Προς το περιεχόμενο

BSoD στα Windows 7

petrosCR7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω εδω και καμποσες μερες ενα προβλημα με BSoD η πρωτη φορα που εγινε ειναι οταν συνδεσα τον εξωτερικο σκληρο δισκο μου..τωρα που τον εχω αποσυνδεσει συνεχιζει το προβλημα να υπαρχει..μπορει να με βοηθησει κανεις?

Δημοσ.

Ναι μπορώ εγώ αν και ο Gi0 είναι καλύτερος σε αυτά ο πλέων ιδικός θα έλεγα.

ευχαριστω πολυ φιλε μου. μολις τελειωσα με short test του hard disk sentinel και δεν βρηκε τιποτα. τι να κανω παρακατω?

Δημοσ.

Αυτό που έπρεπε να κάνεις από την αρχή αφού σου εμφανίζονται BSOD είναι να μας δόσεις τουλάχιστον των κώδικα που βγάζουν τύπου stop:0x......

επίσης αν έχεις αρχεία στο C:\WINDOWS\Minidump ανάβεσαι τα.

Δημοσ.

Θυμάσαι αν είχες ρυθμίσει τα 7 να κρατάνε αρχείο για επαναφορά συστήματος?Αν ναι κάνε επαναφορά.Αν δεν ξέρεις ρώτα.Αλλιώς αν δεν κράτησες αρχείο για επαναφορά,ψάξε στο Google και δες, έχει πολλά...

Δημοσ.

Συνηθως οι συσκευες usb προκαλουν τις μπλε οθονες. Και εγω με windows7, μου εκανε μπλε οθονη οταν μερικες φορες εβαζα και εβγαζα συχνα ενα χειριστηριο απο το ps3!

Δημοσ.

Βγάλε οτι usb έχεις επάνω εκτός του mouse και πληκτρολογίου και δοκίμασε πάλι, αν συνεχίζει το πρόβλημα βγάλε και αν εχεις αλλους δίσκους επάνω εκτος αυτου με το λειτουργικό.

Αν πάλι επιμένει το πρόβλημα ρίξε ενα repair με το cd των windows.

Δημοσ.

Θυμάσαι αν είχες ρυθμίσει τα 7 να κρατάνε αρχείο για επαναφορά συστήματος?Αν ναι κάνε επαναφορά.Αν δεν ξέρεις ρώτα.Αλλιώς αν δεν κράτησες αρχείο για επαναφορά,ψάξε στο Google και δες, έχει πολλά...

εχω απενεργοποιησει την επαναφορα συστηματος

έχεις κάποια usb συσκευή συνδεδεμένη?

συνηθως οταν συνδεω τον εξωτερικο σκληρο αλλα την εχει βγαλει και οταν ειναι συνδεμενα μονο πληκτρολογιο και ποντικι

Βγάλε οτι usb έχεις επάνω εκτός του mouse και πληκτρολογίου και δοκίμασε πάλι, αν συνεχίζει το πρόβλημα βγάλε και αν εχεις αλλους δίσκους επάνω εκτος αυτου με το λειτουργικό.

Αν πάλι επιμένει το πρόβλημα ρίξε ενα repair με το cd των windows.

Εκανα γενικο format πειραζει που τα Ultimate μου ειναι πειρατικα??? και επισης οταν εκανα το format εκανε ενα συνεχομενο μπιιπ και εκανε επανεκινηση σε ακυρο σημειο της εγκαταστασης τωρα δεν μπορω να κανω ουτε φορματ :( PLEASE HELP

Δημοσ.

Δοκίμασε ενα bootable memtest για να τσεκάρεις τις μνήμες για αρχή αλλα θα δοκίμαζα και εναν αλλο δίσκο αν ειχα μήπως τελικα το πρόβλημα ηταν εξαρχής στον δίσκο.

• Moderators
Δημοσ.

Μου εστειλε pm ο petros, συμφωνα με το οποιο

memory test 88 και hard disk sentinel και το αλλο για την καρτα γραφικων ολα καθαρα

Περιμενουμε διευκρινηση τι ακριβως εννοεις με το memory test 88. Εαν δεν ειναι αυτο που προτεινει ο SPANK, κανε τον κοπο να τεσταρεις τις μνημες με αυτο που λεει. Επισης πες μας ποσες ωρες το ετρεξες εαν τελικα μιλαμε για το ιδιο memtest καθως και ποιο προγραμμα εννοεις πως ετρεξες για την καρτα γραφικων. Το furmark?

Τελος εαν στο τελευταιο σου μηνυμα εννοεις πως εκανες format και το προβλημα με τις bsod συνεχιστηκε σε ΄'καθαρο" συστημα ή δεν μπορουσες να κανεις την εγκατασταση των windows, πιθανοτατα εχεις hardware προβλημα.

Δημοσ.

Μου εστειλε pm ο petros, συμφωνα με το οποιο

Περιμενουμε διευκρινηση τι ακριβως εννοεις με το memory test 88. Εαν δεν ειναι αυτο που προτεινει ο SPANK, κανε τον κοπο να τεσταρεις τις μνημες με αυτο που λεει. Επισης πες μας ποσες ωρες το ετρεξες εαν τελικα μιλαμε για το ιδιο memtest καθως και ποιο προγραμμα εννοεις πως ετρεξες για την καρτα γραφικων. Το furmark?

Τελος εαν στο τελευταιο σου μηνυμα εννοεις πως εκανες format και το προβλημα με τις bsod συνεχιστηκε σε ΄'καθαρο" συστημα ή δεν μπορουσες να κανεις την εγκατασταση των windows, πιθανοτατα εχεις hardware προβλημα.

πριν το format εκανα το memtest bootαble που εχετε συστησει σε αλλους και εγω για 4 ωρες..3DMark_Vantage_v110_installer αυτο τσεκαρε τιν καρτα γραφικων μου. τελος εκανα ολικο φορματ με ρεσετ στο bios και αναμενω να δω τι θα γινει αν προκυψει παλι προβλημα θα σας ενημερωσω ολους ευχαριστω ιδιαιταιρα για το ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ που δειξατε ελπιζω να μην ξανακουβεντιασουμε για BSoD αλλα πολυ το φοβαμαι...οτι μου προκυψει σας ενημερωνω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...