατω/διπλα απο ενα κομματι γκραφφιτι, αλλα πολλες φορες κ μονο του!

Δημοσ.

Καλημερα,τωρα νε τις συγχωνευσεις των σχολειων παιζει καμια περιπτωση να κλεισουν τα παραρτηματα των σχολων; Δηλαδη εκει που η ξαδερφη μου θα κανει μαθηματα στη Ναυπακτο,να αναγκαστει να παει Μεσολογγι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...