Προς το περιεχόμενο

32 Inch Monitor - Για Gaming αλλά και TV.

Koritsi_Gia_PC

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το καλύτερο Monitor σε μεσαία τιμή, για φρέσκο PCάκι στο οποίο θα παίζει αρκετό Gaming αλλά θα χρησιμοποιηθεί και για κάνα Zapping;

Το παιδί που την θέλει θα πάει για διαμέρισμα, και σκέφτεται το 2 σε 1. Ούτε καμιά φθηνιάρα, ούτε καμιά EIZO δε θέλω να του πάρω. 1080p, καλή κατασκευή και καλό Panelάκι απλά.

Δημοσ.

Βάλε 350-400€ περίπου.

Αυτες...

Link

Link

Όρτσα γιατί το HD Ready; Μου ακούγεται σκουπίδι στις μέρες μας.. πολύ χαμηλή ανάλυση.. :-(

Επίσης η Κορεάτικη έχει μέτριο έως κακό angle..

Δημοσ.

Α δεν το προσεξα αυτο..παμε για αλλες αμα ειναι...ας περιμενεις να δουμε τι θα πουνε τα αλλα παιδια...

Πως γίνεται να προτείνεις αντικείμενο αξίας 300+ € και να μην προσέχεις; Ένας αδαής μπορεί να καεί, διότι πραγματικά το HD Ready είναι κάψιμο.. και χοντρό.

Πρόσεχε. Ένας νέοπας στο Forum (όπως είσαι και εσύ) μπορεί να επηρεαστεί εύκολα, διότι νομίζει πως όλοι εδώ μέσα είναι προχώ.

Δημοσ.

Εν το μεταξυ... 32 ιντσες για χρηση pc ειναι πολυ ρε συ.

Ποσο μακρια θα καθεται απο την οθονη?Δεν ειναι οτι καλυτερο για τα ματια του.

Μηπως να κοιταζε στις 23-24-25 ινστες καλυτερα?

Δημοσ.

Πως γίνεται να προτείνεις αντικείμενο αξίας 300+ € και να μην προσέχεις; Ένας αδαής μπορεί να καεί, διότι πραγματικά το HD Ready είναι κάψιμο.. και χοντρό.

Πρόσεχε. Ένας νέοπας στο Forum (όπως είσαι και εσύ) μπορεί να επηρεαστεί εύκολα, διότι νομίζει πως όλοι εδώ μέσα είναι προχώ.

Βρε κοπελια μιλα λιγο καλυτερα δεν βλαπτει ...Σου ειπα ενταξει ας δεις αλλες προτασεις ..

Κουλαρε λιγο καλο θα σου κανει...

Δημοσ.

Βρε κοπελια μιλα λιγο καλυτερα δεν βλαπτει ...Σου ειπα ενταξει ας δεις αλλες προτασεις ..

Κουλαρε λιγο καλο θα σου κανει...

Που να σου μιλούσα και άσχημα δηλαδή.

Εν το μεταξυ... 32 ιντσες για χρηση pc ειναι πολυ ρε συ.

Ποσο μακρια θα καθεται απο την οθονη?Δεν ειναι οτι καλυτερο για τα ματια του.

Μηπως να κοιταζε στις 23-24-25 ινστες καλυτερα?

Not at all. 32" έχω (βλέπεις και Signature), και δε θα με χαλούσε και μεγαλύτερη. Μακάρι ο Projectορας να δούλευε και στο φως, και θα σου έλεγα πως θα Surfαρα στο Chrome.

Οι Philips αρχίζουν και δε μου γεμίζουν το μάτι.. δεν εξελίσσεται καθόλου η εικόνα τους.

Αυτό που δε μου αρέσει, είναι η έλλειψη επιχειρημάτων.. Που ξέρω εγώ τώρα ότι δεν postάρει ο καθένας ότι θέλει για να κάνει το κομμάτι του. Κάποτε αναφέραμε τεχνικά χαρακτ. και Personal Reviews.. ή βαρέθηκε το Forum (και με το δίκιο του) ή δεν έχουν έρθει οι κατάλληλοι.

Τέσπα, θα την βρω την άκρη μόνη μου. Ευχαριστώ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...