epir21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα.. Απο τέλη σεπτέμβρη περίπου θα είμαι Πάτρα για φοιτητής.. Θέλω να βάλω ιντερνετ(μόνο ιντερνετ) στην φοιτητική μου κατοικία.. Είμαι ανάμεσα σε HOL με αυτή την προσφορά και http://www.hol.gr/GR/home/Internet/Pages/default.aspx (hol adsl university με 15,40 € / μήνα) και σε conn-x με αυτή την προσφορά http://www.conn-x.gr/Default.aspx?MenuID=139 (στα 24mbps).. Ειμαι 2 χρόνια κάτοχος hol double play και μπορώ να πω πως οι ταχύτητες ειναι πολυ κάλες και γενικά χωρις προβλήματα.. Μέχρι χθές σκεφτόμουν να βάλω conn-x αλλα μου είπαν καποιοι φίλοι μου που έχουν conn-x οτι τούς κολλάει το ιντερνετ,πέφτει και ξανάρχετε.. Άρα θέλω και την δική σας γνώμη.. Επίσης μπορώ εγω απο χαλκίδα να κάνω την αίτηση σε κάποιο κατάστημα και οταν πάω πάτρα να ειναι σχετικά έτοιμο?Γιατι ξέρω οτι αργούν.. Ή δεν αργούν? Ευχαριστώ προκαταβολικά..
CyberCr33p Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Είμαι πελάτης και HOL και OTE και είμαι ευχαριστημένος και από τις 2 εταιρίες. Το ότι πέφτει το ίντερνετ στους φίλους σου είναι πρόβλημα της γραμμής. Και οποιαδήποτε άλλη εταιρία να είχαν το ίδιο πρόβλημα θα υπήρχε. Στις εστίες μήπως δίνει δωρεάν ιντερνετ η σχολή σου;
epir21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δεν εχω ιδεα για τις εστιες φιλε μου καθως εχω νοικιάσει σπιτι.. Επισης δεν υπαρχει γραμμη τηλεφωνου λογικα μιας και ηταν ξενοικιαστο το σπιτι. Θα κανουν καιρο να την συνδεσουν; Και γινεται απο χαλκιδα;ξερεις;
CyberCr33p Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Σε HOL περιμένεις περίπου 20-30 ημέρες για να σε συνδέσουν. Από ΟΤΕ περίπου 7 ημέρες. Μπορείς να στείλεις την αίτηση και από Χαλκίδα αλλά όταν θα περάσει ο τεχνικός για να κάνει τη σύνδεση θα πρέπει να είσαι και εσύ εκεί.
JohnXarxas Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Βάλε οτε αν βιάζεσαι... εγω για ΗΟΛ έχω ακουσει πρβολήματα. Για οτε σχεδον ποτέ Το πολύ πολύ μετά το γυρνάς απο τιμές πως πάει ο ΟΤΕ?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2011 Υπάρχει αληθεια δυνατοτητα για παροχη ΜΟΝΟ ιντερνετ απο καποια εταιρεια?
JohnXarxas Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 δεν νομίζω. πάντως αν θες δες και cyta 18 νομίζω και ιντερνετ και τηλ
manosfp Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους πρότειναν κάποιες λύσεις στο φίλο υπενθυμίζω ότι θέλει ΜΟΝΟ Internet. Μπαίνει connx χωρίς τηλεφωνικό αριθμό;;; Sent from my iPhone using Tapatalk
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Απ όσο ξέρω τα 16 ευρώ το μήνα που λέει η conn-x είναι η μισή αλήθεια. Νομίζω πως έχει και πάγιο. Διορθώστε με αν κάνω λάθος. Ως φοιτητής στην Πάτρα θα πρότεινα Forthnet.
pap_kostakis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2011 το conn-x δεν εχει σχεδον ποτε προβληματα.. εχω φοιτητικο conn-x εδω και ενα χρονο και ολα κομπλε...τωρα επειδη θελεις μονο ιντερνετ ισως να συμφερει να βαλεις hol... αλλα αν θες αξιοπιστια και αμεσαη συνδεση conn-x by far!
jordaninio Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 παιδια και γω φετος εγινε φοιτητης και το εψαξα λιγο με το ιντερνετ..οτι δινει ο οτε ειναι και το παγιο εξτρα αρα πηγαινει κοντα στο 30αρι...η hol ειναι 25 οπως και η forthnet με τη διαφορα ομως οτι στην τελευταια αν προπληρωσεις σου βγαινει 17.9 ο μηνας..διαλεγετε και παιρνετε..
Marria Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2011 Για όσους πρότειναν κάποιες λύσεις στο φίλο υπενθυμίζω ότι θέλει ΜΟΝΟ Internet. Μπαίνει connx χωρίς τηλεφωνικό αριθμό;;; Mπορει να ζητησει καινουργιο αριθμο σε ανενεργο βροχο, ολες οι εταιριες δινουν ετσι οταν θες καινουργιο αριθμο (χωρις φορητοτητα). H hol για online αιτηση δινει τους 3 πρωτους μηνες δωρεαν αλλα πληρωνεις το τελος ενεργοποιησης, TS δες αν σε συμφερει να το κανεις και ετσι. Το hol adsl internet δινει μονο ιντερνετ? δεν βλεπω τιμες για τηλεφωνια.
epir21 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπερα και σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας.. ειχα τρεχαματα και δεν ειχα χρονο να κοιταξω το φορουμ..το conn-x ειναι οντως μαζι με παγιο και παει 31ευρω τον μηνα περιπου..βασικα ολες οι φοιτητικες προσφορες απο ολες τις εταιρειες μεσω του δυοδος,εχουν και παγιο του οτε αρα δεν..βρηκα και κατι στην hol,με 24 απεριοριστο και απλα εναν αριθμο να υπαρχει παει στα 19.70 επειδη εχουμε και συνδεση στην voda και κανουν εκτωση..τι λετε αξιζει;ή να κοιταξω και την προσφορα της forthnet με την προπληρωμη; Επισης η χολ εχει κ 85 ευρω τελος ενεργοποιησης.. Σορρυ για οποιοδηποτε λαθος αλλα γραφω απο κινητο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.