god21 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα, ρε παιδιά είμαι 2-3 μέρες και παίρνω συνεχώς αυτότ το error, διάβασα στο νετ ότι μάλλον φταίναι οι πόρτες αλλά δεν έβγαλα άκρη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει ή τουλάχιστον να μου πει κανέναν άλλο ftp uploader;
Themis-T Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δοκίμασε να ανεβάσεις τα αρχεία σου μέσω της θύρας 21. Δες και στο Global configuration του Joomla μήπως είναι δηλωμένη η θύρα 425. FTP προγράμματα για Linux & Windows: FileZilla, DoubleCommander, FireFTP επέκταση για Firefox και πολλά άλλα...
god21 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2011 Καλησπέρα, συγνώμη που δεν απάντησα έγκαρα ήμουν εκτός. Τώρα πάντα στην manual θύρα είμαι (δηλ.21) και εκεί που λέει θύρα και την 21 να βάλω πάλι τα ίδια. Εύχαριστώ πολύ, θα προσπαθήσω με κανέναν άλλον ftp uploader για να δω μήπως κάνω κάτι. Edit: Έκανα μία προσπάθεια με cmd τα κατάφερα να μπω αλλά τώρα έχω πρόβλημα έχω κάτι παλιούς φακέλους joomla και όταν πατάω >Del joomla Μου απαντάει >joomla:Acces is denied ξέρετε γιατί; Ακόμα γίνεται να δώσω και στοιχεία teamviewer για να το προσπαθήσει κάποιος για το error 425 και αν θελει για το denied, θα το εκτιμούσα είμαι 14 και τα νεύρα μου έχουν σπάσει για αυτό το θέμα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.