Προς το περιεχόμενο

Battlefield 3 ή Call of Duty : MW3 ;

Tsiringos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ορισμενοι θεωρουν οτι μετα τα 3 killstreaks του 4 ο παικτης δεν επικεντρωνεται

στο παιχνιδι καθεαυτο run and gun αλλα περισσοτερο στα killstreaks που ειδικα

στο mw2 το ενα εδινε αλλο,με αποτελεσμα πολλοι παικτες να κανουν "camp" μεχρι

που να βγαλουν το πρωτο, διορθωθηκε στο black ops.

Δημοσ.

Εχω pc 4ετιας, το μονο καλο επανω του ειναι η καρτα γραφικων. Μιλαμε για Intel Core 2 Duo & 4GB RAM DDR2 800Mhz. Το bf2 σερνεται ακομη και στο multiplayer, το MW2 πεταει, με τα ιδια video settings παντα. Αν ειναι για ενα game 30€ 40€ 50€ να χρειαζομαι και καθε φορα 300€ για upgrade στο pc να παω να κανω sky diving καλυτερα. Η μηχανη του BF2 ητανε υποδιεστερη του MW2 και κατι μου λεει το ιδιο θα γινει και αυτη τη φορα. Μεχρι και το video δειχνει καρεδιασματα απο το ιντρο του BF3. Ποσο δε για ενα game που ειναι καθαρα multiplayer. Οκ να παιξεις κατι το οποιο θα ειναι σολο αλλα ακομη και ετσι δλδ θα πρεπει να υποστω μια αναβαθμιση στο pc για το σολο του bf3? Τα online games δεν θελουνε πολλα φρουφρου και αρωματα γιατι ολα αυτα ειναι κατα της γραμμης και κατα του παιχτη. Keep it simple people.

Δημοσ.

Μη το λες. Η μητρική δε μπορεί να πάρει quad είναι η Asus P5B. Χρειάζομαι mobo, CPU, ram, αντε και τροφοδοτικο γιατί έχω ενα 500watt.

Δημοσ.

Εαν είναι αξιόπιστο σου φτάνουν τα 500W.

Υπάρχει μία τάση "Αγοράζω 750W" και έχω πάνω μία GTX 4xx-5xx π.χ, τετραπύρινο κτλ. Hardware που δεν χρειάζεται τόσα watt δηλαδή.

Δημοσ.

Μη το λες. Η μητρική δε μπορεί να πάρει quad είναι η Asus P5B. Χρειάζομαι mobo, CPU, ram, αντε και τροφοδοτικο γιατί έχω ενα 500watt.

Πάρε μία που να δέχεται DDR2 και αλλάζεις μόνο CPU/MoBo.

Δημοσ.

Αλλαγή επεξεργαστή χρειάζεσαι, και σίγουρα δεν θα σου βγεί 300€.

ουφφφ και νομιζα οτι το πες σε μενα ... :-D :-D :fear: :fear: :shock: :shock:

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι που αφορά τα διαφορετικά extras με την προπαραγγελια του bf3 απο κάθε μαγαζί...γίνεται κάποιος να μου πει αναλυτικά "τι δίνει το DLC και τι το Physical Warfare Pack ;"

Δημοσ.

Εχω pc 4ετιας, το μονο καλο επανω του ειναι η καρτα γραφικων. Μιλαμε για Intel Core 2 Duo & 4GB RAM DDR2 800Mhz. Το bf2 σερνεται ακομη και στο multiplayer, το MW2 πεταει, με τα ιδια video settings παντα. Αν ειναι για ενα game 30€ 40€ 50€ να χρειαζομαι και καθε φορα 300€ για upgrade στο pc να παω να κανω sky diving καλυτερα. Η μηχανη του BF2 ητανε υποδιεστερη του MW2 και κατι μου λεει το ιδιο θα γινει και αυτη τη φορα. Μεχρι και το video δειχνει καρεδιασματα απο το ιντρο του BF3. Ποσο δε για ενα game που ειναι καθαρα multiplayer. Οκ να παιξεις κατι το οποιο θα ειναι σολο αλλα ακομη και ετσι δλδ θα πρεπει να υποστω μια αναβαθμιση στο pc για το σολο του bf3? Τα online games δεν θελουνε πολλα φρουφρου και αρωματα γιατι ολα αυτα ειναι κατα της γραμμης και κατα του παιχτη. Keep it simple people.

Υπαρχουν και οι κονσολες οπως ειναι γνωστο που δεν χρειαζονται τιποτα αν τιθεται θεμα χρηματων.

Οσο για τους υπολογιστες καθε 6 μηνες υπαρχουν και καινουργια προιοντα ο καθενας επιλεγει παντα

βαση της τσεπης του.

Να ρωτήσω κάτι που αφορά τα διαφορετικά extras με την προπαραγγελια του bf3 απο κάθε μαγαζί...γίνεται κάποιος να μου πει αναλυτικά "τι δίνει το DLC και τι το Physical Warfare Pack ;"

DLC = Four Legendary Maps from Battlefield 2 re-imagined with Frostbite 2 Technology.

PWP = Type 88 LMG with bipod

Flechette Ammo for DAO-12 Shotgun

Flash suppressor for SKS sniper rifle

Day 1 Access to the DAO-12 Shotgun

Battlefield Play4Free items

807S Shotgun

Beret for Battlefield Play4Free

Δημοσ.

Εαν είναι αξιόπιστο σου φτάνουν τα 500W.

Υπάρχει μία τάση "Αγοράζω 750W" και έχω πάνω μία GTX 4xx-5xx π.χ, τετραπύρινο κτλ. Hardware που δεν χρειάζεται τόσα watt δηλαδή.

Καλό είναι να έχεις παραπάνω για να μην δουλεύει πάντα οριακά.

Δημοσ.

Η μηχανη του BF2 ητανε υποδιεστερη του MW2 και κατι μου λεει το ιδιο θα γινει και αυτη τη φορα. Μεχρι και το video δειχνει καρεδιασματα απο το ιντρο του BF3. Ποσο δε για ενα game που ειναι καθαρα multiplayer.

Να πω εδω μερικα πραγματα για να μπουν ορισμενα σε μια σειρα

BF2 engine "Refractor Engine" which was released in November 1999!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/Refractor_2

MW2 engine "IW 4.0" which was released in 2009!!!

http://en.wikipedia.org/wiki/IW_4.0

To ενα παιχιδι απο το αλλο εχει μηχανες με διαφορα 10 ετων !!!!

Το bf3 θα εχει singleplayer διαρκειας 12 ωρων !!! Οσο για το βιντεο που αναφερεις μπορεις να αποστειλης

link για να καταλαβουμε τι λες ασε που στο youtube δεν θα δεις ποτε την ποιοτητα που θελεις ας ειναι και

1080p. Οσο για την μηχανη του παιχνιδιου Frostbite 2.0 τα λογια ειναι περιττα ειναι οτι καλυτερο υπαρχει

απο αποψη μηχανης σε παιχνιδια αυτην την στιγμη.

Frostbite 2.0

Δημοσ.

DLC = Four Legendary Maps from Battlefield 2 re-imagined with Frostbite 2 Technology.

Αυτο δεν ειναι το πακετο Back To Karkand?που δινεται ετσι κι αλλιως με την limited edition + ενα μπονους απο τα παραπανω?

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι και μια διευκρινηση για το Physical Warfare Pack οσοι

παρουν την limited edition το εχει δεν εχει το (Physical Warfare Pack)

το κουτι τους την ημερα κυκλοφοριας του Back To Karkand θα ξεκλειδωθει

αυτοματα και το Physical Warfare Pack.

Δημοσ.

Ναι αυτο ειναι και μια διευκρινηση για το Physical Warfare Pack οσοι

παρουν την limited edition το εχει δεν εχει το (Physical Warfare Pack)

το κουτι τους την ημερα κυκλοφοριας του Back To Karkand θα ξεκλειδωθει

αυτοματα και το Physical Warfare Pack.

Dogtags DLC ηθελα να γραψω σορρυ...καλα αυτα ξερω τι ειναι..πιο πολυ για το PWP ηθελα info..

απο που μπορω να κατεβασω το back to karkand;

θα μου δωσει site στο κουτι του παιχνιδιου?

http://arstechnica.com/gaming/news/2011/08/what-ea-will-lose-if-battlefield-3-remains-off-steam.ars

δηλαδη;

δεν αγοραζεται μεσω steam ή δεν παιζεται καν?και τοτε πως παιζεται online?? γιατι εμενα πιο πολυ το online κοματι με ενδιαφερει :confused:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...