Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 731
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευτυχώς που υπάρχει εδώ και δεκαετίες η δυνατότητα τής ηχογράφησης....

...ποια «περιγραφή» θα ήταν επαρκής γι' αυτή τη φωνή;

+1

Και γι'αυτή την κιθάρα θα προσθέσω εγώ:)

Δημοσ.

Συνεχίζω το θεάρεστο έργο μου να διδάξω κουλτούρα και ποιότητα αναδεικνύοντας τους πρωτοπόρους του ελληνικού power metal.

Γιατί μπορώ.

Να μην ανοιχθεί το spoiler!

Περίεργοι! :P

http://www.youtube.com/watch?v=_dbDOHGQ1LY

Από τα καλύτερα τραγούδια των IE ντυμένο με την καλύτερη ταινία όλων των εποχών!!

• Like 1
Δημοσ.

Συνεχίζω το θεάρεστο έργο μου να διδάξω κουλτούρα και ποιότητα αναδεικνύοντας τους πρωτοπόρους του ελληνικού power metal.

Γιατί μπορώ.

Από τα καλύτερα τραγούδια των IE ντυμένο με την καλύτερη ταινία όλων των εποχών!!

ωραιο τραγουδι απο το χειροτερο για μενα album τους.εκτος απο αυτο και το ghost of freedom δεν θυμαμαι να μου αρεσε κανα αλλο

Δημοσ.

@Candlemass,

ευχαριστώ για το like, βρε 'συ! Τσίμπα αφιέρωση προς ανταπόδοση:

Αν και εκ διαμέτρου αντίθετο ηχητικό στυλ από τους twisted sister, τους λατρεύω εξ' ίσου...

...τι μου θύμισες με το ποστάρισμα του ...Μιχάλαρου πιο πάνω! Ώρες headbanging και γαλόνια ιδρώτα, υπό τον ήχο του θρυλικού «You look like a rabbit»...

Δημοσ.

Φίλε Dee αγαπώ οποιαδήποτε μορφή του hair metal, οπότε οι Twisted Sister είναι λατρεμένοι, μαζί με Europe, Mötley Crüe, Bon Jovi, Def Leppard, κλπ :P

επειδή είσαι Doom σε συγχωρώ αλλα δεν ξεχνώ :P

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερες αντιδράσεις για τον Μιχαλάκη... :P

Οι Europe γαμάνε περισσότερο απ' όσο αφήνει να φανεί η σκόνη του Final Countdown, ειδικά τα πρώτα albums τους. Δεν έχουν χαρακτηριστεί τυχαία οι πρόγονοι του σύγχρονου power metal! Αλλά εντάξει, κι εγώ στο φάκελο "Rock" τους έχω στη συλλογή μου.

.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φίλε Dee αγαπώ οποιαδήποτε μορφή του hair metal, οπότε οι Twisted Sister είναι λατρεμένοι, μαζί με Europe, Mötley Crüe, Bon Jovi, Def Leppard, κλπ :P

Οι Twisted Sister είχαν - πιστεύω - πολύ πιο «αλήτικη» παρουσία και σαφώς πιο σκληρό ήχο, τουλάχιστον από τους Bon Jovi, Europe και Def Leppard.

Οι Motley Crue, κατά τη γνώμη μου βρίσκονταν ένα ελάάάάάχιστο κλικ πιο κάτω, σε «αλήτικη» εμφάνιση (αλλά και σε τελικό ηχητικό αποτέλεσμα) καθαρά λόγω Vince Neil. Κακός δεν ήταν σε καμιά περίπτωση, αλλά αφενός πολύ ...τσιριχτή για τα γούστα μου φωνή, αφετέρου, ενώ «φλωρόφατσα» δεν ήταν (κάθε άλλο...), μπροστά στη φάτσα τού Nikki Sixx, τού Tommy Lee και ειδικά εκείνου τού ψυχάκια τού Mick Mars, έδειχνε σαν ...κολεγιόπαιδο!  

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα περισσότερες αντιδράσεις για τον Μιχαλάκη... :P

Ποιος να τολμήσει να ψελλίσει το παραμικρό για τον τιτανομέγιστο το Μιχαλάρα, ρε; Πάμε όλοι μαζί, με πάθος, ρυθμό και σεβασμό:

«ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΦΑΑΑΑΑΑΑΛΤΣΟ......» 

Οι Europe γαμάνε περισσότερο απ' όσο αφήνει να φανεί η σκόνη του Final Countdown, ειδικά τα πρώτα albums τους.

Σωστός! Για παράδειγμα:

Επεξ/σία από deesnider
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...