Dionpetrucci Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Καλημέρα!! Μετά απο αρκετές ώρες ψαξίματος, λέω να rootάρω το optimus 2x.Καθώς έψαχνα να δω τι παίζει με τα roms, το μάτι μου έπεσε πάνω στο cyanogenmod 7.1.0-RC1 το οποίο υποστιρίζει το κινητό μου.Έχω τις εξείς απορρίες (πρέπει να ενημερώσω οτι είμαι νέος σε αυτό το σκέλος των smartphones): Εφ όσον δεν υπάρχει το 2.3.4 ακόμα για τη συσκευή μου, εαν βάλω αυτο το rom οι εφαρμογές για 2.3.4 ΚΑΙ πριν θα είναι διαθέσιμες κανονικά? Και εαν ναι θα λειτουργούν κανονικά, ή θα έχω πχ απώλειες fps σε παιχνίδια, κλπ. Λογικά τα official updates απο την LG χάνονται, θα πρέπει να περιμένω καινούρια έκδοση του rom? Σε περίπτωση που το περάσω, θα μπορώ να ελέγχω τα πάντα με superuser? Εννοώντας να απενεργοποιώ εφαρμογές όπως το carhome κλπ. Και παρακαλώ, εαν κάποιος έχει δοκιμάσει αυτό το rom(να ενημερώσει για πιθανά προβλήματα) ή έχει κάποιο καλό rom να προτείνει, είναι ευπρόσδεκτος.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 δεν σου συνηστω να βαλεις την 7.1 γιατι οσες φορες την εχω βαλει μετα απο περασμα καποιων εφαρμογων δεν μου διαβαζει την καρτα SIM εχω το ZTE blade
orlox Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Το cm για το optimus 2x ειναι ακομα beta. Αυτα που δεν δουλευουν καλα ειναι το a2dp bluetooth (καθολου) ράδιο (καθολου) hdmi 1080 (καθολου) μικροπροβληματα με την καμερα κα. Αν βαλεις αλλη ρομ δεν θα εχει μεσα εφαρμογες οπως το car home. θα ειναι σαν να κανεις φορματ και αλλαζει τελειως το κινητο. Σε 15 μερες βγαινει το επισιμο gb. Σου προτινω να περιμενεις μεχρι τοτε. Αν θες κατσε διαβασε λιγακι στο xda-developers.com και στο myphone.gr η ψαξε στο insomnia να δεις τι μπορεις να καμεις σαν root η με custom rom. Παντως για να αφαιρεσεις τις βλακοεφαρμογες τις lg που δεν θες αρκει να εισαι μονο root
Dionpetrucci Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά, να στε καλά!! και συγγνώμη στους admin που έμπλεξα τα topics.
Luciddream Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω πάντως σου προτείνω να βάλεις κάποιο nightly (δεν μπορώ να σου πώ ακόμα σχόλια για το τελευταίο γιατι δεν το έχω βάλει). http://download.cyanogenmod.com/?device=p990&type=nightly έχω το 96 νομίζω, και όλα είναι μια χαρά. μπορείς να βάλεις και πιο απλά roms αλλά το cyanogenmod είναι 2.3.5 και έχει διάφορα καλούδια που θα σου αρέσουν.
dimitrisOS Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εβαλα μια nightly και δεν ειχε το market
Luciddream Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 εγω εβαλα μια nightly και δεν ειχε το market ναι δεν τα έχει τα κατεβάζεις έξτρα. νομίζω πας εδώ: http://goo-inside.me/gapps/ και το κατεβάζεις (και τα περνάς με τον ίδιο τρόπο που κάνεις install το rom)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.