maparios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 καλησπέρα! έχω παραγγείλει μνήμες ραμ 4gb για το pc μου..επιδεί είμαι αρχάριος και δεν έχω ξανα-αλλάξει ράμ,πρέπει να κάνω κάποια ρύθμιση στο bios πρώτα η απλα αλλάζω τις ράμ και πέζουν κανονικά; επίσης,εχω xp, μου προτείνετε να βάλω τα 7άρια η όχι;ασυμβατότητα με παλια προγράμματα - παιχνίδια υπάρχει; δεν έχω ψαχτεί και πολυ για αυτό σας ρωτάω,ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Ξεκουμπώνεις τις παλιές και βάζεις τις καινούργιες. Μετά ανοίγεις cpuz να δεις αν παίζουν εκεί που πρέπει - αλλιώς postάρεις και το βλέπουμε μαζί. Να βάλεις 7 - ειδικά αν μπορείς να ανεβάσεις και λίγο τον επεξεργαστή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maparios Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 με overclock δεν εχω ασχοληθεί ποτε, πως μπορώ να ''ανεβάσω'' τον επεξεργαστη; Intel Core 2 Duo E4400 @ 2000MHz με μιτρική asrok ConRoe1333-D667 R1.0 για την ακριβια θα παίζουν τα 7 η θα έχω ασυμβατότητα λογω παλαιού συστήματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 Share Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2011 τα 7 τρεχουν μια χαρα ακομα και σε pentium 4 , εσυ αν τα χεις διαθεσιμα βαλε τα 64-bit (που ειναι πιο γρηγορα) και δε θα χεις κανενα προβλημα. δεν ειναι και τοσο παλιο το συστημα σου, εγω εχω αλλους 2 υπολογιστες με core 2 duo οπου εχω εγκατεστημενα 7αρια χωρις το παραμικρο θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.